Evlilik bu yuzden bitermi? (acil yardim)

Esim her seferinde evlenince biticek goruceksin derdi..

Burada size verilmiş bir vaat var. Eşiniz bu durumun farkındaymış o zamanlar demek ki, daha az görüşerek sorunu azaltabilirdiniz. Ama eşiniz sorunu çözmek yerine egoistçe davranarak üste çıkmaya çalışmış. Bakınız: Artik daha otoriter biri olacakmismis, kazandigi para nereye gitmis ben bilmicekmisim.. Kisacasi bana hicbirseyi soylemicekmis haketmiyormusum. Adam kendimi her savundugumda ayri bi tehditle geliyor..

Kendinizi savunun, kazayla hamile kalmaya kalkmayın.
Eşinizin devam etme niyeti varsa mutlaka aile terapisi alın. Yoksa çok mutsuz olursunuz bu evlilikte.

Egitim seviyesi düşük olabilir bizim ana babalarımız yüksek egtimlimi sanki ha dersenki anlayışsızlar anlarm ozaman ama daha yeni evlisin aynı evdede yaşamyosun onlarla eşinin hatrına gül geç bende kv kp me ölüp bitmiyorum ama yeri gelince kocam hatrına rol yapıyorum buyüzden evlilikmi bitermiş yahu

eşinin bu konudaki tavrını ve tehditlerini okuyana kadar bu sebep olamaz diye düşünüyordum ki öyle değilmiş
Çocuk konusunu baya baya ertele
Aileleri evliliğinizin içinden çıkarmaya çalış

Esimin davranislarindaki degisiklik kesinlikle rahatsiz edici. Daha oncesinde ben ailesini tanimazken bana onlari sikayet ederdi benden fikir alirdi.. Simdi bana onlari savunup bana karsi yeni tutumlar sergiliyor..

eşinin bu konudaki tavrını ve tehditlerini okuyana kadar bu sebep olamaz diye düşünüyordum ki öyle değilmiş
Çocuk konusunu baya baya ertele
Aileleri evliliğinizin içinden çıkarmaya çalış
Oyle bir guvensizlik olustuki esimde ailesi gibi her istegini zorbalikla yani tehditle yaptirma pesinde. Ustelik karsilikli oturup kendimi en ince ayrintisina dahi deginerek ifade ettim. Ona niyetimi ve derdimi acikca belli ettim, karsit tepkisi su, sen degismedigin surece bi gelisme olmicak..

Ne gibi ciddi yaptirim acabilirmisiniz?
ne bileyim bu insandan insana değişir kimisine bir ağır söz kimisine bir ayrılık vaadi kimisine evi terketme etki eder ,kimisi mantıklı konuşmaktan anlarken kimisi bir hafta sürecek bir triple adam olur...bunu ancak siz bilebilirsiniz eşinizi analiz ederek..mesela benim eşime kavga etmek işlemez konuşmak işlemez gibi ..

Ayrıl

oraya gidince onlar sanki negatif değilmiş te iyilermiş gibi davranın...Siz nasıl olunması gerekiyorsa oyle olun, eşiniz de size bişey diyemez böylece, yaptıkları da onların olur...Niye onlar iyi davranmıyor diye eşinizle aranızı açacaksınız. Anladığım kadarıyla eşiniz çok ta çekilmez biri değil eğitimli sanırım...

Bence siz robot gibi ne dense polyanna olan biri olun, siz sinir oldukca ustunuze geliyorlardır, ellerini kolarrını baglayın boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…