Evlilik bu olmamalı...

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul

Kafam o kadar karışıkki,durduk yere şüpelere kapılıyor,güvensizlik duyuyorum.Aslında durduk yere demek anlamsız.
1 senedir evliyiz.ilk zamanlarımdan berı hep buraya yazdım ne olduysa,yine yazıyorum bu benı rahatlatıyor.
sorun eşim,bişeyler saklaması,güven duymamam.
ona ilk benden maaşını gizleyince,pc den kötü içerikli sitelere girince güvensızlık duymaya basladım.ve sonrasında sankı yaptıgı herşeyde bişey gizliyomuş gibi geldi.
olaya gelirsek,geçen hafta perşembe-cuma annemlerde kalmak zorunda kaldım.küçük kardeşim var onu okula götürdüm annem babam memlekete gitmek zorunda kalmşlardı diger kardeşlerimde işe gitmişlerdi.bende çalışıyorum ama çıkış saatlerım daha makul onlara göre.perşembe iş çıkışı gittim,eşim geç çıkıcam işten ordan eve geçerim dedi tamam dedim.cuma günü boyunca benı hiç aramadı.zaten sık sık aramıyor hatta hiç aramıyor gün içinde.mesaj attım o gün yine annemlere gidicem bugün diye.cevap yazmadı aramadıda.bende kendı evime gittim.sonra aradım evdeyım dedım,oda annemlere gitmiş ben oraya gidicem diye.eve geldi tekrar,gitmiyceksen neden gidicem dedın diye kızdı tabi.bende arasaydında sorsaydın merak etseydım gittimmi gitmedimmi diye dedim.neyse bişeyler yiyip annemlere geçtik.o gün pc yi iş yerine götrmüş elime aldım geçmişi falan silmiş.sorunca bişey söylemiyor.iş yerindede saçma sitelere girmiş olamaz baya kalabalıklar ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum.

Kısacası aramıyor sormuyor,pc ye ne zaman girse geçmişi siliyor.sanki devamlı bişeyler saklıyor gibi hissediyorum.aslında elle tutulur bişey yok şunu şunu yapmış olabilir diyemiyorum ama ona güvenmiyorum o maaş olayından sonra.sanki benı önemsemiyomuş gibi hissediyorum.aslında çok ilgilidir bana karşı sevdigini söylüyor devamlı işi dışında hep benle ilgilenir ama bilmiyorum içimde durduramadıgım bişey var.böyle olunca durduk yere sorun çıkarıyor kavga ediyoruz.
napıcamı bilmiyorum kızlar acaba ben mi kuruntu yapıyorum :(

maaşını neden sakladı acaba? ilginç, bi ev kuruyosunuz geliri bileceksin ki ona göre harcama yapacaksın

maaşını neden sakladı acaba? ilginç, bi ev kuruyosunuz geliri bileceksin ki ona göre harcama yapacaksın

bilmiyorum parasını çok çabuk harcıyo resmen fuzuli gidiyo parası tabi evin bütün masraflarını karşılıyor.alışverişe çok düşkün.bu parayıda öyle harcıyım ama o bilmesin bıdı bıdı etmesın diyemi düşündü acaba diyorum.

maaşını neden saklamış ki... bir iş arkadaşım var. eskiden eşimin hiç maaşını bilmiyordum. ilgilenmedim sonuçta eşim evi geçindiriyor ve parasız bırakmıyor, demişti...

ben olsamda sıkıntı yaparım... para konusunda tutumluyum. neyi nereye vermiş bilmek isterim. ama çalışmasaydım nasıl olurdu bilemiyorum.

canım benim bu boş kuruntuları düşünüp hem kendini yıpratırsın hemde evliliğini.şüpheleneceğine birde eşinle konuşmayı dene.

lütfen kızmayın benden size abla tavsiyesi.birde eşine deki gün içinde beni ararmısın sen aradığında ben çok mutlu oluyorum

sesini özlüyorum.falan bakalım arayacakmı.

bilmiyorum parasını çok çabuk harcıyo resmen fuzuli gidiyo parası tabi evin bütün masraflarını karşılıyor.alışverişe çok düşkün.bu parayıda öyle harcıyım ama o bilmesin bıdı bıdı etmesın diyemi düşündü acaba diyorum.

