Evlilik bir hata mıdır ?

Evlilik bir hatamıdır ?

• flört en güzeli

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
ewlilik kumar gibi zar atıyorsun önceside ne yapsanızda evlendiğinizde şansınıza ya istediğiniz gibi biri çıkıyor ya da çıkmıyor ancak çok beklentiniz warsa yedi düvel bir araya gelse mutsuzluk kaçınılmaz

başlarda hata olduğunu düşünmedim değil :mymeka: yeni bir hayata alışmak kolay değil. kimisi kolay adapte olurken kimiside sancılı geçiriyor bu evreyi. işde ben bu sancılı geçirenlerdenim. çok tartıştık ayrılmalara kalktık ama şuanda herşey yolunda. ilk zamanlarda normal yani.

evlilik bir okyanusa benzer sakin olduğu zaman tadına doyum olmaz ama birde dev dalgalar olunca kacacak yer ararsın

Son düzenleme:
seviyorsan karşındakininde insanlıgından şüphe etmiyorsan sabret.evlilikte ilk yıllar zor oluyor.sonra sonra oturdukça anlıyorsun güzelligini.tadını ondan sonrav çıkarıyorsun.ben 5 yıllık evliyim zorlandıgım anlar çok ama şimdi herşey gayet iyi çocuk yapın olmayanlar babalık duygusu iyi geliyor erkeklere

evlilik hata olamaz,
karşındaki kişi doğru kişi değildir,
ve yolunda gitmiyordur bazı şeyler o kadr.

Evlilik en başından sonuna kadar hata....
Eşimle Çok mutluyum ama eski heycanları özledim yaw......

hayatını paylaştığın insan la tam bir eş iseniz birbirinizi çok iyi anlıyor saygılı ve sevgi dolu iseniz evlilik hata değil güzelliktir bence

kızlar ben dört yıllık evliyim ama evlilikle bekarlık arasındaki tek fark önceden sorumlugun yoktu şimdi ise var. ama herşey karşılıklı olursa evllik basitleşiyor

kesinlikle evlilik,başıma gelen en güzel şey.sen yeni evli olduğun için böyle bir süreçtesin bence.umarım herşey yakın amanda düzelir.

disardan bakildigin da her evlilik dort dortluk gibi gorunur yani en azindan cogu zaman boyledir ama hic bi evlilik dort dortluk olamaz yani ben ce evliliginde sorun yasayanlar uzulmesin onemli olan disari nasi goruktugunuzdur:içelim:

şeytan yenı evlılerle ugrasırmıs canım.. yerimseniben
birde erkeklerın evlılıge alısması biraz zaman alıyorrr :kızgın:

iyi ki evlenmişim,iyi ki eşim benim eşim.asla hata değil.bugüne kadar eşimin karşıma çıkmamasına yanarım :))

ben bekar olaraktan diyorum ki 2009 yılında bile bu kadar evli varken insanlar habire evleniyorken demek ki iyi bişeymiş

evlilik doğru zamanda doğru kişiyle ne istediğini ve beklediğini bilerek yapıldıktan sonra en güzel şeydir..

her gece sevdiğin adama sarılarak uyumak her anı onunla geçirebilmek güzeldir.

Evlilik kesinlikle hata değildir. Böyle olsaydı; hala bu kadar evli insan olabilirmiydi?
Önemli olan evlilikten ne beklediğimizi, sorumluluklarını, gerektirdiklerini bilerek
evlenelim. Hiç bir şey masallardaki gibi değil. Ne kadar gerçekçi olur, beklentilerimizi
ne kadar minumum düzeyde tutarsak o kadar mutlu oluruz bence.

eger dogru ınsansa ve guzel bır ilişkiyse evlilik yuva kurmak sevdıgın ınsanla herseyı paylasmak tabı guzel.......

Evlilik kesinlikle hata değildir. Böyle olsaydı; hala bu kadar evli insan olabilirmiydi?
Önemli olan evlilikten ne beklediğimizi, sorumluluklarını, gerektirdiklerini bilerek
evlenelim. Hiç bir şey masallardaki gibi değil. Ne kadar gerçekçi olur, beklentilerimizi
ne kadar minumum düzeyde tutarsak o kadar mutlu oluruz bence.

Çok doğru ... Kesinlikle katılıyorum...

Bence de evliliğin hata olup olmaması size ve eşinize bağlı ama bu da kişisel bir konu

oluyor bu durumda...Yani sorun sizin evliliğiniz oluyor...

Ancak evlenmek bir hatadır , demek doğru olmaz... Birinin evliliğinin hata olması

başka, "evlilik kurumunun hata olması" başka şeyler...

Bence bilakis evlilik kutsal ve değerli bir kurumdur... Kaybettirmediğimiz sürece...

Back
X