• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bitti bitecek

ıkna edemezmısın boyle guzel bı konusma yemek sırasında falan
ben senı kaybetmek ıstemıyorum vs vs duygusal bı konusma yapsan

hiç sanmıyorum adam beni bitirmiş zaten kafasında ne desem boş düşünseydi tamam yada bakarız derdi oyalasaydı keşke ama kestirip attı kesin konuştu

sorunlar hallolmuyor aksine daha kötü oluyor

sen bir annesin ve çocuğun için en doğru kararı yine sen verebilrisin..çocukları en iyi anneleri tanır..o yüzden çocuğunu ve seni mutlu edecek,rahatlatacak bir karar ver lütfen.Allah yardımcın olsun.

sen bir annesin ve çocuğun için en doğru kararı yine sen verebilrisin..çocukları en iyi anneleri tanır..o yüzden çocuğunu ve seni mutlu edecek,rahatlatacak bir karar ver lütfen.Allah yardımcın olsun.

böyle devam etmesi çocuğu daha çok etkileyecek sanırım anne baba soğukluğunun farkında ayrı yattığımızıda görüyor hep neden üzgünsün diyor

hiç sanmıyorum adam beni bitirmiş zaten kafasında ne desem boş düşünseydi tamam yada bakarız derdi oyalasaydı keşke ama kestirip attı kesin konuştu

o an sınırlıdır
bak erkeklerın ıkı zayıf noktası var bırı yemek dıgerı sex
ıkısını aynı anda kullanıp cok yumusak oldgu bı anda yenıden sor kavga anında ınatlasırken degıl

Davalısınız?

Açıkçası konuyu anlatmadığınız için nasıl bir durum içerisinde olduğunuz asla bilinemez, objektif yorum da yapılamaz...

Sorulara da yanıt vermiyorsunuz... Kaçınıyorsunuz...

Özelinizdir elbette...

Eşinizin açacağı davayı bekleyin, bence iki dava birleşecektir sonradan.. Daha kolay hallolacaktır, siz aklınız yormayın bence...

Selamlar,

Davalısınız?

Açıkçası konuyu anlatmadığınız için nasıl bir durum içerisinde olduğunuz asla bilinemez, objektif yorum da yapılamaz...

Sorulara da yanıt vermiyorsunuz... Kaçınıyorsunuz...

Özelinizdir elbette...

Eşinizin açacağı davayı bekleyin, bence iki dava birleşecektir sonradan.. Daha kolay hallolacaktır, siz aklınız yormayın bence...

Selamlar,[/QUOTkavga ettik ağız dalaşı polis çağırdı şikayetici oldu beni tehdit ve darp etti diye öyle birşey asla olmadı ameliyat olmuştu ameliyat yerini darp raporu olarak almış

Su anda o evden cikma gibi birseyi dile getirmeniz dogru degil cunku sanki taraf secmis gibi olacak bu durumda esiniz.hep alttan aldiginiz icinde beyefendi sizi cezalandiriyor akli sira biliyorki hep cabalayan siz olacaksiniz rahat yani ve belkide kirgin nasil anneme boyle davranir diye.kayinvalidenizle kavganizin mevzusunu genel olarak soylerseniz daha etkili yardimci olabiliriz.bir arkadasim kayinvalide yuzunden tam 4 ay esiyle konusmadilar ve cinsel yasamda yoktu ama simdi duzeldi arkadas su an hamile.su kayinvalideyle aradaki mevzu nedir bu onemli

doktora gorunse keske sonucta kotu bir alıskanlık bu ancak bu sekilde engellenir heralde ama kabul etmiyormusda kumar alıskanlıgı oldugunu ama bence alın karsınıza konusun evliligi bitirmek istemediginizi yalnız bir sartla doktora gitmesi gerektigini soyleyin guzelce anlatın kızmadan bagırmadan belki oyle olunca oda kabul eder

ilgin için teşekkür ederim
tatlım 7 yıldır mücadeleden sonra bu teklifi tekrarlamam pek fayda edicek gibi değil.
allah yardımcımız olsun

Su anda o evden cikma gibi birseyi dile getirmeniz dogru degil cunku sanki taraf secmis gibi olacak bu durumda esiniz.hep alttan aldiginiz icinde beyefendi sizi cezalandiriyor akli sira biliyorki hep cabalayan siz olacaksiniz rahat yani ve belkide kirgin nasil anneme boyle davranir diye.kayinvalidenizle kavganizin mevzusunu genel olarak soylerseniz daha etkili yardimci olabiliriz.bir arkadasim kayinvalide yuzunden tam 4 ay esiyle konusmadilar ve cinsel yasamda yoktu ama simdi duzeldi arkadas su an hamile.su kayinvalideyle aradaki mevzu nedir bu onemli

yazmıştım canım az önce yukarılarda olması lazım

kavga ettik ağız dalaşı polis çağırdı şikayetici oldu beni tehdit ve darp etti diye öyle birşey asla olmadı ameliyat olmuştu ameliyat yerini darp raporu olarak almış kabul etmedim tabiki çünkü kesinlikle öyle birşey olmadı iftira hakaret küfür hep yaptığı şeyi yaptı

aslında bütün yaşananlar ortada .evlilikte tek taraflı mücadele olmuyor.malesef.
ah biz kadınlar azıcık silkelensek kendimize gelsek.hayat çok güzel yaşamaya değer.
ama şu özgüven eksikliği,gelecek korkularımız başımızın belası (benim adıma)

şimdi çıkmam gerekiyor hepinize teşekkür ederim biraz rahatladım kimseyle konuşamıyordum. aranızda avukat yada bu işleri bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun dava konusunda bilgiye ihtiyacım var herkese iyi akşamlar mutlu geceler:5:

Esinizde az cok kimin dogru soylediginin farkindadir siz 9 yillik esi oda annesi sonucta bilir yani.bence esinizin bu suskunlugu davada da tarafsiz kalmak istedigi icin olabilir peki ceza alirsaniz ne olacak cocugunuzu hic dusunmuyormu bu adam eger senin yerinde olsaydim esim konusmasada ben karsisina gecerdim ve kayinvalidemi elestirmeden suclamadan direk canim davayi dusunuyorum eger ceza olayi olursa kendimi degilde oglumu dusunuyorum cevredende etkilenecek bu durumdanda etkilenecek yavrum bu durumu duzeltmek istiyorum ve senden yardim istiyorum denemelisin bence.

Back
X