• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik beni tembelleştirdi ve bu durumdan artık kurtulmak istiyorum.

summy20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
21
1
16
Hakkari
Daha 1 Yıldır evliyim ve evlenmeden önce ne hayallerim vardı dünya mutfaklarını da içeren yemekler yapmak,her zaman derli toplu olmak anneminde hep olduğu ve öğrettiği gibi,her zaman bakımlı ve gece bile hoş görünmek.Her daim enerjik olmak oradan oraya koşuştursam da yorulmadan sıkılmadan bıkmadan işlerimi yapa bilmek.Her gün spor ve pilatesimi yapmak.Bunların hepsini evlenmeden önce yapıyordum işte sorun burda başlıyor.Şimdi evimde düzen yok işten geliyorum hep halsizim yemek yapmak istemiyorum kendimle ilgilenmek istemiyorum keza spor,yanına bile uğramıyorum.Eşimle bile ilgilenemiyorum o kadar tembel o kadar üşengeç oldum.Haftalar boyunca ev darmadağın olsa kılımı kıpırdatmak istemiyorum.Evliliğin böyle bir yan etkisi oldu mu sizde de? yoksa ben mi sadece böyleyim? Bundan kurtulmak için bana yardımcı olacak fikirleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Evlilikde umduğunu buldunmu eşini seviyormusun bekarlığı özlüyormusun yoksa iyiki evlendim diyormusun bunlar önemli sorular bence bunlarla bir ilgisi olabileceğini düşündüm durumunun.Çünkü insan mutluyken enerjikdir beklentisi yokken bitkindir

Eşimi çok seviyorum ama tam olarak umduğum evlilik bu değildi yaa fazlaa hayallere kapıldım şimdi mutlu olamıyorum yada 1yıl olmasına rağmen alışamadım bu evliliğe:(

Eşimi çok seviyorum ama tam olarak umduğum evlilik bu değildi yaa fazlaa hayallere kapıldım şimdi mutlu olamıyorum yada 1yıl olmasına rağmen alışamadım bu evliliğe:(

işte bu yüzden oluyo canım insanın hevesi kaçıyo ,bende başlarda çok hamarattım aman aman sonra yavaş yavaş ailesinin sorumsuzluğunun bedelini görmeye başladık ,bunlardan kurtulalım diye de ev aldık ,ee insan sıkıntı çekince yapabiliceğmiz şeyleri yapamayınca gidebiliceğmiz yerlere gidemeyince heves meves kalmıyo ,şu anda ev savaş alanı gibi ben hep boş boş nette dolaşmak yatmak istiyorum :27: Allahtan eşim bana karşı çok anlayışlı ve aşırı sabırlı ,bi saldım tam saldım evlendiğimde 58 dim şimdi 83 doğurana kadar 100 olurum artık :53: tabi bizi dışardan gören aileside dahil evimiz var işimiz iyi durumumuz çok iyi çok rahatız ,aman öylede olsun ,biliyorum borçların bitmesine az kaldı ,oğluşumda geliyo neşemiz hiç eksik kalmıyo çok şükür birbirimizi sevdiğimiz için kimi zaman içime kapansamda sorun etmeyip sabır ediyoruz ,

sende takma canım silkelen kendine gel insan hiç bi iş yapmayınca ev de dağınık olunca piskolojisi dahada çok bozuluyo

eşinin anlayışlı olması çok iyi birşey benimkide anlayışlı gibi dursada arada laf soktuğunu hissediyorum alınıyorum doğalolarak ama yinede kılımı kıpırdatmıyorum inşallah biran önce kendimize çeki düzen verebiliriz yoksa bu işin sonu çok iyi görünmüyor:(

eşinin anlayışlı olması çok iyi birşey benimkide anlayışlı gibi dursada arada laf soktuğunu hissediyorum alınıyorum doğalolarak ama yinede kılımı kıpırdatmıyorum inşallah biran önce kendimize çeki düzen verebiliriz yoksa bu işin sonu çok iyi görünmüyor:(

canım arada benimkide laf sokuyo taş değil ya :9: pişkinleşiyoda insan heralde biraz
yarın çoluk çocuga karışıcaz ozaman napıcaz bi düzen tutturmak lazım

