evlilik bu mu gerçekten?

olanoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
132
99
98
40
herkese mrb.şu kadınlar külübünü azmı takip ettim okudum,dersler çıkardm empati yaptım..kim derdiki birgün bende burda kendi hayatımı anlatacağım.evet benimde bşr değil birçok derdim var hanımlar.yaklaşık 2 yıllık evliyim.tanışma flört ve sevgilik dönemimizin ardından nişanlandık ve evlendik.çok büyük sağlık sorunları atlattık nişanlılık dönemimizde hep tekvücüttuk hep destek olduk birbirmize..ama düğünümüze 1 hafta kala aramız bozuldu hatta ayrıldık gibi birşey oldu ama ayara girenler oldu ve barıştık.evlendik yaklaşık 1 ay sora çok büyük bi kavgamız oldu.benden habersiz düğünümde takılan atltınlarımla kv gillere biryerlere ödeme yapılmış.ama ben belki 15-16 gün sora farkettim.farketmesm yada üstüne düşmesem hırsız girdi diyip geçiştirecekmiş eşim.neyse çok geniş bu olayın iç yüzü ve biz bu nedenle çokbüyük kavga ettik aileler duydu kv.düğün sürecinde ve sonrasında benim dedikodumu çokça yaptığı için rızm yoktu altınlarımı almalarına..neyse toparlandı bir süre sora ama hala dedikoduları geliyo kulağıma eşime dedimki annene söyle nolur knuşup durmasın çok üzüldüm yeterince birde hamile kalmışım o ara duydukça iyice hassaslaşıyorum .yok benim annem yapmaz öle şey dedikodumu yapacakmı koc akadın vvs..innamadı kavga byüdü ve beni tartakladı ilk kez 12-13 haftalık hamileydim..öyle zoruma gittiki sevdiğim adam bumu diye kabullenemedim...sonrası ise dönem dönem hep aynı şeyler yaşandı.doğum akadar kv ile bir daha görüşmedim.ama bu sürede hep eşimi etkilemeye devam etmiş inceden.doğuma bir ay kala şiddet gördüm ki hep onun dokunmları yüzndendi eminim.en hassas dönemlerimi burnumdan getirdiler hem o hem anası..bebeğim oldu zor bir lohusalık geçirdim.hasta oldum eşim ilgilenmedi doktora götür beni diye yalvardım okadar çok işim varki senle uğraşama diyip çıktı gitti..ateşler sancılar içinde kaldım evde öylece kv.yanımda ağladım ağladm sadece yapabildiğim buydu ve hayatımın en büyük hatası yaptığım onunla evlendiğim için dövündüm durdum...gel zman git zaman eşimin ben lohusayken sahte face açtığını öğrendim.hem yakaladım hemde ordaki kadnlardan benim hesabıma msjlar geldi...o andan sora aartık bizde film koptu.evet onu çok seviyordum ama bu bana yapılan kaçıncı saygısızlıktı artık bende değişmiştim o bana karşı nekadr sabırsızsa bende öyle biri olmaya başladım.alttan aldığım sustugum şeyler şimdi ben karşılk vermeye başlamıştım yüzüne baktıkça bana yaptıklarını hiç unutamıyordum.hafta 7 gün biz belkş 5 gün kavga eder olduk.aramız hep limoni gibiydi unutmak kafamda olumsuzlukları bitirmek istesemde yapamadım hep başa döndük.çünkü yaptığı hiçbirşeyi kabu etmeyen ve pişman olmayan biridir.en son yine şiddet gördüm ondan ve bebeğimle babaevine döndüm.yaklaşık 20 gündür burdayım ama ne aradı ne sordu nede ailesi arayıp sordu hadi ben neysede insan evladınıd özlemezmi..diyeceğim o ki elimde küçük bebeğimle kalbimdeki kimsye açamadığım yaralarla dertlerle işte burdayım..en son eşyalarımı almaya gittiğimde karşılaştık sandımki olumlu akıllıca bi konuşma yapacak belki bizim için son bi umudun ışığını yakmak için çabalayacak malsef hiçbiri olmadı ne mi oldu...al eşyalarını defol git birdaha buraya gelme dedi..şimdi bana ne dersiniz ne söylersiniz ne tavsiye edersiniz ben yaşadıklarımı nasıl unutucam atlatıcam ne yapıcam...dayanamıyorum hazmedemiyorum çok dokunuyo çokkkk((

Kurtulmuşsunuz Sevindim Adınıza.
Hemen Acil Psikolojik Destek Alın Emin Olun Hayat Bir Kaç Ay Geçtikten Sonra Daha Güzel Olacak....

