- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
seni çok iyi anlıyorum :) emin ol senin yaşındayken bende aynı şeyleri yaşadım.Bende senin gibi davrandım,karşıma hep dediğin gibi içime sinmeyen insanlar çıktı.Karşıma çıkan insanlarla evlenmediğime pişman değilim asla, ama mesela beni tanıştırmak istedikleri insanları sırf evlilik maksatlı tanıştırılcam diye kabul etmediğim için pişmanım.Keşke daha çok insan tanısaydım belki düşüncemi değiştircek insan çıkardı karşıma dedim.Hani çoğu insan diyorya evleneceğin kişi karşına çıkınca anlıyorsun,elin dilin bağlanıyor,ne kadar sevsemde ahh bu evleneceğim adam diyemedim kimseye.Şu an gerçekten en güzel yaşlarındasın ve hem mantıklı düşünebileceğin hemde aşk yaşayabileceğin bir ilişki yaşama ihtimalin yüksek,karşına çıkanları değerlendir.İnsanlar konuşur,soranlara evet istiyorum de,belki düşündükleri tanıştırmak istedikleri biri çıkar :) acınası söylerlersede şu şu şu özelliklerde adayları bulun gelin bakim evlencem de :) bak sana en son yaşadığım olayı söyleyeyim.Uzaktan bir akraba kırk yılda bir gördüğüm biri, amcam vefat etmişti eşiyle birlikte taziyeye gelmişlerdi,ben ailemle yaşıyorum bu arada.İnsanca yemeklerini ,çaylarını, kahvelerini ikramlarını yaptım..
- Çok iyi anladım inşallah anlasabileceginiz biri olur hayatınızda. Aslında ben yanlış anlaşıldim bu başlıkta ben evlenmek istiyorum zaten hatta duygusal beklentilerim De çok sadece erteliyorum doğru kişi diy diye bu da beni yoruyor. Ben bazı insanların tavırları yüzünden sitemkar bı havaya girdim. Çünkü duygusuz olmakla bile suclandim oysaki hisli bı insanim sanatı şiiri seviyorum duygusalim ama uzulmemek için kuralcı davranıyorum! Bu da benim savunma mekanizmam. Üzüldüğümü bu işte hal böyleyken sırf evlenmedim diye duygusuz, erkeklerden uzak, sorunlu, beceriksiz muamelesi görmek kanıma dokunuyor cunku asıl mesele gerçekten evlenmeyecegim kişilerin karşıma çıkmış olması.. inan nasıl oluyor bilmiyorum ama her seferinde önemli bir sorun oluyor bu da benim sınavım sanırım.. bana değer vermeyen adamla mı evlenmeye çalışayım yoksa aşırı saf sürekli pot kıran beni asla anlayamayan bı adamla mı yoksa egoistin tekiyle mı sırf böyle adamları kabul etmedim diye kimseyi beğenmeyen gözü yükseklerde olan kız muamelesi görmek hiç hoşuma gitmiyor hal böyleyken niyetim bu kadar halisken neden olmuyor da böyle insanlara laf düşüyor ya da ben aşk isterken yalnız kalıyorum bilmiyorum sanırım benim sınavım da bu.
Hadsiz kadın bana sanki amansız bir hastalığım var gibi davrandı.35 yaşında bekar olduğum için vah vah tüh tüh deyip Allahım yüzüne baksın filan diye güya kendince dua ediyor.Bu arada iyi bir üniversiteden mezunum,iyi bir mesleğim ve kariyerim var, maddi olarakda oldukça iyi imkanlarım var :) yani evlenmemi zorunlu kılacak,bu kadar acımasına sebep olacak bir durumum yok.Ve bunu evimizde bulunduğu sürece 3_5 kez tekrarladı. İnan ortada cenaze durumu olmasa çok ağır konuşurdum ama anlamaz ve değmez dedim.Bunu şu an söylenenleri kafana takmaman için anlattım.Birde güçlü görünmeye ,istemiyor gibi davranmaya çalışma,oda çok zordur bilirim.İnşallah seninde karşına çok iyi bir kısmet çıkar,sende güzel bir aşk yaşar istediğin gibi bir evlilik yaparsın :) ha bide 30 dan sonra evlen gibi tavsiyelere uyma bence 25_30 yaş en iyi aralık hem biraz gençkende evliliği tatmak güzel olur bence.Ama kısmet işi tabi 30 dan sonrada ölüm yok napalım bizde bekliyoruz :)