- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Yap bi çocuk akşamın nasıl olduğunu anlamazsınSinema kanallarımız var her gece zaten film iZliyorUz. Ahşap voyama yaptım.
Bana puzzle aldı yaptım.örgü örüyorum şu ara.
Gece 1 de olsa hadi yüeüyelim desem kalkar yürürüz saolsun.ama ben bi aktivite istiyorum.
Evde yapılacak hobiler var. Örgü örmek mesela. Bu bir alternatif, ikincisi internetten kolay yapılabilecek hobiler var. Onları internetten öğrenip yapabilirsin. Zaman geçer gün içinde. Hem kendin de zevk alırsın. Yaptıklarını da hediye edersin eşe dosta. Evlilik böyle birşey tabi yalnız sen çok erken monotonlaştığını anlamışsın canım. Buna üzüldüm. Bir de şimdi aklıma geldi. Pilates cd si alıp evde pilates de yapabilirsinEvliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
AynenEsaret bu evlilik değil. Özgürce yapabildiğiniz birşey var mı?
Çocukta canım sıkılıyo diye yapılacak bişey değil. 11 aydır 6 saat kesintisiz uyumadım ehlikeyifken bu tempoya dayanabilecek misiniz?
Spora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Bekarken en azından istediğim zaman kız arkadaslarımla çıkabiliyordum.yemek yapma temizlik vs...sorumluluğum yoktu.bi kurs istersem yazışabilirdim.ne bilim daha rahattım.şimdi markete giderken bile haber ver gidiyim mi şuraya vs...bi kurs olsa yazılıyım mı?.çğnkü kocam despot biri gitcem yada karar verdim dersem inatlaşır ve hayır der.biraz karışık durumlar amaa çok sıkıldımmm artıkkkk.
:))Kocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??
E daha ne yapsin adam el insaf. Biraz beklentinizi düşürmeyi deneyin belki daha mutlu olursunuz. Ne saniyordunuz herhun bal ayi miSinema kanallarımız var her gece zaten film iZliyorUz. Ahşap voyama yaptım.
Bana puzzle aldı yaptım.örgü örüyorum şu ara.
Gece 1 de olsa hadi yüeüyelim desem kalkar yürürüz saolsun.ama ben bi aktivite istiyorum.
Siz yinede kocanizi duşta dinlemeye kadar şüphe ettiyseniz bence cocuk fikrini biraz daha detayli düşünün. Cocuk bos vakitlerinizi dolduracak bi aktivite degil cunku. Uzulerek soyluyorumSpora mümkün değill:).
Benim acil çocuk sahibi olmam lazım.başka yapacak birsey kalmadı.
Ay ben şokbirde çocuk yapayım diyor.. sabah sabah birdenbire ayildimKocanı duşta dinlemen aslında monotonluğu ortadan kaldıran eğlenceli bir aktivitedir... Adam sana karışıyor ama önceden aldatmıştı. Kişi kendinden bilir işi. Böylesinden çocuk yapacaksın bir de ha eve bağlamak için?
Edit: Üstelik beş aylık evliymişsiniz ha??
Yuh!Evliliğim motonlaşmaya başladı.hergün aynı şeyler kalk kahvaltı evi topla ya kv ye git ya ablan gelsin.yada tek başına çık bir hava al.akşam olsun kocam gelir yer tv karşısına geçer az viraz sohbet.çıkarsak bi yürüyüş başka birşey yok.kendimi işe yaramaz hissediyorum. Çalışmama izin vermiyor bende bayılmıyorum çalışmaya açıkçası.ehlikeyfimbiraz.yine akşam oldu eşim gelir yer içer hooop tv koltuğu.gezme olayımız azdır.sıkılmaya başladım.bebeğimizde yok.ailem uzakta.arkadaslarım mesafe olarak uzakbu aralar ay tutulması mı var onun mu erkisi bilmiyorum içimden de hiçbişey yapmak gelmiyor.bu enerjim kocama da geçiyor olabilir.kısacası çok sıkıldımmmm.
Hiçbir aktivite yok ne evliliğimde ne hayatımda.kocam da sağolsun sıkıldın mı ettin mi hiç sormaz.çalışmayanevli bayanlar sizler vaktinizi basıl geçiriyorsunuz.
Not 5 aylık evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?