bazen insan deli gibi aşık olsa da anlaşamıyor karşısısndaki ile. her iki taraf da yapıcı olmalıkızlar merak etriğim birsey var. esimle aslında iyi anlasıyoruz yani hayat görüslerimiz benzer birbirimizi seviyoruzda ama yinede cok sık tartısıyoruz . benim burcum basak yükselenim boga oda koc burcu yukseleni yay. cok güzel giden anlardan sonra bakmısız birden tartısıyoruz ardından ben kabuguma cekilmeyi tercih ediyorum o ise dahada kızıyor bu duruma .
bende birazcık ayrıntılı düsünme var o ise cok düz ve ikimizde inatcı baskın karakterleriz.
o ısrarla bana uy diyor .
bazen hergün tartıstıgımız oluyor
örnegin cocugun nasıl uyutulması gerektiği konusunda bile tartısıyoruz..
diyorum evlilik bumudur yada genc evli ciftler bizim gibimi .?
Koc burcu erkegi zordur,surekli hareketli yerinde duramayan enerji doludur:)
Biz basak'lar daha sakin ve herseyi etraflica enine boyuna dusunen insanlariz..ama koc aksine tez canli ve acelecidir..pek te fazla bilgiye sahip degilim aslinda burclarla iligili,sadece etrafimda koc burcu cok oldugu icin gozlemledigim kadariyla fikrimi belirtim dedim:)
Konusmayi da cok severler,aslinda esinizle guzel bir muhabbet ortami yaratip yargilamadan etkileyeci bir konusma yapabilirsiniz mesela..en azindan denemis olursunuz
Kiz benim esimde terazi:) aman birak allasen seninki okuz gelmis okuz gider artikŞahsen ben terazi burcuyum. Benim ki öküz burcu. . Hiç uyusmuyoruz
Koc burcu erkegi zordur,surekli hareketli yerinde duramayan enerji doludur:)
Biz basak'lar daha sakin ve herseyi etraflica enine boyuna dusunen insanlariz..ama koc aksine tez canli ve acelecidir..pek te fazla bilgiye sahip degilim aslinda burclarla iligili,sadece etrafimda koc burcu cok oldugu icin gozlemledigim kadariyla fikrimi belirtim dedim:)
Konusmayi da cok severler,aslinda esinizle guzel bir muhabbet ortami yaratip yargilamadan etkileyeci bir konusma yapabilirsiniz mesela..en azindan denemis olursunuz
Kiz benim esimde terazi:) aman birak allasen seninki okuz gelmis okuz gider artikokuz burcu olaymis butun erkekleri kapsayan
Ya keske ilk tanismada burcu ogrenip ona gore karar alsa insanzaten diyorum ben senin koç burcu oldugunu nasıl görmezden gelmişim
kızlar merak etriğim birsey var. esimle aslında iyi anlasıyoruz yani hayat görüslerimiz benzer birbirimizi seviyoruzda ama yinede cok sık tartısıyoruz . benim burcum basak yükselenim boga oda koc burcu yukseleni yay. cok güzel giden anlardan sonra bakmısız birden tartısıyoruz ardından ben kabuguma cekilmeyi tercih ediyorum o ise dahada kızıyor bu duruma .
bende birazcık ayrıntılı düsünme var o ise cok düz ve ikimizde inatcı baskın karakterleriz.
o ısrarla bana uy diyor .
bazen hergün tartıstıgımız oluyor
örnegin cocugun nasıl uyutulması gerektiği konusunda bile tartısıyoruz..
diyorum evlilik bumudur yada genc evli ciftler bizim gibimi .?
/2.5 aylık bebegimize diyorki uykusu varsa vardır yoksa yoktur zaten kendi uyur demekli uykusu yok diyor . yavrum uykusuzluktan kıvranırken tabi. inanadıramadım bunu .bide uyku saati gevince iyice uyuyamıyor iyice huzursuz oluyorçocugu uyutma yontemiyle niye tartsiyon
ver eline uyutsun çocugu çok b iliyorsa
uyutmuyorsada karismasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?