Evlilik bu yuzden bitermi? (acil yardim)

Ailem surekli "el ustunde tut ailesini,ara sor" derdi en sonunda yasadiklarimi anneme anlattim,artik demiyorlar.esime iyi davraniyorlar zaten. "Ben artk esimin ailesiyle gorusmeyecegim,o da sizle gorusmeyecekmis" nasil derim cok uzulurler, hic bisey yapmadilar cunku,bide boyle olacagini bilseydim 5yil once ilisigi keserdim,ne ben cekerdim ne ailem haksizliga ugrardi.
Bu sekilde uyarmadan esim ters davranirsa da daha cok uzulcekler,demek lazim aslinda haberleri olsun,mantikli.
Esim aslinda olayin adil olmadigini biliyor ama annesinin didiklemesinden korkuyor,anneme aciklayamam dedi cunku.
Kendi kizi esinin ailesiyle ilk gunden gorusmuyor,kocasini da görüstürtmüyor
Bizim de ana babamiz var neden eziyet ederler ki,anlamazlar bizi uzduklarinde aslinda cok kiymetli ogullarini uzduklerini

Benzer sıkıntılar yaşadım bende. Çocuk yapma sakın. Kültürel farklar olunca ne yazıkki böyle oluyor. Evlilik de gizli saklı şeylere karşıyım. Eşin aile olmanın ne olduğunu anlamamış. Eğer mutsuzsan ve böyle gitmeyeceğini düşünüyorsan elbette biter. Ama yuva yıkmakda o kadar kolay değil. Off...

Egitim seviyesi düşuklukle ne alakasi var insanliktir bu gorgudur ahlaktir. Esinizde aikesinden vszgecmeyecegine gore siz bosanin en iyisi egitimli ailenize dönün

Ilk yillarda daha sık gorulur anlasmazliklar ama bence hayatindaki + ve - leri yaz yazili olarak gozunun onunde dursun,nasil bi hayat istiyorsun, hayatindaki - lerin nekadarina tolerans gosterebilirsin bir hesap yap kendine durust olup. Bence evliliginizin gidishatini da gozden gecir.baktin olmuyor,karsindaki hic fedakarlik yapmiyorsa birak gitsin yol yakinken.kimse aci cekmek icin evlenmez,inis cikis her evlilikte olur ama fedakarlik ta karsilikli

bir insanın ailesine biryere kadar karşı koyacağını anlarlar ama.benim ailem çocuklarına kışlık alırken eşimede alırdılar okul harçlığı yollar ayrıca sınavlarına yardımcı olurdular.ama dediğim gibi usulünce söyle korkuyor ailesinden vicdan yapacağı şekilde sıkıştırıp böyle şeylere zorluyorlar de.çünkü eşine belli edersen eğer ailene mesafe koymasının seni üzdüğünü ve tabiki ailen durumdan habersiz olunca onlarda üzülecek ve belli edecekler bu kez eşin kendini aşırı önemli hissedip seni bununla kendince terbiye deceğini düşünecek.benim ailem zırdeli buluttan nem kapan insanlar ama her yiğidin yoğurt yiyişi var derler ya o hesap yumuşak karınlarını bulup açıkladım.sende öyle yap yoksa çıkmaza girersin

Bi sekilde demek lazim yoksa biz bisey mi yaptik acaba diye uzulurler,en azindan hatanin onlarda olmadigini bilirler.
Isler aileyle gorusmeme olayina gelirse,dediginizi yapmak gerek,simdilik beklemedeyim,esimin onemli bir sinavi var,gecsin konusacagim
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Ben her firsatta bana laf sokan, guleryuzume karsilik bu kiz bize surat yapiyor diyen insanlara o kadar cok sabrettim ki.. Bu insanlar butun islerini dlavereyle zorbalikla kavgayla ucuz cumlelerle halletmeye calisiyorlar. Benim aklimin ucuna gelmeyecek seyler basima geldi ve cikmazdayim.. esimin seviyorum ama o bu konuda yanimda hic olmadi. Beni mecburiyetim olmamasina ragmen defalarca ailesinin terbiyesiziklerine maruz birakti. Daha fazla nasil
Savasabilirim? Ortak bir gelecek dusundugumde karanliga dusuyorum

Evet benimde tam olarak kabullenemedigim esimin evlenir evlenmez aileci biri olusu. Ustelik beni hala aileme bagimli olan biri olarak gordugunu soyler halbuki kendisi oyle.. tabi ki kimse ailesini atip satmamali ama karisini ailesine ezdiren erkege ne denir ki..?

Asagilanacak kadar absurt seyler yapti belki..? Iftira yalan dalavere... sucum cingenelik yapmamak oldu. Benim kimseden yana hesabim yoktu kendi ailemin durumu cok daha iyi eger maddiyayi kastediyorsaniz.. esimin polyannacilik oyununu evlenir evlenmez birakmasi, ailesinin kadina mal gozuyle bakip isterse her turlu lafi soyleyip evlilik kurumuna yeni adim atmis tecrubesiz bir genc kizin psikolojisini rahatlikla bozmaya tenezzul etmesi bendeki bu hircinligin nefretin sebebi.. acimasizca elestirmeden empati yapin bence..

Bazen konulari okudukca buradaki bazi tavsiyeleri okusaydim fikirlerden cabuk etkilenen biri olsaydim evli kalamazdim herhalde

Esim ayni seyi yapiyor. Benim ailemin israrla anlayisli olmasina karsilik surekli kotulenecek bir taraflarini ariyor. Kendi ailesinin yedigi haltlara gecerli sebepler bulmaya calisiyor...

Sana tavsiyem yok.nisanlilarin gözünü kulagini acsin boyle konular....

Genel olarak görülen şey çocuk aileyi yansıtır. Eşiniz size ne kadar farklı gelmişsede aileye çeken yanı var sanırım. Ayrılın demeyi sevmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…