Evlilik böyle mi ilerliyor

Evde yapılacak hobiler var. Örgü örmek mesela. Bu bir alternatif, ikincisi internetten kolay yapılabilecek hobiler var. Onları internetten öğrenip yapabilirsin. Zaman geçer gün içinde. Hem kendin de zevk alırsın. Yaptıklarını da hediye edersin eşe dosta. Evlilik böyle birşey tabi yalnız sen çok erken monotonlaştığını anlamışsın canım. Buna üzüldüm. Bir de şimdi aklıma geldi. Pilates cd si alıp evde pilates de yapabilirsin

Esaret bu evlilik değil. Özgürce yapabildiğiniz birşey var mı?
Çocukta canım sıkılıyo diye yapılacak bişey değil. 11 aydır 6 saat kesintisiz uyumadım ehlikeyifken bu tempoya dayanabilecek misiniz?

Esaret bu evlilik değil. Özgürce yapabildiğiniz birşey var mı?
Çocukta canım sıkılıyo diye yapılacak bişey değil. 11 aydır 6 saat kesintisiz uyumadım ehlikeyifken bu tempoya dayanabilecek misiniz?
Aynen
Can sıkıntısı için yapmayın lütfen bebeği
Benim de 3 yıldır uyuduğum sayılı

Ama eşiniz birşey yapmıyorsa siz plan yapın hadi şuraya gidelim deyin devamlı

sanırım eşiniz biraz kıskanç, sizde bunu ve evlendiğiniz takdirde kısıtlanacağınızı bilerek evlenmişsiniz. dolayısıyla yakınabileceğiniz bir durum yok. spora veya bir kursa muhakkak gitmelisiniz bence.inat eder göndermez diye düşünüyorsanız şu şekilde sorsanız belki faydası olur. "çok canım sıkılıyor bu aralar acaba sadece kadınların olduğu bi spor salonuna mı gitsem benim için araştırabilir misin?" gibi. ya da "dikiş, nakış böyle bir kursa mı gitsem, bir şeylerle uğraşayım sıkılmamışım olurum" gibi.

Hayır yaa eşim bildiğiniz sıkıcıı.az evvel kv de oturduk yeni geldim.akşam üzeri başlamıştım bir arkadaşım doğum yapacak bebek beresi bitti yanii.geldik mısır patlattı haber izliyor.aklıma gelen ise bekarken babamla dabmyle otueuyordum ı haberleri izlerdi konuşmazdı şimdi de eşim öyle.odaya geçtim kk ya bakıyım dedim.
Bilmiyorum ama eşim çok düşüncesiz.hiçbir yerde çay içmişliğimiz de yoksohbetide yok cinsellikte seyreldi.3 gündür bu şekilde farkına vardım ancak.bişeyşer yolunda gitmiyor sanırım.
Bebek olayına da gelince eşiöden ayrılma gibi bir düşüncem yok. Bebeğim yaşım itibariylede artık olmalı diyorum (yaş 31).
Yada geçici olarak bu moddayım burada da döküldüm.ailemden birine anlatsam yada arkadaşa kırk tane terane yakınlarımın bilmesi hoşuma gitmez.dertleşmek istedim.yorumlarınız için de ayrı ayrı teşekkir ederim.burası iyi ki var.

bekarken çalısan bir bayan isen ekseriyetle işe başla tekrar yoksa kendine türlü takıntılar bulman an meselesi.. ayrıca insan kendi kendine bi sürü sey bulabılır yürüyüş yapar koşu yapar bi kursa gider dil veya sanatsal alanlarda kendini gelistirebilir unıversite okunabılır evde olunca bi çok vakit oluyor ne biliyim ayrıca 5 ayda cok cabuk sıkılmıssın yaa evlilikten cokta bişey beklememk lazım cocuk yap dıcemde evlilik sürecine bile daha yenı alısıyorsun erken bence ...

Ben 9 aylık evliyim başka şehire gelin geldim ne eşimin ailesi burda ne benim ailem.bi arkadaşım bile yok burda. Bütün gün evin içindeyim. Evet kalk ye,evi topla,yemek yap,eşim gelir sohbet yemek tv derken geçiyor zaman. Arkadaşım olmadığı için misafirlikte yok.Arada eşimin arkadaşları geliyor. Haftasonları çıkarız sinemaya gideriz yemek yeriz dolaşıriz.hayatımdan çok memnunum haftaiçi gördüğüm tek yüz apartman görevlisi:)) bu halde monoton diyemiyorum ben. Üzüldüm 5 ay daha çok çok erken sıkılmak için.. ama sen diyebilirsin şu film e gidelim yada şunu yapalım bunu yapalım diye.biz bazen evde sıkılınca gidip bi cafe de oturup birşeyler içip yürüyüş yapıp geliyoruz eve.

Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.