sende tutumlu gibisin. bazı harcamalarını daha önceden luzumsuz gördüysen. gizlemiştir...

eşim arkadaşına benden habersiz borç vermişti de ortalığı ayağa kaldırmıştım... borç verdiği için değil söylemediği içindi.... sende sorunun gizlemesi olduğunu anlat. güveni tekrardan sağlasın...

sende tutumlu gibisin. bazı harcamalarını daha önceden luzumsuz gördüysen. gizlemiştir...

eşim arkadaşına benden habersiz borç vermişti de ortalığı ayağa kaldırmıştım... borç verdiği için değil söylemediği içindi.... sende sorunun gizlemesi olduğunu anlat. güveni tekrardan sağlasın...

evet tutumluyum bende çalışıyorum beraber birikim yapalım istiyorum ama eşim yanaşmıyor.kredi borcumuz var hele o bitsin ondan sonra diyor.güvenmediğimin farkında,ama tekrar sağlamak için çabası yok.ne yapsamda yaranamam sana diyor.

canım benim bu boş kuruntuları düşünüp hem kendini yıpratırsın hemde evliliğini.şüpheleneceğine birde eşinle konuşmayı dene.

lütfen kızmayın benden size abla tavsiyesi.birde eşine deki gün içinde beni ararmısın sen aradığında ben çok mutlu oluyorum

sesini özlüyorum.falan bakalım arayacakmı.

haklısınız asla kızmıyorum size.eşimle konuşmayı denedim cevapları benı tatmın etmedıgı,hep geçiştirdiği,zaten sen bana hiç güvenmedin diyim kestirip attıgı için tatmin olmuyorum cevaplarından.
daha önce söledim ara diye,bir iki gün aradı sonra yine aynı.yogunum diye aramıyor.ama kardeşiyle hergün konuşacak zamanı buluyor.

bir evliliği bir ilişkiyi en çok yıpratan şeydir bunlar bişeyleri saklamak güven duymamak...
eşinizi karşınıza alıp kırıcı ve rencide edici olmadan bu sorunu dile getirseniz bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduğunuzu ifade etseniz olmazmı?
çünkü bu psikolojiyle nereye varabilirsinizki..
sürekli nerde ne yapıyor diye düşünerek bi hayat bi evlilik nasıl geçer.
allah yardımcınız olsun ne diyim umarım bu can sıkıcı durumda biran önce kurtulursunuz...

bir evliliği bir ilişkiyi en çok yıpratan şeydir bunlar bişeyleri saklamak güven duymamak...
eşinizi karşınıza alıp kırıcı ve rencide edici olmadan bu sorunu dile getirseniz bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduğunuzu ifade etseniz olmazmı?
çünkü bu psikolojiyle nereye varabilirsinizki..
sürekli nerde ne yapıyor diye düşünerek bi hayat bi evlilik nasıl geçer.
allah yardımcınız olsun ne diyim umarım bu can sıkıcı durumda biran önce kurtulursunuz...

söylesemde nafile,yalan söylemiyorum diyip çıkıyor işin içnden

sözkonusu güvensizlik olunca insan birşey diyemiyor.ama size nacizane tavsiyem eşinize bu konuları dile getirmeniz.alın karşınıza açık açık konusun sana karşı güvenimi sarstın,kendine çekidüzen ver filan diyin.hiç saklamadan pc de ne gördüyseniz söyleyin,neden geçmişi siliyorsun diye sorun bakalım ne yapacak.allah yardımcınız olsun

sözkonusu güvensizlik olunca insan birşey diyemiyor.ama size nacizane tavsiyem eşinize bu konuları dile getirmeniz.alın karşınıza açık açık konusun sana karşı güvenimi sarstın,kendine çekidüzen ver filan diyin.hiç saklamadan pc de ne gördüyseniz söyleyin,neden geçmişi siliyorsun diye sorun bakalım ne yapacak.allah yardımcınız olsun

saklamadım pc de o siteleri gördüğümü.çok tepkı verdım belkı o yuzden siliyor artık olabilirmi :(

söylesemde nafile,yalan söylemiyorum diyip çıkıyor işin içnden

o zaman casus program kurabiirsin bigisayara bnm eşimde bi ara pc başından kalkmazdı geceleri bn yatıyorum o yatmıyo falan çok ilgiliydi benimlede aslında bunun haricinde bi sorun yoktu maaş v.s hatta bn harçlık veririm ona kendim çalışmıyorum maaş kartı bendedir kendi isteği dahilinde ama şüpheleniyodum ve casus program kurdum ve bazı arkadaşlık sitelerine girdiğini gördüm bişey yapmıyorum diodu hep yüzüne vurdum hepsini..

