Eşimi çok seviyorum ama tam olarak umduğum evlilik bu değildi yaa fazlaa hayallere kapıldım şimdi mutlu olamıyorum yada 1yıl olmasına rağmen alışamadım bu evliliğe
eşinin anlayışlı olması çok iyi birşey benimkide anlayışlı gibi dursada arada laf soktuğunu hissediyorum alınıyorum doğalolarak ama yinede kılımı kıpırdatmıyorum inşallah biran önce kendimize çeki düzen verebiliriz yoksa bu işin sonu çok iyi görünmüyor
canım arada benimkide laf sokuyo taş değil yapişkinleşiyoda insan heralde biraz
yarın çoluk çocuga karışıcaz ozaman napıcaz bi düzen tutturmak lazım
aynen bende böyleyim ya sadece eve misafir gelecekse heryeri temizliyorum topluyorum ve birseyler yapıyorum yoksa çok tembelim ama ben eşimi seviyorum ve onunls mutluyum yine de tembelim yada rahata mı alıştım bilemiyorum uffff
bende 1 yılımı yenı doldurdum tamda bahsettıgın durumdayım bunalıyorumm sorumluluklar fazla gelıyor bazen. bekarken ne rahattım yemektı temızlıktı umrumda degıldı dıyorum mısafır gelecegı zaman toparlıyorum kı kımsede gelmesın ıstyorum bu ara.gunduz uykuda gece netteyım ve esım artık berabet uyumuyoruz dıyede kızıyor.hiç bişey gelmıyor ıcımden.evlılık bana gore degılmıs dıye dıye dolanıoyrum ortalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?