Evlilik belirsizliğinden çok bunaldım

Bende sizin gibiyim. Önümü görmek isterim. Yalniz sizin kadar sabirli davranamazdim herhalde.
Biaaaaa avukatti sanirim.. o yüzden kadin erkek iliskilerinde cok güzel fikirler veriyor suanki konuda ki gibi.
kendisine hak veriyorum. ben olsam catir catir söylerdim ayrica ..evleniyorsan evlen evlenmiyorsan yallah diye hic öyle aman naz yapayim kacmasin korkmasin diye cekemezdim... istemeyen zaten istemez sonucta.. isteyende hertürlü ister

Zorlamayla bir yere kadar olur.birsz daha müsade edin adam evi düzeni kursun sonra baktınız olmuyor tekrar hatırlatın olumsuzsa ayrılın.bu şekilde davranmanız insanı iyice bunaltır ve evlilikten uzaklaştırır.1 yıl 3 ay ne uzun ne kısa en kötü iki yılı bulsun ilişki tabi bazı adımlarda atılsın o arada.

Ben bile okurken bunaldım . Sanki siz evlenmek için onun üstüne düşüyor gibi olmuşsunuz artık. Evlenmek isteyen evlenir zaten , korkum var falan demez.

Ama 1 yıl 3 aylık bir sevgililik dönemi de bana göre çok geç bir zaman dilimi değil. Eğer sürekli sıkboğaz eder tavırlara girerseniz adam iyice kaçar, biraz akışına bırakıp sizde rahat davranırsanız kıymete binersiniz. O yüzden ters köşe yapıp sizi kaybetme korkusunu ona hissettirin, onun size konuştuğu gibi rahat tavırlar sergileyin bakalım ne yapacak.

Bana görücü geliyor de bakalım ne diyecek

Bir daha eşya sorarsa terslerdim ben olsam. Sonra da üstteki arkadaşın dediği gibi geri dururdum artık.

Ne sıfatla seçiyorum avizeyi acaba? Avize dediğin altına koltuk ister, duvara çerçeve ister, biblo vs ister, halısı, sehpası artık hangi parçalarla tamamlayacaksan bir bütün olur. Parça parça olmaz. Sende istersin gidip evine eşya seçmek, kendi alacaklarını o eve uygun tamamlamak... En azından teklif edilir eşyası tamamlanır, borcu bitince diğer adımlar atılabilir. Bu da zaten bir yıla yayılabilir.

Bizim nişan ve nikah arası tam iki ay ama öncesinde dediğim gibi eşyayı aldık evi tamamladık sekiz ayda. Bu sürecin sonuna doğru durumun ciddiyetini ailelere açtık. Herkes hazırlığını yaptı. Borçsuz evlenmek için böyle yaptık. O iki ayda da benim eşyalarım eve taşındı.

Canım açık ol söyle ben zamanında beni sevdiğini söyleyen erkek arkadaşıma yaşım geçiyor evlenmek istiyorum dediğimde adam ertesi gün beni mesajla terketti neymiş beni sevmiyormuş benle evlilik düşünmüyormuş gelde küfretme böylelerine ev eşyası sectirmesi birsey baglamaz erkekler artik cok cakal minareyi calan kilifini hazırlıyor unutma seni seven biri sana ulasmak icin elinden geleni yapar görücü geliyor de biri var annem beni onunla tanıştırmak istiyor de adamı yokla boşuna zaman kaybetme

34 yas gec degilse de erken de degil.. erkek icin vakti. sizin icin de oyle 30 yas. soz nisan tanisma deseniz dugun olana kadar siz 31 o 35. sebepsiz yere.. ev alinacak olsa insana derler ki evlen esinle dose o geldi mi begenmezse bazi seyleri iki is olur.. ailesi demiyormu buna evlen daha ne bekliyosun diye.. cok ilginc.. evlilik korkusunun hic bir mantigi yok. sorumluluk almak istemiyor gibi geldi bana. nekar hayatina fazla alismis..

bir kac kere begenme sansim olsa begenecektim.. her kelimesine imzami atarim.

20 li yaslarin basinda olsalar erken dersin. yaslar 30-34 esya aliniyor ev aliniyor. icine girip evlenmek yok. cok sacma. goremiyor konu sahibi ama malesef bu adam bu hanimla evlenmez.. o yasta o capta ev hazir esya hazir iki ayda evlenir oturur insan. ne sacma..

Ailesi karismiyormus demiyormus oyle şeyler. Aile de bi garip yani. Bu saate kadar dusunmekten uyuyamadım. Halimi dusunun artik.

Ailesi karismiyormus demiyormus oyle şeyler. Aile de bi garip yani. Bu saate kadar dusunmekten uyuyamadım. Halimi dusunun artik.
ahh canimin ici.. kiyamam.. inan degmez.. yas geciyor ben anne olmaya calisiyorum olamiyorum.. bunlar hep zaman alan seyler.. askindan ölmüyorsan baska cozumler dusun derim.. cocuk degilsiniz olgun iki insan.. insanin hayatinda bir yildir icine sinen insan olsa.. para mesele olmasa.. yas mesele olmasa.. bir an once evlenip onunla doya doya hayati yasamak eglenmek cinsellik yasamak ister.. cinsel hayatiniz varsa adam evlenmeye ihtiyac duymuyor olabilir?

seninle ilgili icine sinmeyen seyler olabilir mi sikayet ettigi veya degistirmeni istedigi bariz bir sey var mi?

Cinsel hayat var ama cinsellige duskun bi adam değil. Zaten şu an ayrı sehirlerdeyiz. Birlikte hicbir şey yapamiyoruz neredeyse. Liseli gibi cafelerde oturuyoruz geldiginde. Benim anlamadigim beni sevdigini ailem dahil herkes goruyor söylüyor. Benim icin emek harcıyor. Her hafta beni görmeye geliyor. 9 kadar paralar harcıyor benim icin. Hediyeler alıyor. 7 24 arayıp mesaj atıyor. Bu kadar düşkün bi adam bana. O zaman neden evlilik konusunda adim atmıyor? Başkası olsa coktan sepetlemistim. Ama bu adam bana bu kadar düşkün diye oyalamadigina inandim.

flort etmeyi seviyor demek ki evlilik sorumlulugu almak istemiyor.. ailesinde kotu tecrubeler varsa abisinde ablasinda kuzeninde.. oyle olmaktan korkuyordur.. sana bu mutsuzlugu gerginligi yasatmasi bile dogru insan olmadiginin gostergesi olabilir. yasiniz belli. niyetini acikca belli etmissin.. uzuldugunu tahmin ediyordur.. neden sunduruyor..

Evet abisi mutsuz evliliginde. Ablasi boşanmış falan. Ben ona kac kere dedim evlenmeyeceksen ayrılalım beni oyalama dedim. Adam evlenicez biraz zaman ver diyor. Daha ne kadar zaman verecegim bilmiyorum..

Bir de ayrılma konusunda annem de cok frenliyor beni. Sabret kizim ben ona inanıyorum diyor. Bosa vakit harcama korkusu sardi sanirim beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…