Yok kardeşine para lazım oldu önce sordu durumumuz musaitmi diye gerçi kardeşi eşime yazmaz direkt yenge para lazım diye bana söylerBenim ona sormadan bir şey yapmami ya da almamı istemiyor. Ki evliliğin başında beri gayet seffafim bu konuda Onun hassasiyetlerine önem veriyorum ve ayni özeni ondan da görmek istiyorum. Örneğin kardeşi için başka bir şehre gitmiş isini halletmiş. Bana baska bir yerde olduğunu söylüyor. Aradan zaman geçiyor ben o gun aslında suraya gitmiştim diyor. Ailesine eşya alıyor benim çok sonradan haberim oluyor başka şekilde. O kadar çok örnek var ki anlatabilecegim.
Kesinlikle beklentilerinizi konuşun anlamasını beklemeyin. Ve size karşı şeffaf olması gerek. Yoksa bu durum büyüyüp çok daha kötü haller almaya başlarBenim ona sormadan bir şey yapmami ya da almamı istemiyor. Ki evliliğin başında beri gayet seffafim bu konuda Onun hassasiyetlerine önem veriyorum ve ayni özeni ondan da görmek istiyorum. Örneğin kardeşi için başka bir şehre gitmiş isini halletmiş. Bana baska bir yerde olduğunu söylüyor. Aradan zaman geçiyor ben o gun aslında suraya gitmiştim diyor. Ailesine eşya alıyor benim çok sonradan haberim oluyor başka şekilde. O kadar çok örnek var ki anlatabilecegim.
Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.Kesinlikle beklentilerinizi konuşun anlamasını beklemeyin. Ve size karşı şeffaf olması gerek. Yoksa bu durum büyüyüp çok daha kötü haller almaya başlar
Gonderme sen de, benden habersiz bir seyler yapiyorsun seninle daha once konusmustuk dersin kizarsa kizsin bazi seyler icin kavga etmekten cekinmemek lazim. Baska ile habersiz gidiyor yolda kaza vs olsa ne olacak? Sana sormadan ailesine nasil bir seyler aliyor sen de al. Bunlari yapmazsan anlamaz maalesef.Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
Niye? Mecbur musun? Çok ciddiyim? Psikolog olmak isterdim. Bu psikolojiyi çözmek istiyorum.Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
Ama bu çok bencilce siz hesap veriyorsunuz beyefendi farklı bir şehre gittiğini bile başka zaman laf arasında söylüyor. Bu çok çirkin, insanı yok saymak. aynı şeyi bi kez de siz yapın diyeceğim ama böyleleri Allah korusun ne yapacağı belli olmaz bana sormadan nereye gittin diye. Ama şu var bir insan bencil ise bencildir. Anlayışı kıt ise kıttır ben insanların sonradan değişeceğine olan inancımı yıllaaaaar yıllar önce kaybettim… o sebepten mevcut durumu nasıl tolere eder devam edersiniz bilemiyorumBenim ona sormadan bir şey yapmami ya da almamı istemiyor. Ki evliliğin başında beri gayet seffafim bu konuda Onun hassasiyetlerine önem veriyorum ve ayni özeni ondan da görmek istiyorum. Örneğin kardeşi için başka bir şehre gitmiş isini halletmiş. Bana baska bir yerde olduğunu söylüyor. Aradan zaman geçiyor ben o gun aslında suraya gitmiştim diyor. Ailesine eşya alıyor benim çok sonradan haberim oluyor başka şekilde. O kadar çok örnek var ki anlatabilecegim.
Bence önce sakin kalıp konuşun ha baktınız güven vermiyor ayni sekilde devam ediyor o zaman ayni şeyleri yapın sizde anlamazsa da hesabınızı ayırırsiniz siz belli şeyleri o da belli şeyleri ödüyor zaten. Kendi birikiminizi kendiniz yaparsınız. Ama sizin kazandığınız parayi başka şeyler için harciyorsa yazıklar olsun diyorumKötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
Benim ona sormadan bir şey yapmami ya da almamı istemiyor. Ki evliliğin başında beri gayet seffafim bu konuda Onun hassasiyetlerine önem veriyorum ve ayni özeni ondan da görmek istiyorum. Örneğin kardeşi için başka bir şehre gitmiş isini halletmiş. Bana baska bir yerde olduğunu söylüyor. Aradan zaman geçiyor ben o gun aslında suraya gitmiştim diyor. Ailesine eşya alıyor benim çok sonradan haberim oluyor başka şekilde. O kadar çok örnek var ki anlatabilecegim.
Şu maaş gönderme işini asla anlamicam:)Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
Benim ona sormadan bir şey yapmami ya da almamı istemiyor. Ki evliliğin başında beri gayet seffafim bu konuda Onun hassasiyetlerine önem veriyorum ve ayni özeni ondan da görmek istiyorum. Örneğin kardeşi için başka bir şehre gitmiş isini halletmiş. Bana baska bir yerde olduğunu söylüyor. Aradan zaman geçiyor ben o gun aslında suraya gitmiştim diyor. Ailesine eşya alıyor benim çok sonradan haberim oluyor başka şekilde. O kadar çok örnek var ki anlatabilecegim.
Kötü hallere doğru yol aldık gibi. Ben kart borçlarımı ödeyip maaşımın geriye kalanını ona gönderiyorum ama o bu paralarla benden habersiz planlar yapıp uygulayınca kendimi enayi gibi hissediyorum.
O kadar dogru bir soru ki. En çok bunu merak ediyorum. Maaş neden kocaya veriliyor?Şu çalışırken çalışıp kazanırken kazanıp harcama kısmına gelınce beceremeyip maaşı kocaya gönderen hanımların kafa yapılarını çok merak ediyorum ? Siz kendı hesabınızı kendınız tutamıyor musunuz nie maaş kocaya gönderiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?