Birak canim benim yol ver gitsin cocugunz olmadan su an en buyuk sansin cocuk olunca birakip gitmek dha zor olacak son pismanlik fayda etmez yol yakinken don babanin evine bosversene Allah indan bulsun edpsizAnlamıyorum evliliği sadece erkeklermi kaldıramıyor. Bende çok yoruldum alismaya çalıştım. Ama hiç sıkıldım yoruldum demedim. Insanin bunu en degerlisinden duyması çok ağır.
Borç yok sık tartismiyorsunuz e niye bikmis peki? Başkası geldi valla aklımaÖyle aman aman bi borç yok. Sadece kredi kartı ama oda abartılacak kadar değil. Ben tartışmayı sevmem sorunlari konusarak çözmek isterim ama o hep üstünü kapatır ertesi gün hiç bişey olmamış gibi. Aldatildigimi hic düşünmedim ama bu da bi ihtimal.
o en basinda evlenmeden once dusunulcek birsey... evlendim denedim sen de benim oyuncagimdin sikildim hadi eyvallah diyemez...insan illa borç ya da tartışmalardan sıkılmaz evlilik birliği de sıkar bazılarını ben bu yüzden bekarlığı tercih eden birisi olarak eşini anlayabiliyorum illa başka biri olması şart değil.. evlilik herkese göre bir şey değil!
Kisitlandigini mi düşünüyor acaba? Bekar arkadaşları var mi belki onlara ozeniyor.Sana yabancı olan bir yere sırf onun için git. Tek başına kal. Evde hep onun yolunu gözle. Onu mutlu etmek için herseyi yap. Karşılığında sıkıldım yoruldum kaldiramiyorum... o an ne diyecegimi bilemedim. Öyle bakiyordu ki bana nefretle. En cok da bu koydu.
o en basinda evlenmeden once dusunulcek birsey... evlendim denedim sen de benim oyuncagimdin sikildim hadi eyvallah diyemez...
valla bekara kari bosamak kolay gelir. sen onayla onaylama. bu evlilik gorucu usulu degil iki kisi sevmis bir hayat paylasmaya karar vermisler. yaslari da akli yetmeyecek kadar genc degil...bazı insanlar evlenmeden anlayamıyor.
sen benim oyuncağımdın demez kimse ki daha 1 ayımız 1 ayımızı tutmuyorken insanın evlilik içinde değişmeyeceğine hayata bakışının farklılaşmayacağını kim garanti edebilir.
o yüzden genç evlilikleri onaylamıyoruz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?