Aslında herkezler aynı degıl bes parmagın besı bır olmadıgı gıbıinsan kucukken ne hayaller kuruyor evliliğe küçük yaştan beri sıcak bakıyordum karsıma cok ınsanlar cıktı ama eşim kadar benı etkılemedı cıddı olmadı evlendık evlenmeden once cok sey yasadık ama evlendık masal bıttı sankı tmm evlenmeden toz pembe gelıyo hersey bazı seylerı goruyosun ama gormezden gelıyorsun nişanlılık surecınde mantıklı davranıyor ınsan ama mantıgım bu ilişkide hep gerıde kaldı aglanmanın sızlanmanın anlamı yok bılıyorum kendı içimde farkındayım ama kime anlatıcamkı anneme desem kadın uzulur ablamdan zaten cekıyo kadın babacım yok zaten2 sene olcak onu kaybedelı hala alışamadım yokluguna yasın ne olursa olsun yetim kalıyor insan severek evlenıyorsun kendın ettın kendın buldun oluyor iştee sevıyorum onu oda benı ama beklentılerıme karsılık vermıyor dun aksamda gene aynı seyy işten geldım yorgun argın mıgdem cok bulanıyordu yemek yaptım zar zor yedık herneyse hemen odaya gıttı dedım nereye sıgara içicem tv izlicem ne var yanı mutfakta esınle otur konus orda iç neyse belım koptu mutfagı topladım içeri gıttım tv izliyoruz telefon elınde oyun oynuyor elınden dumuyor zaten dıyorum nıye konusmuyorsun bı sorunmu var cnm dıye cvp vermıyor tvye dalmıs sonra hemen sınırlenıyo ne konusucam senınle dıye bende cok duygusalım hemen aglayarak gıttım odaya hep böyle oluyo zaten o tvsını ızlıyo ben odaya gıdıyorum gelıp hatasını duzeltmıyo işte benı anlamıyo arada gelıyo öpuyo cabuk sınırlenıyo duzelıcek ınşallah ama ben cok yıprandım sonra gelıyo yanıma kıyamıyorum bak sana dıyo öyle işte ınsanlar neler yapıyor halımıze sukretmek lazım ama herkesın derdı kendıne işte
evlilik biraz böyle birşey .hangimizin eşi eve gelince canım karıcım diye sarılıyor her gün ?hiç sanmıyorum .erkekler böyle güzelim .üstüne gitme bence .sen üstüne gittikçe o daha çok kaçıcak .bence umursama sende nette takıl tv izle ilgilenme bak o zaman peşinde dolanıcaktır .
insan kucukken ne hayaller kuruyor evliliğe küçük yaştan beri sıcak bakıyordum karsıma cok ınsanlar cıktı ama eşim kadar benı etkılemedı cıddı olmadı evlendık evlenmeden once cok sey yasadık ama evlendık masal bıttı sankı tmm evlenmeden toz pembe gelıyo hersey bazı seylerı goruyosun ama gormezden gelıyorsun nişanlılık surecınde mantıklı davranıyor ınsan ama mantıgım bu ilişkide hep gerıde kaldı aglanmanın sızlanmanın anlamı yok bılıyorum kendı içimde farkındayım ama kime anlatıcamkı anneme desem kadın uzulur ablamdan zaten cekıyo kadın babacım yok zaten2 sene olcak onu kaybedelı hala alışamadım yokluguna yasın ne olursa olsun yetim kalıyor insan severek evlenıyorsun kendın ettın kendın buldun oluyor iştee sevıyorum onu oda benı ama beklentılerıme karsılık vermıyor dun aksamda gene aynı seyy işten geldım yorgun argın mıgdem cok bulanıyordu yemek yaptım zar zor yedık herneyse hemen odaya gıttı dedım nereye sıgara içicem tv izlicem ne var yanı mutfakta esınle otur konus orda iç neyse belım koptu mutfagı topladım içeri gıttım tv izliyoruz telefon elınde oyun oynuyor elınden dumuyor zaten dıyorum nıye konusmuyorsun bı sorunmu var cnm dıye cvp vermıyor tvye dalmıs sonra hemen sınırlenıyo ne konusucam senınle dıye bende cok duygusalım hemen aglayarak gıttım odaya hep böyle oluyo zaten o tvsını ızlıyo ben odaya gıdıyorum gelıp hatasını duzeltmıyo işte benı anlamıyo arada gelıyo öpuyo cabuk sınırlenıyo duzelıcek ınşallah ama ben cok yıprandım sonra gelıyo yanıma kıyamıyorum bak sana dıyo öyle işte ınsanlar neler yapıyor halımıze sukretmek lazım ama herkesın derdı kendıne işte
Sanırım yeni evlisiniz.