Kurtulmuşsunuz. Kv ne kadar kötü olursa olsun eşiniz karaktersizmiş ki annesine uymuş. Çocuğunuza aileniz baksın siz de bir iş bulup çalışmaya başlayın kafanız dağılır böylece yeni hayata daha iyi adapte olursunuz.

keşke bir darp raporu alsaydınız. hemen boşan ve bir dakika bile düşünme. yanlış yanlışı doğurmuş işler sarpa sarmış.
boşanın ve yavrunuza kendiniz bakın. eşinizden bi halt olmaz. dayak zaten berbat bişey ama hamile kadına vuran birinde merhamet yok demektir. merhameti olmayan biri için 1 dakikanı ziyan etme mutlaka dava aç. bol şans

Zor oluyor ama unutuluyor canım merak etme, bebeğine yoğunlaş, onun sana çok ihtiyacı var, bebiş biraz kendini toplasın bir şekilde yolunu çizersin.
O pislik ve ailesinden kurtulduğun için de şükret. Davanı aç altınlarını da fazlasını da al yavrunun geleceğini teminat altına al. Hiç acıma.

Güçlü olucan çünkü artık Srn bir annesin . Allah'a şükür ki ailen yanında. Hayır umutlu konuşsa nolucaktı barışıcakmıydın? Eeee gene dayak gene aldatma olucaltı. Artık ayağa kalk ağlayıp dövünüp durma

kurtulmuşsun, sevinmelisin. Çocuğuna baktır, sende çalış.Küllerinden doğabilirsin, yeter ki o sütü bozuk ana-oğulun yanına dönme.

sana hamileyken siddet uygulayan adamdan neden hala olumlu bisey bekliyorsun
kac kurtar kendini birak bu adami
evladinla güzel bir hayat kur kendine
sakin arkana bile bakma
cnkü böyle bi ortam cocugunuz icinde iyi degil

şükret kurtulduğuna..

Allah yardımcın olsun bu saatten sonra o adamdan kocada olmaz babada olmaz..
ailen umarım arkandadır da sana destek olur. sakın dönme o adama.

Kurtulduguna sevindim ama sanki gelip senden Özür dilese barisacak moddasin. 2-3 aya unutursun dik dur bebeğinin hem annesi hem babası ol ona güçlü olduğunu hissettir. Eşini de afedersin ama köpek gibi burnunu surt alabildigin ne varsa al

cok tuhaf sankı adam bırden buyu yaplms gıbı.. bzde severek ewlendık ve sorunlarımz var ama senn anlattıkların cok ılerı derecede o kadr seven bır adam bukadr degseblrmı acaba.. allah hakknda hayrlısını versn cnm o sana mınet etmıyorsa sakın bıdaha donme o ewe sıddette gormussun yazık etme kendınede yavrunada. ınsallah aılende sahıp cıkarda yenı bı hayat kurarsın kendıne.. allah yardmcın olsun

Kurtulmuşsun arkadaşım. Bir daha o eve uğrama bile. Yüzüne bile bakmazdım ben olsam...

Sadaka falan verin bu adamdan kurtulduğunuz için.

.al eşyalarını defol git birdaha buraya gelme dedi

Açıkçası bunu yaptığına sevindim. Yoksa ılılmlı bir konuşma yapsa bu saçmasapan evlilik demeye bin şahit istenen şeye devam edecekmişsiniz. Aileniz arkanızda ise bu günler çok da güzel geçer. Bu yaşadıklarınızdan daha kötü ne yaşayabilirsiniz ki baba evinde?

hem şiddet var, hem aldatma, hem hakaret, hem umursamamazlık ve ilgisizlik
hala gerçekten onunla evli kalmak istiyor musun ???

evlilik sürecimiz çok kötü geçti evet ama okadar güzel bi flört nişanlılık dönemimiz geçtiki...hediyeler çiçekler vs.değil kastım yani gerçekten birçok zorluğu omuz omuza atlattık neler yaşadık..sevdim sevildim taki son haftaya kadar o günlerdeki adamı özlüyorum.mutlu olmak hiç bu kadar uzak gelmemişti...

siz affettikçe, görmezden geldikçe daha büyük hatalarla gelmiş eşiniz size. Burada açılan konularda kadının affetmemesi yönünde yapılan yorumlar tepki topluyor ama affetmesi durumunda da sonuç bu oluyor bazen. çok üzücü. keşke kendinizi bu kadar yıpratmasaymışsınız.

Artık çocuğunuzla kendinize yeni bir hayat kurun. kendi mutluluğunuz için çabalayın. evlilik bu değil.

işte insan kendinide sorguluyo hep acaba şöyle yapsaydım böyle olurmuydu yoksa bendemi çanak tuttum bukadar değişmesine diye kafamda deli sorularla boğuşuyorum.çok merak ediyorum erkeklerde kendilerini muhasebe ediyormu acaba yoksa hep burnunun dikine giderim diyip gemileri m yakıyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…