Evlilik bu kadar yorucu mu olucaktı.

bende bunaldım evet bazen cok ustelıyorum bıraz uzak durmak en ıyısı bencee dınlıcem sızlerı yapmaya calısıcam tesekurlerr

bende bunaldım evet bazen cok ustelıyorum bıraz uzak durmak en ıyısı bencee dınlıcem sızlerı yapmaya calısıcam tesekurlerr

evet , inan herkesin hayatı da gllük gülistanlık değil bizde her akşam sürekli sohbet muhabbet etmiyoruz kimi zman tv ye dalıyoruz kimi zaman kendi işlerimize dalıyoruz , bazen birbirimizi serbest bırakıyoruz o maçıyla ilgileniyo bende kendi canımın istediği şeyle , iş güç hayat galesi zaman geçip gidiyor, birde ne kadar aylar geçmiş olsada evlilik telaşının stresinin yorgunluğu yavaş yavaş gidiyor üstümüzden e birde kış geldi soğuklar mayıştırıyor derken birlikte zaman geçirmeye çok az vakit buluyoruz, çok kafana takmamaya çalış kendine edersin, kendi kıymetini bil ve daha kötü durumda olanları düşünüp şükret, zamanla herşey rayına oturacaktır, biraz senden biraz eşinden orta yol elbet bulunur<

teşekür ederimm.

arkadaşlar da yazmış ama ben de bu konuda size aynı tavsiyede bulunacağım. akşamları kendinize meşguliyet bulun, eşinizden kendinizle ilgilenmesini beklemeyin hatta siz de ilgilenmeyin. amiyane tabirle maalesef kaçan kovalanır. bakın peşinizde nasıl koşuyor. tabi ömür böyle geçmez kırılma noktası olmalı. kızgın olduğu zamanlarda ya da sen böylesin şöylesin benle ilgilenmiyorsun tarzında konuşmayın asla.
(yaşadım yaşıyorum biliyorum)
daha dün akşam yaşadık böyle birşeyi.

kaçan kovalanır bende bu hafta bunu denemeye karar verdim nbakalım nolcak en son beni çileden çıkaran olay ise ben pazartesi izin günüm ve eşimin ilk defA izin günü pazartesiydi ne oldu o arkadaşlarıyla dışarı gitti bense tek başıma evde patladım halbuki bana söz vermişti pazartesi bişiler yapıcaz söz diye artık onunla ilgilenmicem umrumda bile diil tek başıma yaparım bende artık bıktım bu şehirde çok yalnızım

Bence öyle değil.benim eşim eve her geldiğinde kapıda kollarını kocaman açar sarılır nasılmış bakalım benim güzel karım deyip öper koklar falan filan :))) gerçi biz daha yaklaşık 3 ay oldu evleneli.sonradan değişir mi bilmiyorum ama şimdilik böyle :))

o kadar tanıdık ki bahsettiklerin
takılma, kendine mesguliyet bulmaya çalış zor olduğunu da çok iyi biliyorum
eşine de sıkıldığını belli etme keyifli bir gün geçirmiş gibi yap emin ol bir zaman sonra sen de nefes alacaksın iyi gelecek
bağımlılık duygusundan uzaklaşırsın, kendine güvenin artar, onsuz da eğlenebiliyorumu hissedersin ki bu da keyifli bir duygu
elbette eşlerle birşeyler yapmak çok güzel, evliliğin tadı anlamı ama kendimize eziyet ederek olmamalı işin en güzel tarafı da eşin onsuz da güzel vakit geçirdiğini farkederse dibinden ayrılmaz (tabii onsuz güzel vakit geçiriyorumuşumu eşinin gözüne sokarak yapma bırak kendisi farketsin:))

benim eşim böyle.
kapıda karşılarız birbirimizi, sarılır öpüşürüz.
genelde beraber yemek hazırlarız.
yemek yerken en sevdiğimiz dizileri beraber izleriz.
ben erken uyurum eşim de yanımda açar spor kanallarını izler.
mutlaka gece beni boğacak kadar sarılır :)
ilgiyi seven bir insan olarak şikayetim yok.
7,5 senedir beraberiz 1 yıldır da evliyiz bu arada.
her çiftin ilişkisi farklıdır ya da zamanla değişiyordur belki ama bizde durum bu, umarım yıllar geçtikçe değişmeyiz..

