evlilik biter mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur.sima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer yaşıyorsak ve birgün öleceksek..
yaşamla ölüm arasında yaşanan bütün iyi güzel çirkin korkunç herşey de bitecektir..hiçbirşey bizimle ebedi yaşamaz...hayat bile biterken bunlarmı bitmeyecek
elbette düzgün gitmeyen herşey bitmeye mahkumdur...EVLİLİKTE buna dahil neden evleniyorsuz..mutlu olmak için ..mutlu olamıyorsak , yine mutluluğu yakalamak için bitmesi gerektiği yerde bitmeli...
yani; (mesaj erkeklere)
MUTLU EDEMİYORSAN, MEŞGULDE ETMEYECEKSİN...

evlenicek insanlar birbirlerini çok iyi tanımalı ailelerde aynı şekilde araştırlmalı tanıdıklara sorulmalı en azından nişanlılık dönemini uzun tutmalı çifter evlenip boşanmaktansa nişan atmak biderece daha iyidir bence 4.5 ay nişanlı kalıp evlenince eşini evlilikte çözmeye başlıyosun olumsuz davranışar görüncede mutsuzlık artıyor:sinifsinif:

Kimse boşanmak için evlenmiyor tabikide. Hayatın, şartların neler getireceği belli olmuyor. Herşey insanoğlu İçin bu dünyada bi sınav için geldik. kimse kimsenin neler yaşadığını nelerle mücade ettiğini bilemez. :1no2:
Evlenmek gibi boşanmakta çok doğal bi kavram. tabikide zordur boşanmak. Mutlu olunacaksa sonunda neden olmasınki. Millet ne der derdine düşüp kendini heba eden insanlar yokmu var tabikide. Belkide maddi imkanım yada yaşayış tarzıma uyduğu için bu kadar rahat konuşuyorum. Allah herkeze herşeyin hayırlısı nasip etsin.:Saruboceq:

Merhaba ..cvp vermek istıyorum..
29.Agustos.cmt nıkahımız oldu 8.eylul .salı gunude boşanma davası actık...Yanı 1 haftalık evlılık bıttıı...Nasıl mı bıttı
Kocan eşin sandıgın ınsan oturup senınle bır seyını paylaşmıyorsa kasıtlı bırsekılde konusmak ıstemıyorsa;
Gece 3 5 e kadar oturup pc basında maç elınde sıgara kolayla vakıt gecırıp;
Gündüz akşam 7 8 e dogru kalkıyorsa,
Daha bir haftalık evlı çiftın kocası annesı yanı kaynanam olacak ınsan yanlız bırakmıyorsa,
Koca dedıgın eşin sandıgın insan annesıne sırtını dayaıyorsa
Karısı esı yerıne herseyıneı annesıne soyluor herseyını annesıyle paylasıyorsa....
Ki; sen yanı bende evde gelınım dıye kımseyı tanımam etmem mal gıbı dolaşıyorsan..
Bır haftadır senı dısarı cıkarmıorsa işe gıttıgın için sana iş yerıne agır agır ıtam ve hakaretlerde bulunursa ailenı rencıde edecek bır sekılde küçük düdşürüyorsa...
Ki bu kaynana denılen ınsan tartısmamıza ragmen boşanma olmaz vs dıyıp ortalıgı yatıstıracagına tamam bıtsın 1 haftalık mı ben masraf yapmısım dıe yakınıyorsa..
Bu eş koca blınen ınsan uvey bab elınde cocuklugu gecmıs annesı daha boşanmanın uzerınedne bır hafta gecmeden 2.cıyı kocayı bulup öz oglunu resmen satıp üvey baba elınde buyuyen hergun dayak ve ezık bır sekılde cocuklugunu gecıren bır ınsan sa..
İşe gıttım dıye kaynana olucak ınsan aıleme arayıp pis pis ıftıralarda bulnuyorsa..
Eş saılan ınsan megerse asker fırarısı olupda firar emrı verılıpde polis tarafından aranılan bir insansa..
Bugun dedegı seye evet dıyor yarın yada 5 dk gecmeden hayır dıyorsa
Dengesızlık ve tutarsızlık varsa...
Kı EVLILIKDE BİTER HERSEYDE BİTER...!!!
Ben eger evlılıgımı ne kadar kurtarmaya calıssam yada calısmak ıstesem bıle daha 1 haftayken bana bunları yapıorlarsa yrın öbür gun kımbılır neler yaparlar?
Arkadaslar yorumlaını beklıyorum...
He bırde syle bır durum var egerkı babam sen o eve gıdersen bızı unut dıyor..Kı karşı taraf işe gıttım dıye namuslarını zaten 2 paralık etmısım..Istemıyorlar ...
Erzumlu ve carsaflı bır aıle yanı..(yanlıs anlasılmasın -demek ıstedgım sukı daha 1 haftalık Allah-Peygamber dıyen bır ınsan ayrılık nedır cekmıs bılen bır ınsan yatıp kalkıp namaz kılan-kur-an okuyan bır ınsan evlılgımın bıtmesı ıcın nerdeyse yalvaran bır ınsan..)

Bırde annesı acmıs abanokadar hakaeretten sonra oglum askerden gelsınde ondan sonra bşanın oglu askere dıe kımnılır nereye gıdecek gıdecekde kımbılır ne zmn donecek orasıda muamma ya..
Hiç birseye ah edıp yanmıorumda sadece benım için olmadık iftıralar attılar ustume bır ona ynıyorum kı Allah ından bulsunlarr
Yorumlarını beklıorumm:sinifsinif:
canım seninki çok ayrı bir durum, bunlarda yaşanıyor tabii. allaha yat kalk dua et senelerini vermeden bitmiş bu iş. kimsenin iftirasınıda takma. sen kendini biliyormusun? gerisi boş...

Evlilik bitecek diye bir şey yok fakat evlilik tarfların davranışları yzüünden bitme durumuna geliyor..

Evlilik zor iş yürütmekte yürütmemekte kişilerin sabrına birbirlerine karşı anlayışlarına ve olumsuz davranışlara karşı ne kadar katlanmasıyla alakalı aslında bir de araya çocuklar girdiği zaman evliliği bitirmek çok kolay olmaz

bence evlilik niye biter.Saygı biterse biter.
ilk başlarda sevgi olmasada olur.
çünkü sevgi saygıdan sonra gelir.
kaddın kendinden önce kocasını
kocada kendinden önce karısının mutlulugunu düşündükten sonra
boşanmak için ne sebeb olabilirki

Türkiye`de erkekler hala anneler tarafindan pohpohlaniliyorsa ve hala kendi ayaklarinda duran birey olarak yetistirilmiyorlarsa, daha bizler coookkkk ayriliriz.
Bence erkekler 30 yasindan sonra evlensinler ancak o zamana kadar meyve hamlasir ve evlilige hazir olurlar daha öncesi cok riskli, cünkü anne kucagindan kopamamislardir.
Bunun icinde ayriliklar coktur bu zamanda.
Kadinlar daha zeki, güclü, caliskan ve erkeklerde buna yetisemiyorlar....
Ama bencede madem yürümüyor ayrilmak en dogrusu bir dahami gelecegim dünyaya?

Back
X