evlilik bumudur

missmadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
4.066
2.780
83
kızlar merak etriğim birsey var. esimle aslında iyi anlasıyoruz yani hayat görüslerimiz benzer birbirimizi seviyoruzda ama yinede cok sık tartısıyoruz . benim burcum basak yükselenim boga oda koc burcu yukseleni yay. cok güzel giden anlardan sonra bakmısız birden tartısıyoruz ardından ben kabuguma cekilmeyi tercih ediyorum o ise dahada kızıyor bu duruma .
bende birazcık ayrıntılı düsünme var o ise cok düz ve ikimizde inatcı baskın karakterleriz.
o ısrarla bana uy diyor .
bazen hergün tartıstıgımız oluyor
örnegin cocugun nasıl uyutulması gerektiği konusunda bile tartısıyoruz..

diyorum evlilik bumudur yada genc evli ciftler bizim gibimi .?

Kocla boga zaten iki zit inatci karakter ve kolay anlasamiyolar bazen ornek esimle ben bende senin gibi yeri geliyo susurm ama o lastik gibi uzatiyo ayni yani ama tavsiyem kavga ettikten sonra hic muatap olma suclu olsan bile cok ise yariyo zamanla kavga bile etmez senle

bazen insan deli gibi aşık olsa da anlaşamıyor karşısısndaki ile. her iki taraf da yapıcı olmalı

Çocuk yetiştirme eşler arasında mütemadiyen problem yaratır. Ben sütten kesmeye çalışıyorum yavaştan, eşim hemen bırakması gerektiği görüşünde. Uyku eğitiminde çok savaş verdik ağlatma çocuğu diye her akşam didiştik. şimdi alıştı düzeni kurduk. O da mutlu. Hiç alakasız onlarca şeyden tartışıyoruz.

Sonuçta ayrılmak istemiyoruz ve hala birlikteyiz. Bir gün birimizin fikri değişene kadar bu durum değişmeyecek... En azından tartışmak da fikir alışverişidir.

Koc burcu erkegi zordur,surekli hareketli yerinde duramayan enerji doludur:)
Biz basak'lar daha sakin ve herseyi etraflica enine boyuna dusunen insanlariz..ama koc aksine tez canli ve acelecidir..pek te fazla bilgiye sahip degilim aslinda burclarla iligili,sadece etrafimda koc burcu cok oldugu icin gozlemledigim kadariyla fikrimi belirtim dedim:)
Konusmayi da cok severler,aslinda esinizle guzel bir muhabbet ortami yaratip yargilamadan etkileyeci bir konusma yapabilirsiniz mesela..en azindan denemis olursunuz

Şahsen ben terazi burcuyum. Benim ki öküz burcu. . Hiç uyusmuyoruz

çocugu uyutma yontemiyle niye tartsiyon
ver eline uyutsun çocugu çok b iliyorsa
uyutmuyorsada karismasin :)

zaten diyorum ben senin koç burcu oldugunu nasıl görmezden gelmişim

bu burçların bilimsel bir geçerliliği yok safsata yani o yüzden takılmayın bu kadar.

çocugu uyutma yontemiyle niye tartsiyon
ver eline uyutsun çocugu çok b iliyorsa
uyutmuyorsada karismasin :)
/2.5 aylık bebegimize diyorki uykusu varsa vardır yoksa yoktur zaten kendi uyur demekli uykusu yok diyor . yavrum uykusuzluktan kıvranırken tabi. inanadıramadım bunu .bide uyku saati gevince iyice uyuyamıyor iyice huzursuz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…