Mutlaka böyle zamanlarınız olacaktır.
Ben çoğu zamanımı mutfakta eşimde salonda geçirir.
Herzaman dipdibe sürekli muhabbet olmuyor bazen insan yanlız olmak rahatlamak istiyor.
Çok rahatsızsan eşinle bu konuyu güzel bir dille ama ciddi konuş. Rahatsız olduğunu anlasın daha dikkatli davransın
Neredeyse 4 sene olacak bizim, inan bana bazen öyle anların oluyorki eşin geç kaldığı zamanı keyifini çıkarmaya çalışıyorsun
bence çok takmamaya çalış...evliliğin ilk dönemleri böyle geçer genelde..cicim ayı derler ama bence cicim ayları evlilik tam rayına oturduktan sonra yaşanıyor benimki öyle olmuştu canım...ilk dönemler baya zor geçiyor...sabret derim o seni umursamıyorsa sende onu umursama kendi haline bırak bak gör değişecek (tecrübeyle sabit) erkeklerin üzerine düştükçe kendilerinde bir marifet var sanıyorlar...
şimdiki aklım olsaydı varya bende eşimin üzerine hiç düşmezdim çoooook ağladım ilgisiz olduğu için ama ne oldu sonuçta yıpranan ben oldum...sonra bir bıraktım yani önemsememeye başladım baktım bu defa o benim üzerime düşmeye başlamış...kaçan kovalanır hesabı...
insan kucukken ne hayaller kuruyor evliliğe küçük yaştan beri sıcak bakıyordum karsıma cok ınsanlar cıktı ama eşim kadar benı etkılemedı cıddı olmadı evlendık evlenmeden once cok sey yasadık ama evlendık masal bıttı sankı tmm evlenmeden toz pembe gelıyo hersey bazı seylerı goruyosun ama gormezden gelıyorsun nişanlılık surecınde mantıklı davranıyor ınsan ama mantıgım bu ilişkide hep gerıde kaldı aglanmanın sızlanmanın anlamı yok bılıyorum kendı içimde farkındayım ama kime anlatıcamkı anneme desem kadın uzulur ablamdan zaten cekıyo kadın babacım yok zaten2 sene olcak onu kaybedelı hala alışamadım yokluguna yasın ne olursa olsun yetim kalıyor insan severek evlenıyorsun kendın ettın kendın buldun oluyor iştee sevıyorum onu oda benı ama beklentılerıme karsılık vermıyor dun aksamda gene aynı seyy işten geldım yorgun argın mıgdem cok bulanıyordu yemek yaptım zar zor yedık herneyse hemen odaya gıttı dedım nereye sıgara içicem tv izlicem ne var yanı mutfakta esınle otur konus orda iç neyse belım koptu mutfagı topladım içeri gıttım tv izliyoruz telefon elınde oyun oynuyor elınden dumuyor zaten dıyorum nıye konusmuyorsun bı sorunmu var cnm dıye cvp vermıyor tvye dalmıs sonra hemen sınırlenıyo ne konusucam senınle dıye bende cok duygusalım hemen aglayarak gıttım odaya hep böyle oluyo zaten o tvsını ızlıyo ben odaya gıdıyorum gelıp hatasını duzeltmıyo işte benı anlamıyo arada gelıyo öpuyo cabuk sınırlenıyo duzelıcek ınşallah ama ben cok yıprandım sonra gelıyo yanıma kıyamıyorum bak sana dıyo öyle işte ınsanlar neler yapıyor halımıze sukretmek lazım ama herkesın derdı kendıne işte
bende çok ağlıyorum kendimi harab ediyorum insan kendini kullanılmış gibi hissesiyor evi topla yap ett beraber ol her ihtiyacını gör sana gelince ohh suratına bakmasın azıcık ilgi teli elindende alıyorum ama benım adama fayda etmıyor bıraz uzak durmam gerek farkındayım ama yapamıyorum yaa
Korkmana gerek yok şekerim. Huzurlu oluncada herşey o kadar güzelki, kuş misali havalarda uçuyorsunkızlar ben bekarım suan benle çok ılgılı ama korkuttunuz beni çok şimdi ya evlilikten.(
Korkmana gerek yok şekerim. Huzurlu oluncada herşey o kadar güzelki, kuş misali havalarda uçuyorsun
Çok şükür Rabbime birçok insana göre öyle sayılabilir fakat bu demek değildirki herşey süt liman. Bizimde gerildiğimiz, tartıştığımız oluyor. Evliliğin tuzu biberi deyip yola devam ediyoruz :) Amin, Allah sizlere de hayırlı kişilerle mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.sen evli ve kuş misali uçanlardansın sanırım inş benımde ole olur ya rabbım herkeze öle nasıp etsın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?