Kafam o kadar karışıkki,durduk yere şüpelere kapılıyor,güvensizlik duyuyorum.Aslında durduk yere demek anlamsız.
1 senedir evliyiz.ilk zamanlarımdan berı hep buraya yazdım ne olduysa,yine yazıyorum bu benı rahatlatıyor.
sorun eşim,bişeyler saklaması,güven duymamam.
ona ilk benden maaşını gizleyince,pc den kötü içerikli sitelere girince güvensızlık duymaya basladım.ve sonrasında sankı yaptıgı herşeyde bişey gizliyomuş gibi geldi.
olaya gelirsek,geçen hafta perşembe-cuma annemlerde kalmak zorunda kaldım.küçük kardeşim var onu okula götürdüm annem babam memlekete gitmek zorunda kalmşlardı diger kardeşlerimde işe gitmişlerdi.bende çalışıyorum ama çıkış saatlerım daha makul onlara göre.perşembe iş çıkışı gittim,eşim geç çıkıcam işten ordan eve geçerim dedi tamam dedim.cuma günü boyunca benı hiç aramadı.zaten sık sık aramıyor hatta hiç aramıyor gün içinde.mesaj attım o gün yine annemlere gidicem bugün diye.cevap yazmadı aramadıda.bende kendı evime gittim.sonra aradım evdeyım dedım,oda annemlere gitmiş ben oraya gidicem diye.eve geldi tekrar,gitmiyceksen neden gidicem dedın diye kızdı tabi.bende arasaydında sorsaydın merak etseydım gittimmi gitmedimmi diye dedim.neyse bişeyler yiyip annemlere geçtik.o gün pc yi iş yerine götrmüş elime aldım geçmişi falan silmiş.sorunca bişey söylemiyor.iş yerindede saçma sitelere girmiş olamaz baya kalabalıklar ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.
Kısacası aramıyor sormuyor,pc ye ne zaman girse geçmişi siliyor.sanki devamlı bişeyler saklıyor gibi hissediyorum.aslında elle tutulur bişey yok şunu şunu yapmış olabilir diyemiyorum ama ona güvenmiyorum o maaş olayından sonra.sanki benı önemsemiyomuş gibi hissediyorum.aslında çok ilgilidir bana karşı sevdigini söylüyor devamlı işi dışında hep benle ilgilenir ama bilmiyorum içimde durduramadıgım bişey var.böyle olunca durduk yere sorun çıkarıyor kavga ediyoruz.
napıcamı bilmiyorum kızlar acaba ben mi kuruntu yapıyorum