kızlar ben bekarım suan benle çok ılgılı ama korkuttunuz beni çok şimdi ya evlilikten.(
zaygun, diğer konularınıda biliyorum az çok sen çok bunalmışsın ve evlilik süreci, yeni sorumluluklar boğmuş seni, bunda eşinin de payı vardır elbet ama sen kafaya taktıkça bu sorunlar daha da büyüycek ve çıkılmaz hale gelicek, hep bu şekildemisin bilmiyorum ama hep şikayet eder bir tavrın var eşine benle neden konuşmuyorsun diyosun ya oda demiş yani ne konuşcam ,insan bişi bulamazki öyle konuş benimle diycene sen bir konu aç ne bilim arkadaşlarınızdan bahset, ilgi alanı varsa o yönde bişiler öğren konusunu aç, sen bbirşeyler anlat bu şekilde başlarsıunız birşeylere
çok mu sıkılıyosun yakın arkadaşlarınız varsa grupça planlar yap onu sosyalleştirmeye çalış hem sen keyif alırsın hem eşin de keyif aldıkça daha da sıklaşır bu durum. hal böyle olunca da eşinin ara sıra senle ilgilenmemeleri seninde pek gözüne batmaz
bende bunaldım evet bazen cok ustelıyorum bıraz uzak durmak en ıyısı bencee dınlıcem sızlerı yapmaya calısıcam tesekurlerr
evet , inan herkesin hayatı da gllük gülistanlık değil bizde her akşam sürekli sohbet muhabbet etmiyoruz kimi zman tv ye dalıyoruz kimi zaman kendi işlerimize dalıyoruz , bazen birbirimizi serbest bırakıyoruz o maçıyla ilgileniyo bende kendi canımın istediği şeyle , iş güç hayat galesi zaman geçip gidiyor, birde ne kadar aylar geçmiş olsada evlilik telaşının stresinin yorgunluğu yavaş yavaş gidiyor üstümüzden e birde kış geldi soğuklar mayıştırıyor derken birlikte zaman geçirmeye çok az vakit buluyoruz, çok kafana takmamaya çalış kendine edersin, kendi kıymetini bil ve daha kötü durumda olanları düşünüp şükret, zamanla herşey rayına oturacaktır, biraz senden biraz eşinden orta yol elbet bulunur<
evlilik biraz böyle birşey .hangimizin eşi eve gelince canım karıcım diye sarılıyor her gün ?hiç sanmıyorum .erkekler böyle güzelim .üstüne gitme bence .sen üstüne gittikçe o daha çok kaçıcak .bence umursama sende nette takıl tv izle ilgilenme bak o zaman peşinde dolanıcaktır .
evlilik biraz böyle birşey .hangimizin eşi eve gelince canım karıcım diye sarılıyor her gün ?hiç sanmıyorum .erkekler böyle güzelim .üstüne gitme bence .sen üstüne gittikçe o daha çok kaçıcak .bence umursama sende nette takıl tv izle ilgilenme bak o zaman peşinde dolanıcaktır .
aynenartik etrafimda evli ve mutsuz o kadar insani görünce bide burdaki konulari görünce iyice evlilikten sogudum :26: yok yok evlenmemek en güzeli galiba
aynenartik etrafimda evli ve mutsuz o kadar insani görünce bide burdaki konulari görünce iyice evlilikten sogudum :26: yok yok evlenmemek en güzeli galiba
Benm de ayniii bu sekilde evliliim var ailem yanmda olmadii ixin bosancam dyemiorum kahrolur kadin baba desen yok annemin yureine iner heralde abi desen kendi aleminde :) benm tek uzuldugum taraf bu salak adami nerden buldum begendm nisanlandm ve evlendm
eşim beni birazda olsa anlamaya başladıı bende onu :) allaha şükür hafta sonumuz güzel geçtii birazda şu sevgimi saklamayı öğrensem tam olucak ama işte seviyorum saklayamıyorum :)
insan kucukken ne hayaller kuruyor evliliğe küçük yaştan beri sıcak bakıyordum karsıma cok ınsanlar cıktı ama eşim kadar benı etkılemedı cıddı olmadı evlendık evlenmeden once cok sey yasadık ama evlendık masal bıttı sankı tmm evlenmeden toz pembe gelıyo hersey bazı seylerı goruyosun ama gormezden gelıyorsun nişanlılık surecınde mantıklı davranıyor ınsan ama mantıgım bu ilişkide hep gerıde kaldı aglanmanın sızlanmanın anlamı yok bılıyorum kendı içimde farkındayım ama kime anlatıcamkı anneme desem kadın uzulur ablamdan zaten cekıyo kadın babacım yok zaten2 sene olcak onu kaybedelı hala alışamadım yokluguna yasın ne olursa olsun yetim kalıyor insan severek evlenıyorsun kendın ettın kendın buldun oluyor iştee sevıyorum onu oda benı ama beklentılerıme karsılık vermıyor dun aksamda gene aynı seyy işten geldım yorgun argın mıgdem cok bulanıyordu yemek yaptım zar zor yedık herneyse hemen odaya gıttı dedım nereye sıgara içicem tv izlicem ne var yanı mutfakta esınle otur konus orda iç neyse belım koptu mutfagı topladım içeri gıttım tv izliyoruz telefon elınde oyun oynuyor elınden dumuyor zaten dıyorum nıye konusmuyorsun bı sorunmu var cnm dıye cvp vermıyor tvye dalmıs sonra hemen sınırlenıyo ne konusucam senınle dıye bende cok duygusalım hemen aglayarak gıttım odaya hep böyle oluyo zaten o tvsını ızlıyo ben odaya gıdıyorum gelıp hatasını duzeltmıyo işte benı anlamıyo arada gelıyo öpuyo cabuk sınırlenıyo duzelıcek ınşallah ama ben cok yıprandım sonra gelıyo yanıma kıyamıyorum bak sana dıyo öyle işte ınsanlar neler yapıyor halımıze sukretmek lazım ama herkesın derdı kendıne işte
düzelmeye sevindim :) sende ben gibisin sanırım bende boğarım sık sık o da şımarır üf püf yapar ama 2 dk uzak dursam noluyo der o sırnaşırr , zamanla herkes birbirinin huylarına alışıyorr boşver saklama içinden nasıl geliyorsa öyle davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?