Eşimle aynı evi paylaşıyoruz ama aslında hiç bir şeyi paylaşmıyoruz.hamileyim eşimin bencilce davranışlarından bıktım usandım.sessiz evdeki tüm zamanını borsaya ayıran birşey sormadığımda ya da birşey paylaşmadığımda benimle konuşmayan maddi konularda ve ailesi konularında beni yıpratan bir insanla evliyim. Evlendiğimizden beri (11 aydır) bana gerek maddi olsun gerek manevi hiç bir şey katmadı. Aileme rencide etti beni, ikimizde kamuda görevliyiz o bankada ben de başka bir kuruluşta görevliyim. Eşimin aldığı maaştan bi haberim. Ama kendisi benim hesaplarımı birebir takip eden bir insan. Evde ortak bir ekonomik paylaşımımız yok.o istediği gibi parasını harcar istediğine borç verir ( abisi ve ablasına) hesabı sorulunca da yalanlarda geçiştirir beni. Inanın psikolojim alt üst oldu bunlar sadece yaşadıklarımdan güncel konular. 11 aydır gerek ailesi olsun gerekse kendisi tarafından çok yıpratıldım.kendimi çok değersiz bir insan olarak görmeye başladım.ailem destek olmadı hiç bir zaman bana annem vefat etti ben küçükken babam için ise zamanında maaşımı eline verdim diye iyi bir evlatken şimdi yaşadığım problemlerden dolayı ve veridğim tepkilerden dolayı kötü bir evlat oldum.o kadar yalnızıım ki anlatamam. Hamileyim ve bu durumları nasıl aşıcam diye düşünüyorum. Boşanma bir çare mi ailem yanımda olmadı hiç bir zaman çünkü.boşanırsam nasıl bir hayat bekliyor beni bilemiyorum zor durumdayım.