Evlilik bu mudur sizce?

öncelik hamileliğine ver hiç birşey takma doğurana kadar çocuğunu doğur sağlıcakla kendini toparla iyce sonra...sende başla kendi maaşının hesabını kendin bil..kocan bilmesin..elinde işin var bu ne büyük bişey biliyomusun..mutfak alışverişi faturalarıda eşin ödesin nasılsa onun üstünedir faturalar..paranı kendine ve çocuğuna harca bide böyle dene bakalım..

kaç aylık hamilesin.

canım bende 4 yıllık evliyim . ben öğretmenim eşim şoför. svdim aldım senin gibi herseyi kendim yaptım şimdi evimi aldım ve onun kredisini ben ödüyorum . eşim özünde iyi biri ama söz konusu ailesi özellikle annesi olunca bana sırtını hemen döner.evlilik beraber yaşamaksa yatak paylaşmaksa yapıyoruz ama maddi konularda bana değil annesine bağlı. ne kadar para alır nereye verir bilmem. düşünki düğündeki altınları satıp kendi ailesinin borcunu ödedi benim öğrenim kredi borcumu ise ödemedi. bende senin gibi hep sustum ama asla paramın hesabını ne yaptığımı söylemedim. busene bir oğlum oldu kayınvalidem hamile kaldığımdan beri burnumdan getiriyor öyleki 3 günlük lohusayken sebebsiz küstü gitti ben o haldeyken eşim beni yalnız bıraktı. oğlum 5 aylıkken annesi yüzünden kavga ettik bana senin derdin çekilir değil boşanacam dedi bende al işe kapı defol git dedim aileme haber verdim ve annem eşimin ağzının payını verdi 2 aydır sesi soluğu çıkmıyor. şimdimi benim için kredi çek dedi valla ben çekemem annen çeksin dedim postayı koy kardeşim yakanı eline verdikçe daha fazlasını talep ediyorlar. bu arada kaynanam evimin anahtarını istedi ben evde olmazsam göz kulak olurmuş. yok dedim ben evime bakarım kimseye gerek yok. hanımefendi bozuldu evime gelir karışmaya çalışır bende burası benim evim karışma derim yaşadıklarım san ders olsun

Yüreğine sağlık arkadaşım.
Verdikçe isterler,
Ezdikçe ezerler.
dur demek lazım, hatta höt demek lazım

maddi konularda ağırlığını koy bence canım. nereye ne kadar para veriyor her ay ne kadar kenara atabiliyor bunu bilmek senin hakkın.
evi geçindirmek erkeğin görevidir, kadının maaşı destektir sadece.
bence bütün masrafları(kira, faturalar, mutfak masrafları vs) eşinin maaşından ödet.
sağa sola savurabileceği fazla para kalmasın. kendi maaşından artır at kenara.
fazla sessiz olma tepene çıkarlar.
konuş, ama tatlı dille, duygularından bahset.
hem evliliğin çok yeni hem bebek bekliyorsun. bu yüzden normalden hassas olabilirsin.
tavırlarını biraz değiştir bence düzelebilecek şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…