o zaman casus program kurabiirsin bigisayara bnm eşimde bi ara pc başından kalkmazdı geceleri bn yatıyorum o yatmıyo falan çok ilgiliydi benimlede aslında bunun haricinde bi sorun yoktu maaş v.s hatta bn harçlık veririm ona kendim çalışmıyorum maaş kartı bendedir kendi isteği dahilinde ama şüpheleniyodum ve casus program kurdum ve bazı arkadaşlık sitelerine girdiğini gördüm bişey yapmıyorum diodu hep yüzüne vurdum hepsini..

geçmişi silse bile görünüyomu ki girdiği siteler bu programda ?

geçmişi silse bile görünüyomu ki girdiği siteler bu programda ?

evt tabii pcde her fare tıklamasını kaydediyo sadece geçmiş değil ekran görüntülerini falan alıyo..yanlız demo olarak var nette 1 haftalık deneme sürümü key alman lazım 120 tl falan oda..

bakın o erkek, siz kadınsınız, farklısınız ve bu farklılığı ne kadar erken farkederseniz o kadar erken mutlu ve huzurlu olursunuz...
lütfen erkeğe merak etseydin de arasaydın gibi şeyler söylemeyin anlamayacaktır o...
siz kadınsınız ararsınız, sorarsınız ama Marslı'nın mekanizma farklı işliyor...
arayıp söyleyeceksiniz şuraya gidiyorum beyninizi okumasını beklemeyin...
ona sana ihtiyacım var gel deyin koşar gelir ama suçlayarak konuşursanız hiç bir şey beklemeyin o erkekten...
erkeğin tekrar yakınlaşmak için uzaklaşmaya ihtiyacı var kabul edin...
o uzaklaştığında üzerine düşmek yerine siz kendinize bir alan yaratıp orada mutlu olursanız geri geldiğinde hiç bir şey olmamış gibi davranırsanız mutlu olmanız için dört dönecektir etrafınızda...
sürekli ne yaptığını ne yapacaksınız adamın bir şey yapıyorsa yapıyordur zaten bu durumda kendinizin ne yapacağını bilin yeter...
kendinizi mutsuz etmek için bu kadar çabalayacağınıza mutlu etmek için uğraşın...
ayrıca eşinizin maaşını bilmek gibi bir merakınız olmasın...
ben bilmiyorum eşimin aylık kazancını sormam da...gerçekten ilgilendirmiyor beni...
ben kendi kasamı tutuyorum sadece o ise ana kasayı tutuyor, hem kendini, hem beni, hem kızımızı...
hiç bir ayrılık ya da gayrılık yok aramızda sadece karıştırmıyoruz sap ile samanı...

haklısınız.kafamda saçma sapan senaryolar kuruyorum.elimde değil,galiba kendı kendımın pskolojısını bozuyorum o benden bıraz uzaklaşınca.

bilgisayardan her seferinde geçmişi siliyorsa bir sorun var demektir,
yoksa neden sürekli buna dikkat etsin
ben buna takardım

Bencede takıntılı olmanız çok doğal bir insan birşey karıştırıyorsa saklar siler.
Bende olsam şüphelenirdim. Arkadaşta şüphelenmiş sonu arkadaşlık sitesi çıkmış..
Erkeklere güven olmaz bence bu işin peşini bırakma.
Ver yansında etmek istemiyorum ama gerçekler acıdır canım
.:26:

Aşılamayacak sorunlar değil bunlar.. Senden maaşını saklamaması elbette doğru değil.
Buna büyük bir tepki gösterdiğin için şimdi kabuğuna çekilmiş olabilir..
Erkekler hemen herşeye küsüp farklı tepkiler verebiliyor.
Zamana ve güven duygusuna ihtiyacınız var.

Back
X