Can sıkıntısından cocuk yapilmaz.Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Bunun icin cocuk yapmak cocuga hakaret gibi.. Ayrica senin durumunda olup cocuk sahibi olup daha da bunalanlar var. Bazi kadinlar anne olunca daha cok daraliyorSpora mümkün değill:).
Sirf skldigi icin cocuk yapmak? HmmsssSpora mümkün değill:).
Anlattığı profile göre sizce de iyi değil mi? Evde oturup örgü ören bir hanım. Kocası despot. Telefondan yazarken bazen benim de noktadan sonra küçük yazıp onemsemedigim oluyor açıkçasıNokta işaretlerinden sonra küçük harfle başlamış her seferinde, emin misiniz?
Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?