• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bitti bitecek

bitmiş bir evliliği aayakta tutmak zordur ve siz tek taraflı çabalıyorsunuz yazık etmeyin kendinize ve oglunuza

büyüdügü zaman anlar sizi daha gençsiniz hayatınızı daha güzel duruma getirmek sizin elinizde:50:

çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına.bence bu evlilik bitmiş arkadaşım .eşin çok ilgisiz.eğer ailen senin arkandaysa sana destek veriyosa boşanman en doğrusu olucak gibi.çocuğunu da pedagog yardımıyla bu olaydan en az yarayla sıyrılmasını sağlayabilirsin pedagog sana yapman gerekenleri söyleyecektir.çocuğun gözleri önünde annesinin ve babasının kavga ettiklerini görmesi psikolojisini daha da bozabilir allah yardımcın olsun

canım Allah yardımcın olsun okurken çok üzüldüm
bu kayınvalidelerin ne sorunu oluyor gelinlerle hiç anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın
anasının sözünden çıkmayan eşleriniz 2. plana atan erkeklerede yazıklar olsun
eşin ayrılmak istiyorsa, ailesinin yanındaysa onlarda seni istemiyorlarsa bence sende onları isteme
maden belirsizlik içerisinde tek başına bırakıldın, sende kendini ayrılığa hazırlamaya başla , yaşın daha çok genç , ailende arkandaysa kendine iş bul yeni bir düzen kurmak için birşeyler yap , o arada da sende eşinin sana davrandığı gibi , ona ilgisiz ve umursamaz davran. Onun seni belirsizlik içerisinde beklettiği gibi sende onu belirsizlikte bırak
bir süre sonra oda sıkılacaktır, gidip boşanma davasını o açacaktır böylece çocuğun velayitide sana kalır nafakanıda alırsın hayatını bir düzene sokarsın
bir sen boşanan kadın değilsin bunu bil istenmediğin sevilmediğin insanlar için daha fazla zamanını harcama

bende senin gibi düşünüyorum küçüldüğüm kadar küçüldüm ama cesaret ve beklemedeyim yanlış birşey yapmaktan korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum ama düzelecek gibide değil canım

çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına.bence bu evlilik bitmiş arkadaşım .eşin çok ilgisiz.eğer ailen senin arkandaysa sana destek veriyosa boşanman en doğrusu olucak gibi.çocuğunu da pedagog yardımıyla bu olaydan en az yarayla sıyrılmasını sağlayabilirsin pedagog sana yapman gerekenleri söyleyecektir.çocuğun gözleri önünde annesinin ve babasının kavga ettiklerini görmesi psikolojisini daha da bozabilir allah yardımcın olsun

bizi pek kavga ederken görmüyor 1-2 kere gördü çıldırdı çocuk aramıza girdi büyük insan gibi ağlayarak bizi ayırdı en azından çocuğun bu halini bilip yanında birşey demiyor çok şükür

Merhabalar.
Eğer eşinden memnunsan ve Boşanmak istemiyorsan bi yerden başlamak nlazım diye düşünüyorum. Eğer eşin sinirli biri değilse ne bilim akşam yemeğinde özel birşeyler yap. Balım yap şaraprta al oturun yemek yiyip hemde konuşun. onu sevdiğini söyle.. umarım sonunuz hayolur

Merhabalar.
Eğer eşinden memnunsan ve Boşanmak istemiyorsan bi yerden başlamak nlazım diye düşünüyorum. Eğer eşin sinirli biri değilse ne bilim akşam yemeğinde özel birşeyler yap. Balım yap şaraprta al oturun yemek yiyip hemde konuşun. onu sevdiğini söyle.. umarım sonunuz hayolur

çok sinirli dediğim gibi tek başıma uğraştığım için pek umrunda olmayacaktır

bizi pek kavga ederken görmüyor 1-2 kere gördü çıldırdı çocuk aramıza girdi büyük insan gibi ağlayarak bizi ayırdı en azından çocuğun bu halini bilip yanında birşey demiyor çok şükür
Çok yazık.. bende çok gördüm annemin babmın kavgasını küçükkken ve ne olursa çocuk küçükken yaşadıgı tranvaları unutmaz. Bu tarz şeyleride bence bir an önce bir çözüm yolu bulun.. Yazık bak çocugunda varmış arkadaşım.

