Evlilik böyle mi ilerliyor

Yoo evlilik böyle ilerlemiyor. Mesela; çocuk gibi eşimden izin almıyorum. Bir yere gideceksem bazen haber veriyorum "şuraya gidiyorum" diye, bazen hiç söylemeden çıkıp gidiyorum.

Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Bunun icin cocuk yapmak cocuga hakaret gibi.. Ayrica senin durumunda olup cocuk sahibi olup daha da bunalanlar var. Bazi kadinlar anne olunca daha cok daraliyor

Ben bekarken de gezmeyi sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Hafta sonu eşimle birlikte çıkıyoruz. Genelde hafta ici çıkmiyorum. Eşim despot kişilik sahibi değil çok serbestim. Telefon açar gelmeden önce evde misin der mesala. Bence sizin çalışma hayatına atılmaniz gerekiyor. Yoksa 5 aydaki bu sıkıntı giderek artacaktır. Ben 2 yıl oldu evleneli hiç bunalmadim daha şükürler olsun Allah nazarlardan korusun. Bebeğim var onunda etkisi olabilir ama sırf sıkıntım geçsin diye de bebek yapılmaz. Bebeğin sorumlulugu çok çok fazla iyi düşünülmesi gerekir. Şu an için size çalışma hayatı iyi gelir diye düşünüyorum. Eğer o da olmazsa eşinizle güzel dille konusursunuz canım çok bunaldim kursa gidebilir miyim derseniz eşiniz de sonuçta sizi eve bağlayacak değil ya anlar bence. Belediyeye bağlı ücretsiz kurslar var ben senin yerinde olsam kesin giderdim. Bebeğim olmasa yemek kursuna giderdim mesala. Moda tasarım kursu, satranç kursu ne bilim çok kurs vardır gidilecek. Mutlaka bir yere gidin yazık kendinizi bunaltmayin böyle.

Ben eşimle genelde her akşam film seyrederim. Siz de açın bir film hadi seyredelim askim deyin. Eşim eve geldiğinde hemen film araştırıyor mesala. Çay eşliğinde film keyfini sürekli yaşıyoruz ve iki yıldır bu durumdan hiç sıkılmadik. Sanırım çok mutluyuz bu şekilde.

Siz eşini banyo kapısında dinleyen bayansınız.Adam gusül aldı deyu ortalığı birbirine katmıştınızOzamanda yazmıştım yine yazayım acil psikolojik destek alın bence.5 ayda ne sıkılması ya ..Daha bunun 5 yılı var 15 yılı var...Oooo sizin işiniz çok zor.

Bence profesyonel fotograf makinesi alın,kursuna gidin tek basiniza sokak sokak cekim yapın,gidin bir yerde kahve için..Piyano kursuna gidin,pasta kursları var özel onlara gidin..Spora gidin..Bir evcil hayvan sahiplenin ömür boyu bakabilecekseniz..Ben de sizin gibi ilk yılımda çok sıkıldim,arkadaşlarımdan ailemden uzak,çalışmıyordum,evde butun gün camasir,bulaşık,tv bunalmıştım..Sonra kendim icin birseyler yapmaya karar verdim ve yaptim..Yalnız ben esimden hiç izin almam izin ne ya..

5 ayda sıkıldınız . .
Çok erken . .
Birlikte aktivite katılabilirsiniz . .

5 ayda sıkılmak

Eşten izin almayı despotluk olarak görenler olmuş ama erkeklerin hoşuna gidiyo nedense izin alınması benim eşim de kıskançtır nereye gidersem bilmek ister hatta gel kocandan izin al öyle git diye geyik yapar şahsen bunda bi sakınca görmüyorum lakin bu izin olayı gururunu okşama üzerine değil de izin vermeme üzerine kurulu bi düzense o hiç hoş değil sonuçta sen onun kölesi değilsin.

Bugün ikinci kere söylüyorum bunu ezdirmeyin kendinizi şu adamlara

Kış günü havalar soğuk dışarıya çıkılmıyor herkeste bi bunaltı yaz gelsin aksamlari yuruyuse çıkarsınız bebek olunca da yemek yapmayı bile yetistiremiyosun benim gibi temizlik yapmaya hiç fırsatın yok akşama kadar bebisle ilgileniyorum çok yoruluyorum rabbim sana da nasip etsin

Bizim ne dememizi bekliyorsunuz ki dışarı çıkın , kursa gidin , spora gidin demişler imkansız demişsin.
Aktivite olarak çocuk doğurmayı mantıklı bulmuşsunuz hemen yapın geç kalmışsınız .

Evlilik de hayat da emeksiz ilerlemez
Bu apaçık gerçeği haykırmak istedim nedensee

Hersey zmnla monoton bi hal almiyo mu zaten heyecanini yitiriyo! Sevgililik evlilik spora baslasan o da bayar kisa surede seni.. bi hoby edin

Nokta işaretlerinden sonra küçük harfle başlamış her seferinde, emin misiniz?
Anlattığı profile göre sizce de iyi değil mi? Evde oturup örgü ören bir hanım. Kocası despot. Telefondan yazarken bazen benim de noktadan sonra küçük yazıp onemsemedigim oluyor açıkçası dikkat etmek lazım tabii de bence konu sahibi çabalı birisi. Bilmiyorum ben öyle hissettim kabuğuna fazla gelmis

Bir süre sonra monotonlaşıyor doğrudur.. Rutin bir şekilde bir önceki günün tekrarını yaşıyor gibi oluyorsunuz. Ama bence bu iyiye işaret. Çünkü alıştığınızı gösterir. Uyum sağladığınızı gösterir. Bende sizin gibi hissetmeye başladığım zaman kendmce küçük dokunuşlar yapıyorum. Mesela eşimle film geceleri yapıyoruz bundan aşırı keyif alıyorum. 10 üstünden puanlıyoruz eleştiri yapıyoruz.. Zamanı keyifli hale getirmek birazda bizim elimizde. Onun dışında hobilerim var. Ahşap, polyester objeleri renklendirip evimde kullanıyorum. Hem zevkli hem az maliyetli hemde dekorasyon için güzel.. Gezmeyi severim, bebeğimden dolayı çıkamsamda. Eşiniz olmasa bile bazı günler arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Benim oturduğum yerde benimde hiç arkadaşm yok. Görümcem ve kv yakınlar aynı senin gibi. Ama bende misafir gidip gelince değişiklik yapmış hissetmiyorum.

Hiçbir şey yapamazsam müzik dinliyorum makyaj yapıyorum kendimle uğraşıyorum :) Ama hiçbir şey eşimle yaptığım yürüyüş ya da film seyretme işinden daha fazla zevk vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…