evlenmeden önce herşey başka oluyo evlenince biraz azalıyo tabi ama canlı tutmakda insanın elinde diye düşünüyorum..
eşinizle konuşu sakince olmuyosa da kendi haline bırakın her seferinde ağlayarak odaya gitmek sizin için yıpratıcı olur...
inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Bu onun karakteri...Nerden mi biliyorum uzun yillardir ayni boyle bir adamla evliyim de ondan...Bir gun degisse yuz gun aynidir bu adamlar.Sonunda bir bebek olur ama degisen sadece annenin artan yukleridir.Uzgunum moral veremedim((

aynen artik etrafimda evli ve mutsuz o kadar insani görünce bide burdaki konulari görünce iyice evlilikten sogudum :26: yok yok evlenmemek en güzeli galiba

evlilik çok güzel birşey. Ben 6 aylık evliyim her gün daha çok alışıyorum evliliğe ve daha çok bağlanıyoruz birbirimize. Bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz ama evde beraber yemek hazırlar, film izleriz ,pc de oyun oynamak gibi ayrı ayrı şeyler yaptığımızda bile birbirimize takılır laf atar , gelir bir öpücük kondurur gideriz.. haftasonu olunca sinemaya yemeğe vs gideriz.. ilerde nasıl olur bilmiyorum ama yeni evli olmak ilk 1-2 aylık alışma sürecinden sonra bence evliliğin en güzel zamanları demek

aynen artik etrafimda evli ve mutsuz o kadar insani görünce bide burdaki konulari görünce iyice evlilikten sogudum :26: yok yok evlenmemek en güzeli galiba

korkma canım.evlilik çok güzel.sevdiğinle bir bütün olmak,onunla her durumda birlikte olmak çok güzel.biraz beklenti çıtasını aşağıda tutacaksın sadece

Benm de ayniii bu sekilde evliliim var ailem yanmda olmadii ixin bosancam dyemiorum kahrolur kadin baba desen yok annemin yureine iner heralde abi desen kendi aleminde :) benm tek uzuldugum taraf bu salak adami nerden buldum begendm nisanlandm ve evlendm

benim durumumda boşanma lafı asla geçemez allah korusun senınde duzelır ınşallahh bı duzelıyo bı bozuluyor :) tuz biber dıyorum napalım artıkkk

eşim beni birazda olsa anlamaya başladıı bende onu :) allaha şükür hafta sonumuz güzel geçtii birazda şu sevgimi saklamayı öğrensem tam olucak ama işte seviyorum saklayamıyorum :)

eşim beni birazda olsa anlamaya başladıı bende onu :) allaha şükür hafta sonumuz güzel geçtii birazda şu sevgimi saklamayı öğrensem tam olucak ama işte seviyorum saklayamıyorum :)

düzelmeye sevindim :) sende ben gibisin sanırım bende boğarım sık sık o da şımarır üf püf yapar ama 2 dk uzak dursam noluyo der o sırnaşırr , zamanla herkes birbirinin huylarına alışıyorr boşver saklama içinden nasıl geliyorsa öyle davran

canım bende 6 aylık evliyim. Herkes evliliğin ilk aylarını unutmak istemez tekrar dönmek ister, fakat benm ilk 2 ayım kabus gibiydi eve gelmek istememesi, sorumsuzlukları beni 2 ayda çok yıprattı ama daha sonra yavaş yavaş düzeliyo herkes belli bi dönemden geçiyo. bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyo üstüne çok düştüğün zmaan dahada çok yaralıyo bazı şeyler seni. oyuzden birz kendine bırak canımm...

teşekür ederim evet aynen oyle cok sırnasırım ben :) oda bana arada bozusuyoz ama olsun artık takmak ıstemıyorum allahın izniyle daha ıyı olucak ınşallahh hepımızınkiiii

egerki başka sıkıntıların yoksa emin ol düzelir. zaten sende alışıyosun belli bi süre sonra aslında günler geçtikçe paylaşacak çokta şeyler bulabilyorsun. ayrıca düzelmesine sevindim emin ol sen üstüne düşmedikçe dahada düzelicek inş. dahada iyi olursunuz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…