Monotonluktan bu kadar sıkıldıysanız çalışın diyecektim ama diyemiyorum. Kursa filan da gitmezsiniz siz önerim kalmadı.Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz
Markete eşinden habersiz gidemeyen sen evde yapılan bir aktivite mi istiyorsun anlamadım.ama ben bi aktivite istiyorum.
Kesinlikleee .dün eşim baya negatifti bugün ben.ayın etkisini sürekli aklıma getiriyprum ki dalmayalım birbirimize.yoksa küp gibiyiz 2 gündür.bu arada ay tutulmasını yaşadık bitti, onun etkileri hala üzerimizde, zifiri bir dönem herkesi olumsuz etkiledi..
yıldız haritası, karışık bu ay dikkat etmek gerekirilişkilere
Bir "aktivite" olarak çocuk yapmakSpora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Ben de diğer konusunun yalancısıyım. Kafa açan bir konusu vardı üyeyi unutmuştum tekrar baktım konularına gördüm başlığı böyle konuya şaşırmadım açıkçası..aldattımıeşini öve öve bitiremedi konu sahibi
ben şok
Kocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??
Ben de diğer konusunun yalancısıyım. Kafa açan bir konusu vardı üyeyi unutmuştum tekrar baktım konularına gördüm başlığı böyle konuya şaşırmadım açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?