evlilik bumudur

Düşünecek başka konunuz yok galiba çocuk nasıl uyutulacak ne zaman emzirmeye son verilecek bunları anne düşünür karar verir baba destekler yada karışmaz bence eşinizi borçlandırın bişiyler aldırın ev araba gibi onları düşünsün sizle tartışacak enerjisi kalmaz

Ben detaycıyım, plan programı severim, her şeyi didik didik sorgularım eşim dümdüzdür ama kavga etmiyoruz. İlk aylar biz de çok kavga ettik ama sonra zamanla oturdu evlilik. Siz neden oturtamadınız ki ? İkinizde de hata olabilir mi ? Birbirinizi alttan alamıyor olabilir misiniz ?

aslında su sıralar tartıstıgımız konular belli kayınbabam cocuk bakımı dısarı cıkarken giyilecekler gibi

/2.5 aylık bebegimize diyorki uykusu varsa vardır yoksa yoktur zaten kendi uyur demekli uykusu yok diyor . yavrum uykusuzluktan kıvranırken tabi. inanadıramadım bunu .bide uyku saati gevince iyice uyuyamıyor iyice huzursuz oluyor
aslinda esin hakli çocugun uykuusu varsa uyur zaten
sende haklisin uyku saati geçtim,i çok asiri uykulari oldumu deverelr yaniyor çocuklarda :)
peki uyutma yonteminiz ne?

aslinda esin hakli çocugun uykuusu varsa uyur zaten
sende haklisin uyku saati geçtim,i çok asiri uykulari oldumu deverelr yaniyor çocuklarda :)
peki uyutma yonteminiz ne?
cok gazlı bir bebekti oyuzden sallamyla uyuttuk cogu zaman simdilerde emerek uyuyor .
birde mesela bebek tir aglar aglar susar diyor cocuk aglatken hiç dokunmayacakmısım susarmıs dahada aglıyor yavrum

ne ben söylüyüm ne sen sor kıskanclık olylarını cok fazla olur olmadık seyler
Tahmin etmistim:/bir sekilde rahatsiz oldugun konulari onunla konusman lazim canim,yoksa bu gidisle cok yipranirsin..iletisiminiz nasil peki?

cok gazlı bir bebekti oyuzden sallamyla uyuttuk cogu zaman simdilerde emerek uyuyor .
birde mesela bebek tir aglar aglar susar diyor cocuk aglatken hiç dokunmayacakmısım susarmıs dahada aglıyor yavrum
daha çok kuçuk bebeginiz
bi derdi yoksa aglar susar esin hakli
ama bi derdinin olmadigindan emin olman lazim gaz vs gibi
bir ay sonra gaz olayi baya biter o zamn daha çok ahkli olucak esin :)

daha çok kuçuk bebeginiz
bi derdi yoksa aglar susar esin hakli
ama bi derdinin olmadigindan emin olman lazim gaz vs gibi
bir ay sonra gaz olayi baya biter o zamn daha çok ahkli olucak esin :)
Aynen bebek konusunda hakli,daha cok kucuk karni toksa alti temizsse bide gazi yoksa birak aglasin..bisey olmaz yani her agladginda kosarsa konu sahibi ilerde daha cok yorulur...cocuk konusunda inatlasmayin sen ne kadar anneysen oda babasi missmadam

Alyanaklim bidenemmkiz ben astroloji uzmaniyim yawvalla pek bilgim yok kuzum ama koc erkekleri cok zordur kiskanc,cenesiz yerinde durmazoo sende ikizler nasil idare ediyorsunuz kizzvalla ikizler konusunda bilgiye sahip degilim kuzum
Bizde bir savaş başladığı balkan gibi en az 1 hafta :) ama sonrası 2 ay rahatız kimse kimseyle didismez aşk tomurcuk olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…