kızlar evliliğim bitmek üzere ama anlamıyorum böylemi başlıyor boşanma olayları nasıl ilerliyor eşimle yaklaşık bir aydır konuşmuyoruz bile ve aylardır soğuğuz ne yapmalıyım bitmiş sanırım çoktan yardım edin akıl verin ne yapmalıyım

nasıl yani? aynı evin içinde yaşıyorsunuz ve bir aydır konuşmuyor musunuz? nasıl dayanıyorsunuz ya,ben olsam çatlarım:26:..akıl verecek fazla birşey yok aslında,biten birşey varsa ortada ya tam bitirmek ve o defteri kapatmak lazım ya da yeniden düzene sokmak lazım.böyle çocuk gibi küserek,konuşmayarak bir yere varılmaz ki.yaşadığınız evlilik hayatı,evcilik oyunu değil.umarım sorunlarınızı halledersiniz.

Çok yazık.. bende çok gördüm annemin babmın kavgasını küçükkken ve ne olursa çocuk küçükken yaşadıgı tranvaları unutmaz. Bu tarz şeyleride bence bir an önce bir çözüm yolu bulun.. Yazık bak çocugunda varmış arkadaşım.

bukadar uğraşmam ve çabam çocuk için zaten yoksa umrumda değil beni istemeyeni ben hiç istemem derim ama bağlıyor işte beni onu düşünmek zorundayım

çocuklar hep öyle 3 yaşında oğlum var biz kavga ederken çıldırır lütfen oğlunuz için bişey yapın özel mesaj attım aldınız mı mutlaka deneyin çok etkili

Allah yardımcın olsun
sana tek tavsıyem esınle o konusmayı yaparken
ne olur baska ewe tasınalım
yakınken olmuyo uzaga gıdelım mısafır olalım bırbırımıze de.
ve nolur artık kaynanayla bırlıkte aynı bınada aynı ahallede otrma adetı bıtsın su turkıyede baska hıc bı yerde yok bu sacmalık
sonunda boyle oluyo ıste

esını sevıosan savas kaynanan degıl sonunda sen gül inşallah

nasıl yani? aynı evin içinde yaşıyorsunuz ve bir aydır konuşmuyor musunuz? nasıl dayanıyorsunuz ya,ben olsam çatlarım:26:..akıl verecek fazla birşey yok aslında,biten birşey varsa ortada ya tam bitirmek ve o defteri kapatmak lazım ya da yeniden düzene sokmak lazım.böyle çocuk gibi küserek,konuşmayarak bir yere varılmaz ki.yaşadığınız evlilik hayatı,evcilik oyunu değil.umarım sorunlarınızı halledersiniz.

sorunlar hallolmuyor aksine daha kötü oluyor

Allah yardımcın olsun
sana tek tavsıyem esınle o konusmayı yaparken
ne olur baska ewe tasınalım
yakınken olmuyo uzaga gıdelım mısafır olalım bırbırımıze de.
ve nolur artık kaynanayla bırlıkte aynı bınada aynı ahallede otrma adetı bıtsın su turkıyede baska hıc bı yerde yok bu sacmalık
sonunda boyle oluyo ıste

esını sevıosan savas kaynanan degıl sonunda sen gül inşallah

canım başka eve taşınalım deyince ben çıkamam sen ne yapmak istiyorsan yap diyor daha ne diyemem bunun üzerine

üzüldüm okurken canım
ne karar veirsin nasıl davranırsın bilemiycem bi yorum yapamıycak kadar kararsız kaldım
ama lütfen ne yapacaksan çok düşünerek yap olurmu ve mutlaka kendi aile fertlerinin onayını al
çocuğun için en doğru kararı vermeye çalışırken kendinide düşünmeyi ihmal etme olurmu

üzüldüm okurken canım
ne karar veirsin nasıl davranırsın bilemiycem bi yorum yapamıycak kadar kararsız kaldım
ama lütfen ne yapacaksan çok düşünerek yap olurmu ve mutlaka kendi aile fertlerinin onayını al
çocuğun için en doğru kararı vermeye çalışırken kendinide düşünmeyi ihmal etme olurmu

kendimi düşünemiyorum artık hasta oldum bunalıma girdim ciddi anlamda sinir krizleri geiriyorum

bukadar uğraşmam ve çabam çocuk için zaten yoksa umrumda değil beni istemeyeni ben hiç istemem derim ama bağlıyor işte beni onu düşünmek zorundayım

eşin içinde biraz iyimser baksan ne bilim biraz sakınleşip iyi birşeyler yapmaya çalışsan ne bilim eşinide biraz huyuna gitsen bence seviyodur senı ama sende soguk yapınca erkeklık grurudur sonuçta..

Back
X