çok varrr mesela ben yunan adalarına cok gitmek istyrdm bu kavgada boşanalım dıen adam 1 hafta izin alıp bize tatil ayarladı bu tartışmanın ardından...
içki içmez sigara içmez eve yardım et desem eder, yemek yapmasam bişi demez..evden işe işten evedir. ama bazen mesela annemlere gidelim derim o zaman tartışma cıkarabilir ağzına gelir sayar o zaman hiçbir anlmı kalmaz yaptıklarının..hani iyiken cok iyiyz ama bir anda dibe batabilirz. bir de eşim üste çıkmak için insann canını cok yakar laflarıyla. benm zaten tek derdm eşimn aşırı sinirli ve biraz kendini düşünmesi.ona sorsan o da benm mesela bencil oldugumu düşünür.
iyi yanları olduugu için zaten boşanmak dediğinde konduramıyorum ya, burada okuyorum çünkü.eşim tv bile izlemez pc de takılır o da sahibinden araba bakar alışveriş sitelerine öyle. tutumludur har vurup harman savurmaz benm parama bile dokunmz ihtiyacı olduugunda yetmediğinde ister. evdeki her masraf faturları o öder... ama onun istediğine hayır demıyceksn mesela bu arA köye yerleşme fikri var ben bu fikri tasvip etmıyorum cunku işimize uzak kazandıgım yolda kalıcak daha cocuk var onun sağlık durumu sürekli hastane gidip gelicek. bunda bile sen haklısın erteleyelim demz. kızar sinirlenir. mesela ben derm tmm alalım gidelim haftasonları yazın orada olalım onu da kabul etmez. eşim değişik biraz evlilik zor geldi öyle diyim bekarlıgında kimse hesap sormamış kafasına göre gezmiş eve gelmiş gelmemiş ilgilenilmemiş beni aramyn demiş evdekiler aramamış araba istyrm demiş alınmış. 250 milyona kot alan insanmış sanırım şimdi biraz da sorumluluk zor geldi tabi. onun da etkisi var..