Evlilik böyle mi ilerliyor

Esin izin vermiyorsa burdaki onerilerin bi çogunu (en azindan disarda yapilabilecek aktiviteleri) zaten uygulayamazsin.. Yani anladigim kadariyla huzursuzluk çıkar..
Evde biseyler yapacaksin o zaman; kendine kitaplar belirleyip onlari bitirebilirsin, guzel/ogretici dizileri izleyebilirsin(sezonluk yabanci diziler mesela), degisik yemek tarifleri deneyebilirsin, inancini bilmiyorum ama maneviyata yogunlasip kendini gelistirebilirsin vs..
Esinle iletisiminiz nasil bilemiyorum ama guzelce anlatsan belki anlar ve birlikte biseyler yaparsiniz? Haftada 1 sinemaya gidebilirsiniz, bi aksam çay/kahveyi disarda icebilirsiniz.. Sonucta insanlar hayddiiii eller havaya modunda degiller surekli; bu tarz seyler iyi gelebilir..

ipleri genç yaşta kocanın eline vermişsin ama bunu da hazmedemiyorsun. hem markete giderken izin istiyrosun hem de ev hanımlığından şikayetçisin.

bir sonraki senaryoyu yazayım, kocam eskisi gibi benimle ilgilenmiyor ben saçımı süpürge ettim ama yine de yaranamadım durumları....

siz kendiniz için yaşamıyorsunuz ki, kocanızın aldığı puzzle ı yapıyorsunuz. siz alsaydınız neyse

Calismaya bayilmiyorum diyosun ama bu sekilde hayat gecmez bence.Kadin da calismali evden baska bi dunyaya karismali.Ben dogum izninde bile patladim evde.

Evlilik değil evde oturmak böyle bir sey bence. Evli değilim, mezun olduktan sonra ise girene kadar geçen zamanda ben de böyleydim. Hatta sonlara doğru artık evden de pek çıkmaz olmuştum. Neyse ki işe girdim sonra. Bir uğraşı olmadan enerjisi gitgide düşüyor insanın. Bekarken neler yapıyordunuz?

Eşim despot değil ben çalışıyorum dolayısıyla böyle ilerlemiyor benimki, ama evlilik dinamiği genel hatlarıyla bellidir sen ne olsun istiyosun

Aaa bu o üye mi? Adam evden cikartmiyormus.

sanırım buradan çocuk dogur sıkılmaya zamanın bile kalmaz gibi bir yorum bekliyorsunuz..
bana kalırsa sakın çocuk felan dogurmayin.
5 ayda bu kadar şüphe bu kadar baskı normal değil.zaman tanıyın kendinize herşey normale dönerse ne ala dönmezse cocuğada yazık olur..
5 ayda evliliği motonluga döndürmekte büyük başarı.

Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.

Olmazzzz

O daha monoton yapar seni

Bekarken kursa istesem gidebilirsin diyorsun da gidiyor muydun

Ben bekarken ayda bir arkadaşlarım ile görüşemezdim herkesin kendi telaşesi var

Annenizin evinde bir gün içinde ne yapardınız burada yapmadığınız

Şimdi yemek temizlik vs var ekstra da o Zaman yaptığınız şimdi yapamadığınız ya da evlilikte hayal ettiğiniz ve olmayan ne

Eğitimini merak ettim? Yazımın güzel ifaden güzel. İmlalar düzgün. İyi bir eğitimin var yada kitap okumayı seviyor olmalısın. Bence bol bol kitap oku, değişik yemekler dene, sevdiğin filmleri izle, seviyorsan yaz kendini, evliliğini.. evde tek başına olmanın tadını çıkar milyon tane yapacak iş bulabilirsin 5 ayda insan neden sıkılır ki?

Nokta işaretlerinden sonra küçük harfle başlamış her seferinde, emin misiniz?

Beş ayda insan sıkılır mı ya ??

Monluktan sıkıldım. Evlilik; TV karşısında oturmak, yemek, ev işi yapmak mıdır diyip, o zaman ben çocuk yapayim fikrine ulaşmak. İlginç !
Cunku, bir bebek ilk birkaç sene icin insanı olduğundan daha fazla eve bağlar.

4,5 yaşında okula gitmeyen bir kızım var. Eve bağlıyım yani. Ama haftada iki gün yüzmeye gidiyorum. Daha önce haftada 3-4 gun spor salonuna gidiyordum. Zaman sıkıntisi olmasa başka kurslara giderdim. Sahilde yürürdum, bisiklete binerdim. Sergileri ve semineri takip ederdim.
(Simdi haftada iki uç gün kızımla ilgili faaliyetler var, gunlerimiz dolu)

Nette gruplar var, İstanbul'da ve yakın şehirlere günübirlik geziler yapılıyor. Kultür gezilerine katılabilirsin..

benim de oyle haftada bir dısarı cıkarız hatta ben cok sevmiyorum cunku dısarda olmayı evde film izliyim en buyuk hobim yanımda abur cuburum varsa ohh :) tam tersi biri olsam sanırım bende cok sıkılırdım beklentiler onemli kendinize bir aktivite yaratın hobi edinin evde

Kendinize komşu arkadaş çevre yapın.biraz hayatınız a farklılık katmış olursunuz böylece.birde eşinizle konuşun hanım lar için hobi merkezleri vs var onlara gidin.

Üyenin derdi baska imiş !!
Gözünden bi şey kaçmayan kk hatunlari saolsun. Önemli ayrıntıları hatırlattılar.

Yap kızım, çocuk yap.. Hatta ikiz olsun..
Sonra konulara devam et böyle.
Allah akıl fikir versin.

bu arada ay tutulmasını yaşadık bitti, onun etkileri hala üzerimizde, zifiri bir dönem herkesi olumsuz etkiledi..
yıldız haritası, karışık bu ay dikkat etmek gerekir ilişkilere
Aaa bu ay cidden bunalimdaydim demekki sebebi buymus, gerçekten yavas yavas rahatlamaya basladim 2gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…