belli ki yeni evlisin. konuşarak yada bir aile terapistine giderek sorunları çözmeye çalışın. evlilik güzeldirBen ailemin yanına gelmiştim yaklaşık bir aydır burdayım eşim İzmir’de çalışıyor kayınvalidem eşime demişki Zeliha bizi aramıyor sormuyor bilmem ne eşimde demişki beni araya sokmayın ara bağır çağır küfür et ağzına sıç demiş ve ben sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın dediğimde eşim bana dedi ki ben onların tepkisini merak ettim odan dedi ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum eşim tam bir ana kuzusu artık yıprandım bağırdım çağırdım
Evet gerçekten karaktersizKaraktersizmiş.
2 Yıldır evliyim bir oğlum varbelli ki yeni evlisin. konuşarak yada bir aile terapistine giderek sorunları çözmeye çalışın. evlilik güzeldir
Evet gerçekten karaktersiz
O kadar haklısınız ki birde severek evlendik artık o kadar nefret ediyorum ki sevgim iki yolda nefrete dönüştüGercekten boyle bisey nasil soyler ya
kocanin ese dedigine cumle âlem pasa derBence esinle once bunu halletmelisin ailesinden once
Hayır sadece görüntülü arıyor torunuyla konuşup kapatıyor beni hesaba almıyorlar ki ben arıyayımPeki kayınvalideniz aradı mı sizi ?
Eşim utanmadan bana anlatıyorBunlari size anlatan esiniz mi kv.mi?
Eşinizle konuşun güzel güzel. Sorun devam ederse terapiste gitmeye ikna edin. Allah yardımcını olsunBen ailemin yanına gelmiştim yaklaşık bir aydır burdayım eşim İzmir’de çalışıyor kayınvalidem eşime demişki Zeliha bizi aramıyor sormuyor bilmem ne eşimde demişki beni araya sokmayın ara bağır çağır küfür et ağzına sıç demiş ve ben sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın dediğimde eşim bana dedi ki ben onların tepkisini merak ettim odan dedi ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum eşim tam bir ana kuzusu artık yıprandım bağırdım çağırdım
Öncelikle tşk ederim ama böyle insanları terapiste paklamaz o kadar sev herşeyinş bırak ona sığın oda ohhh annesine desin de desin İnan’ın ben insanların nasıl cinnet geçirdiğini nasıl intihar ettiğini o kadar iyi anlıyorum ki o insanlarıEşinizle konuşun güzel güzel. Sorun devam ederse terapiste gitmeye ikna edin. Allah yardımcını olsun
Eşim utanmadan bana anlatıyor
Insan ne kadar severse sevsin taniyamiyor maalesef insallah duzelirO kadar haklısınız ki birde severek evlendik artık o kadar nefret ediyorum ki sevgim iki yolda nefrete dönüştü
Evet gerçekten sözün bittiği yer ben akrabalarımdan okulumdan vazgeçtim herseyi geride bıraktım ona sığındım ben bunu hazmedemiyorumNe denir bilemedim. Insan cocugunun annesine bunlari dedirtiyorsa sozun bittigi yer
Evet gerçekten sözün bittiği yer ben akrabalarımdan okulumdan vazgeçtim herseyi geride bıraktım ona sığındım ben bunu hazmedemiyorum
Çok sağolun sizinle aynı fikirdeyim 7sinee neyse 70inde odur allah koymasın onlaraArkadaslar terapist onermis ama ben boyle birinin duzelecegine pek ihtimal vermiyorum
Allah yardimciniz olsun
Bence annenle kal..Ben ailemin yanına gelmiştim yaklaşık bir aydır burdayım eşim İzmir’de çalışıyor kayınvalidem eşime demişki Zeliha bizi aramıyor sormuyor bilmem ne eşimde demişki beni araya sokmayın ara bağır çağır küfür et ağzına sıç demiş ve ben sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın dediğimde eşim bana dedi ki ben onların tepkisini merak ettim odan dedi ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum eşim tam bir ana kuzusu artık yıprandım bağırdım çağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?