Esin izin vermiyorsa burdaki onerilerin bi çogunu (en azindan disarda yapilabilecek aktiviteleri) zaten uygulayamazsin.. Yani anladigim kadariyla huzursuzluk çıkar..5 ayda çabuk sıkılmamış mısınız
Bekarken nasıl yaşıyordunuz peki yani mesela bekarken gezip tozmayı seviyorduysanız şimdi onu arıyor olabilirsiniz
Ama aslında normal bi hayat geçirdiğiniz
Eğer imkanınız varsa hobilerinize zaman ayırın derim ben
Kurslara gidin arkadaş çevreniz olur sıkılmazsınız
Ya emin misin? Sevgiliyken aldattı affettim dedin. Şimdi ne alaka böyle yorum temiz çıktı filan ne dediğin belli değil valla.Aldatma konusu benim paranoyam çıktı.eşim temiz çıktı.çok şükür
Can sıkıntısından çocuk yapacaksanız.hiç yapmayın. İki gün sonra çocuktan sıkılırsanız iade mi edeceksenizSpora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Çocuk olduktan sonra 2 dk boş vakit bulsam da dinlensem diyorum.Spora mümkün değill:).
Aaa bu o üye mi? Adam evden cikartmiyormus.Kocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??
Spora mümkün değill:).
Eğitimini merak ettim? Yazımın güzel ifaden güzel. İmlalar düzgün. İyi bir eğitimin var yada kitap okumayı seviyor olmalısın. Bence bol bol kitap oku, değişik yemekler dene, sevdiğin filmleri izle, seviyorsan yaz kendini, evliliğini.. evde tek başına olmanın tadını çıkar milyon tane yapacak iş bulabilirsin 5 ayda insan neden sıkılır ki?Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
Nokta işaretlerinden sonra küçük harfle başlamış her seferinde, emin misiniz?Eğitimini merak ettim? Yazımın güzel ifaden güzel. İmlalar düzgün. İyi bir eğitimin var yada kitap okumayı seviyor olmalısın. Bence bol bol kitap oku, değişik yemekler dene, sevdiğin filmleri izle, seviyorsan yaz kendini, evliliğini.. evde tek başına olmanın tadını çıkar milyon tane yapacak iş bulabilirsin 5 ayda insan neden sıkılır ki?
Aaa bu ay cidden bunalimdaydim demekki sebebi buymus, gerçekten yavas yavas rahatlamaya basladim 2gundurbu arada ay tutulmasını yaşadık bitti, onun etkileri hala üzerimizde, zifiri bir dönem herkesi olumsuz etkiledi..
yıldız haritası, karışık bu ay dikkat etmek gerekirilişkilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?