Aslinda dugunu borcla yapmiyoruz bir butcemiz var lakin biraz asabilir sanirim butcemizi.. :)dugunu borcla yapiyorsaniz ve gercekten gosteris sevmiyorsaniz bilezik alacaginiz parayla ev esyalarinizi alabilirsiniz.
ödeyemeyeceğiniz borca girmeyin... ve evet bilezikleri bozdurmayın sonra çok lazım oluyor inanın olsaydı şimdi tam zamanıydı diyeceğiniz günler gelecek... evlendiğimiz yıl 2+1 ev alabilirdik ama eşim evi ve semti beğenmedi eee sonra ne bilezik kaldı ne altın..... kimizde çok pişman olduk. ben onu dinlediğime o da beni dinlemediğine...Merhaba kizçeleeeer.. :) sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Benim kasimda dugunum olacak Allah nasip ederse. Su asamada taki, esya falan filan derdindeyiz. Nisanlim Allah razi olsun istediklerimi bir sekilde yapmaya calisiyor kendi butcesince ve gonlumu kirmiyor, ben de zaten gosteris meraklisi bir insan olmadigimi dusunuyorum. Benim sizlere Sormak istedigim, evlendigimizde dugumuzden kalan borclari odeyemeyecek olursak bilezikleri vs borclarimiz icin kullanmali miyim? Annem bu dugun isleri basladi baslayali bilezikleri asla bozdurmamam icin bilinc altima islemeye calisiyor. Bense esimle arama borclarimizin girmesini istemiyorum .. Bu konuda ne dusunuyorsunuz hepinize hayirli geceler:))
Anlıyorum haklisiniz :)Biz de borc yaptik ama bilezik bozdurmadik .Cunku bozdurunca yerine koyamiyor insan .Ama borc bilinciyle insan harcamalarina dikkat ediyor .Duzenli bir geliri varsa odenip gidiyor.
borç bir şekilde ödeniyor ama nasıl ödeniyor kimisi her ay düzenli maaşından taksitle öder,kimisi düzensiz öder, kimisi kart borcu ise asgarini öder,kimisi tamamını öder,işleriniz tersinede gitti mi ödenemiyor bu seferde ne oluyor üst üste biniyor bir karttan alıp diğerine yatırılıyor.Merhaba kizçeleeeer.. :) sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Benim kasimda dugunum olacak Allah nasip ederse. Su asamada taki, esya falan filan derdindeyiz. Nisanlim Allah razi olsun istediklerimi bir sekilde yapmaya calisiyor kendi butcesince ve gonlumu kirmiyor, ben de zaten gosteris meraklisi bir insan olmadigimi dusunuyorum. Benim sizlere Sormak istedigim, evlendigimizde dugumuzden kalan borclari odeyemeyecek olursak bilezikleri vs borclarimiz icin kullanmali miyim? Annem bu dugun isleri basladi baslayali bilezikleri asla bozdurmamam icin bilinc altima islemeye calisiyor. Bense esimle arama borclarimizin girmesini istemiyorum .. Bu konuda ne dusunuyorsunuz hepinize hayirli geceler:))
Ben de boyle dusunuyorum.. Icim razi gelmez eşimin de benim de borc odemeye calisirken bilezik bilegimde dursun demeye ..borç bir şekilde ödeniyor ama nasıl ödeniyor kimisi her ay düzenli maaşından taksitle öder,kimisi düzensiz öder, kimisi kart borcu ise asgarini öder,kimisi tamamını öder,işleriniz tersinede gitti mi ödenemiyor bu seferde ne oluyor üst üste biniyor bir karttan alıp diğerine yatırılıyor.
Borcum varken o bilezikleri saklayamam onları satıp borçlarımı öderim,borcum bitincede eğer çalışıyorsam maaşımdan her ay birikim yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?