Can sıkıntısı yüzünden cocuk mu yapacaksınız? Valla çözüm yeteneğinize hayran kaldım. Sizi tebrik ederim

Yani eşiniz arada konuşabileceği seks ve temizlik kölesi almış gibi duruyor. Evden çıkarmıyor, çalıştırmıyor. Böyle hissetmenizin sıkılmanızın tek sebebi özgürlüğünüzün elinizden alınmış olması. Anlattığınız hisleriniz depresif geldi. Bişeyler değişmezse depresyona sürükleyebilir sizi. Sosyalleşmek insanlar için bir ihtiyaç. Eşiniz çıkıyor bir iş yapıyor bundan tatmin elde ediyor, sosyalleşiyor, egzersiz yapıyor yürüyerek vs, güneş ışığından d vitamini alıyor, temiz havayı içine çekiyor, akşam eve geliyor yemeğini yiyor, konuşuyor bazen, sonra da dinleniyor, tv izleyerek eğleniyor. Şimdi buradan sizin yapamadıklarınızı seçin alın. Ne kaldı geriye. Çok absürd olacak belki ama gerçekten yaşamak bu değil.

:))

E daha ne yapsin adam el insaf. Biraz beklentinizi düşürmeyi deneyin belki daha mutlu olursunuz. Ne saniyordunuz herhun bal ayi mi

Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Siz yinede kocanizi duşta dinlemeye kadar şüphe ettiyseniz bence cocuk fikrini biraz daha detayli düşünün. Cocuk bos vakitlerinizi dolduracak bi aktivite degil cunku. Uzulerek soyluyorum

Ay ben şokbirde çocuk yapayım diyor.. sabah sabah birdenbire ayildim

Ben geçen konuyu da okumuştum size birşey söyleyeyim.Aldatan ya da böyle işlerle uğraşan erkek despottur çünkü olurda habersiz olur,onu iş üstünde basarsınız diye ödleri kopar. Ayrıca ben sizin hayatınız için endişeliyim siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?

Ne kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz ne evliliğiniz sağlam, nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz benim aklım almıyor inanın..

Adam güven vermiyor yarın başka birine aşık oldu sizi boşamaya kalktı çalışmıyım diyorsunuz çalışmıyorsunuz, kendi geleceğiniz için ona güveniyorsunuz napacaksınz?

Bu şartlarda bu kişiden bu 5 ayda sırf sıkıldığınız için çocuk düşünüyorsunuz çocuğun günahı ne? Burada bir sürü konu var çocuğum çok küçük evde bir sürü sorumluluk dışarı çıkamıyorum boğuluyorum depresyondayım diye.çocuk öyle kolay mı oyuncak bebek mi olacak sanıyorsunuz?

Ayrıca eşinizin bu karışma ve despotluk olayını da gerçekten iyi niyetli bulmadım.Şimdi buna izin verirseniz ileride çoook pişman olacaksınız.Hayat etkileyen ciddi bir mesele değilse, eşe herşey sorulmaz söylenir,siz onun emir eri değilsiniz, o da sizin sahibiniz,amiraliniz değil.

Son olarak ben kendimi sizin Yerinize koyuyorum içim daraldı.İyi ki çalışıyorum iyi ki kendi bireyliğimin bilincindeyim başka birinin,eşim dahi olsa, boyunduruğu altında değilim..markete giderken bile, bana ihanet etmiş birinden üstelik,izin alacağım bir hayatta depresyona girerdim,net!

Boş vakitlerinizde bunları düşünün ben kimim?hayattan ne bekliyorum? bu evlilikten ne bekliyorum? Bir birey olarak kendimi nasıl geliştirirm kendime..kendinize ihanet etmeyin, eşiniz olmayabilecekmiş gibi planlayın hayatınızı olursa ne güzel yol arkadaşı hayat arkadaşı,ya olmazsa?

Evde yapılabilen işlerden yapın siz de hem oyalanır hem para kazanırsınız.

kocan despot, her şeyde izin almak zorundasın, o hergün bir yerlere gidiyor ama sana söylemiyor, yatakta bencil, seni umursamıyor.
ve sen bu mikkemmell evliliği can sıkıntısı için bebekle daha da eziyete çevirmeye çalışıyorsun?

akıl nerede, fikir tatile mi çıktı?

Yuh!

Bende 1 yılı yeni geçti evliyim esim ise gönderip Temizligimi yapıyorum yemeklerini yapıyorum komsumu çağırıyorum kahve içiyoruz dışarı çıkıyorum evde eksik varsa alıyorum yada pazara gidiyorum esimde iş çıkışı geliyor beraber eve dönüyoruz hafta sonralri gül geziyoruz kahvalti yapıp çıkıyoruz hafta ici çok sıkılınca arkadaşlara gidiyorum daha olmadı evde eşimin ve emin sevdiğim pazarlardan yapıyorum çok sıkılınca akşama misafir çağırıyorum sıkılmaya xamanim olmuyor sende dene ve tam basindasin 5 ay çok guzel zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…