Evlilik belirsizliğinden çok bunaldım

Iyi şeyler olmayacak . Farkında değilsiniz ama tamamen zorlama bir evlilik yaptiriyorsunuz adama şuan da .
Bunun sonunun iyi olma ihtimali bence yok.

Simdi konu sahibesi, size net konusun stresten kurtulun diyenlerden biri bendim.
Lakin su yazdiklarinizdan sonra alintiladigim 2.mesaja ne yazik ki katiliyorum. Adam o kadar heyecansiz ki, yani siz israr ediyorsunuz, o diriyor seklinde bu is hicbir romantizm veya ask, sevgi goremiyorum ben su yazdiklarinizda. Evlenirseniz sizin zorlamanizla evlenmis olcaksiniz, gercekten boyle bir evlilik yapmak istiyor musunuz?

Son düzenleme:
30 yasında bir kadının karsısına 34 yasınızla cıkıp, evlilik fobim var diyemezsiniz.
Hemde bir yıl sonra. Bu buyuk haksızlık.
Yirmi yasında desem haklı. Siz 20yasında olsanız acelenız ne bekleyin derim adam gene haklı cikar ama suan haksız.
Avızeyı size sorması pahalı hediyeler alması hıc önemli degıl.
Yarın bi gun terk ettıgınde, söyleyecek sozunuz yok su durumda. Evlenmek ıstemedigimi söylemiştim bile bile devam ettin diyecek size.
Oturun ciddi sekilde konusun. Gercekten seviyorsa bir adım atar. Yarın evlensin demiyorum, ailesiyle tanışırsın ailenizle tanıssın falan. Hıc zor seyler degıl bunlar.
Baktınız yapmiyor kıvırıyor verin yolu gitsin.

Bence ayrılsın.

Dikkat et evli olmasın! 34 yaşındaki Bi adamın annesi babası çocuğu evlensin diye can atar ev. Tutması felan bir sıralama hatası var ya boşanma aşamasında mahkeme onu o seni oyalıyor olabilir dikkatli ol inşallah değildir anlattıkların tecrübeyle tescilli

Senin bakış açın balım ne yapalım sevdiğinde ben bunu nikah masasına oturturum diye düşünmüyorsun kendi dünyandan yorumlamışsın kibir laf sokma alınganlık hepsi var maşallah...
Ayrıca evlilik başarı değildir kimse de keyfinden boşanmaz.

İstisna örnekler var diye , herşeye bodazlama dalınmaz.siz şanslıydınız belliki herkes aynı olmayabilir.ölçüp tartmakta herxaman fayda vardır

eee biz neyden bahsediyoruz?
kimse keyfinden boşanmaz ama evleneceğin kişiyi iyi tanırsan boşanma ihtimalin azalır bu işlerin garantisi yok ama koştur koştur 6 aydır tanıdığın adamla evlenirsen sırf bak erkenden evlendi desinler diye bunun olması anormal mi?

Kaybetme korkusu olan adam şimdi tanıştırıp bahara evlenirdi,hala zaman kazanmaya çalışıyor. Sanki ülkeler arası diplomatik görüşme. Ben de evlenelim diye rest çekenlerdenim,2 Kasım’da askerden geldi aralık sonunda evlendik İstenilince bu işler iki ayda oluyor yani..

Seninle evlilik düşünmüyor bence...

sende ısrar etme değersiz olursun..

arama, sorma, bakalım ne yapacak

Ben de merak ettim konu sahibi.son durum nedir? Ocak ayi basinda ailesiyle tanistiracagini soylemisti.tanisabildin mi?

Konu sahibi ne kadar cok uzerine gitmissin ne kadar cok israr.etmissin..
Son durum ne bilmiyorum ama ben olsam asla evlilik icin bu kadar baski yapmazdim gururuma yediremezdim.
Birakin karsi taraf kossun pesinizden evlenelim diye siz degil.

Evet yaşınız sebebi ile biraz daha hızlı olsun istiyorsunuz.
Şöyle ki ısrarlı gitmeyin bence adam herşeyi hazırlayıp o şekilde adım atacak gibi geldi.
Annenizin sözünü dinleyin bence

Sakin ol şampiyon ilişkin henüz yeni sayılır hemen karamsar olma bence bu adam garantici ayrıca seni önemsiyor ve değer veriyor evlilikten korkuyor olabilir neler gördü geçirdi kim bilir belki çevresinde kötü örnek çoktu gözü korktu

1 yil 3 ay cok uzun bi sure degil ben 9. Yilin sonunda evlendim birbirinizi iyice taniyin bu kadar yilin sonunda bile esimle birbirimizin bilmedigimiz bir suru huyu cikti evlilik kacmaz yanlis yapmamak adina saglam adimlae atin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…