- 17 Haziran 2017
- 51
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayranayse990
1. Hemen tepki verip surat sallandırıyorum, politik değilim anında yüzüme yansıyor.Belkide cidden sglikli bi kafayla " hemen elestiriyor deme, bi otur dusun" cidden.
Esinizin dedigi gibi.
Ben inaniyorumki biz kkda hep olayin bi yonunden bakiyoruz. Esinizide bi dinlemek gerek.
Simdi oz elestiri saati yapsak.
Sizin yanlis yaptiginiz noktalari siralarmisiniz benim icin?
2. Özgüvenim ciddi oranda eksik. Kendimi iyi bulmama rağmen güvensizlik sorunum var, kendime ve kocama karşı.
3. Bana verdiği tavsiyelere dost tarafından verilmiş tavsiyeler gibi bakamıyorum. "Gene mi eleştiri" diyorum.
4. Daha önceden sorduğum bi soruyu tekrat tekrar soruyorum. Cevabını hatırlamıyorum. Bu da yalnızca soruyla ilgilendiğimi cevabı umursamadığımı, kendi kafamdakilerin daha önemli olduğunu gösterir. Kendi bildiğimi doğru kabul ediyorum. Karşımdakinin ne düşündüğünü lafta önemsiyorum. İcraat yok.
5. Aynı konulara hep aynı tepkileri veriyorum. Okb gibi bir video gördüm mesela en az 4-5 kere aynı yolla şaşırıyorum, daha önce görmemiş gibi.
6. Yardım talep etmiyorum. Her şeyi kendi başıma yapmak istiyorum.
7. Aklımdan geçen her şeyin kocamın da bilmesi gerekir diye düşünerek gereksiz dürüstlük yapıyorum. Cevabını bildiğim ve cevaptan hoşlanmadığım soruları soruyorum.
8. Etiketliyorum. Ben tanıdım, ben biliyorum yargısına varmıyorum adeta koşuyorum. Bu da zihin okuma sanatında debelenmeme sebep oluyor.
9. Başkalarının ilişkilerine özenip üzerime düşeni yapmıyorum.
10. Yalnızca kendi yaptıklarımı 'fedakarlık' görüyorum. Onunkiler söz konusu olduğunda hafife alıyorum.
11. Bana bir yol sunduğunda bunu başka bir kaynaktan teyit etme ihtiyacı duyuyorum.