Son düzenleme:
aynen bende böyleyim ya sadece eve misafir gelecekse heryeri temizliyorum topluyorum ve birseyler yapıyorum yoksa çok tembelim ama ben eşimi seviyorum ve onunls mutluyum yine de tembelim yada rahata mı alıştım bilemiyorum uffff:50:

aynen bende böyleyim ya sadece eve misafir gelecekse heryeri temizliyorum topluyorum ve birseyler yapıyorum yoksa çok tembelim ama ben eşimi seviyorum ve onunls mutluyum yine de tembelim yada rahata mı alıştım bilemiyorum uffff:50:

Evet bazen keşke hergün misafir gelsede evi derli toplu tutsam diye düşünüyorum ancak ozaman gerçekten evimin hanımı olduğumu hissedebiliyorum.

bende 1 yılımı yenı doldurdum tamda bahsettıgın durumdayım bunalıyorumm sorumluluklar fazla gelıyor bazen. bekarken ne rahattım yemektı temızlıktı umrumda degıldı dıyorum mısafır gelecegı zaman toparlıyorum kı kımsede gelmesın ıstyorum bu ara.gunduz uykuda gece netteyım ve esım artık berabet uyumuyoruz dıyede kızıyor.hiç bişey gelmıyor ıcımden.evlılık bana gore degılmıs dıye dıye dolanıoyrum ortalarda.:(

bende 1 yılımı yenı doldurdum tamda bahsettıgın durumdayım bunalıyorumm sorumluluklar fazla gelıyor bazen. bekarken ne rahattım yemektı temızlıktı umrumda degıldı dıyorum mısafır gelecegı zaman toparlıyorum kı kımsede gelmesın ıstyorum bu ara.gunduz uykuda gece netteyım ve esım artık berabet uyumuyoruz dıyede kızıyor.hiç bişey gelmıyor ıcımden.evlılık bana gore degılmıs dıye dıye dolanıoyrum ortalarda.:(

Demek ki bu evliliğin 1. Yılı karmaşık bir dönem varsa bizde bu problemler ama toparlanmamız gerek çünkü ben hiç memnun değilim bu durumdan ve üzülüyorum bazen ben bu değildim diyorum ve canım sıkılıyor bu duruma ne yapmamız gerek acaba?

bende hamile kalana kadar topluyor kek börekler yapıyordum 3 aydırda Allahlık işimiz:1:iki haftadan sonra bugün temizledik eşimle:1:
çok rahatsız ediyor tozlar beni ama içimden de gelmiyor...

Kizlar bende sizin ayni seyleri yasiyorum.6yildir evliyim hala dikis tutturamadim.2 kucuk yavrum var ve artik basa cikamiyorum.ikisini bi odaya sokup obur odayi temizlerken o oda batiyo.ya bazi insanlarin evine bakiyorum en ince ayrintisinda belli oluyo o kisinin hassasiyeti
Cocuklar olunca daha zor.esim laf sokmayi bilir ama cikardigi coraplari koltugun onunden almaz.cikardigi camasirlar orta yerde durur ne kirlige atar ne kaldirir ama ertesi gun temiz camasir arar.onuda gectim cocuklari cikar isimi yapayim derim gitmez gitse 1saate Döner
Cok iyi anliyorum insan bikac zaman yapmayinca isler iyice buyuyo ve yine size kaliyo.ve bunu bilmek bile stres yapiyo
Bende 55kilodan 80e ciktim.ozguvenim bitti.
Kizlar bunun icin iradeyi guclendirmek lazim tek cozumu bu.

Kizlar cocuk olmadan once herherim derli topluydu coraba varana kaar ütülerdim 2 aylik bebegim var evimi gormeyin gitsin ama umursamadim ve simdi hazirlandim gezmeye gidiyorum:) benim esimde sakayla karisik laf sokuyor bu konuda tabii :)

:) bi eşinizle en çok hangi konu için tartışıyosunuz diye bi başlık var orayada yazdığım gibi biz son zamanlarda eşimle hep eleştir yüzünden tartışıyoruz.yani ben ne yapsam bana laf sokuyo. sanırım bunun sebebi evde rahat olalım derken fazla yüzgöz olduk. yani ben rahatlıktan yanayım oda öyleydi.ama anladımki sen rahat ol deseler bile hep süper bakımlı evini süper çekip çeviren kadın istiyolar bende 2 yıllık evliyim sanırım fazla samimiyet insanı eş olmaktan cıkarıyo kardeş gibi yapıyoo yüzden daha bakımlı olucam.

Back
X