Kadınlar detaycidir erkekler düz
Yapımız bu, her ilişki böyle
müdahlecilik var daha cok o ediyorBirbirinize çok mu müdahale ediyorsunuz çocuk gibi? Ya da bir taraf sürekli diğerinin rahatsız olacağı şeyler mi yapıyor? Her gün kavga etmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bence normal değil, her kavga, biraz daha soğuma bence. İkiniz de daha ılımlı olmalısınız.
kesinlikle katılıyorumEkip olmalı rakip değil..
Çok sık tartışmak da içe atıp susmak da iyi değil bence..
Çok büyütme çok uzatma çok abartma varsa zaten ne evlilik ne arkadaşlık yürür..
Sakin olmak sevmek saymak lazım..
Konusabilmek ve daha önemlisi dinleyebilmek lazım..
Ses yükseltmek asla.. sadece soğutur yipratir ilişkiyi..
Evin sorumlulukları da paylaşılmalı..
Çocuk hakkında tartışmak yerine en iyisini bulmak için oturup konuşmak ekip olmak lazım..
Hayır tatlımProfildeki cocuk sizinmi?
çok güzel yazmışsınız. biz de nerdeyse 1,5 yıldır evliyiz, 1 kere bile sesimizi yükseltmedik. eşim kabuğuna çekiliyor, benim huylarım zor ama küslük/gerginlik asla gelemiyorum. hemen şirinlik vs yapıp gönlünü alıyorum en fazla 5 saat küs kalmışızdır. önemli olan mutlu olmak dediğiniz gibi.Canım evlilik savaş meydanı değil ve siz rakip değilsiniz. Elbette iki insan yüzde yüz uyuşamaz. Yeri gelir öz annemizle veya öz kardeşimizle fikir ayrılığına düşeriz. Önemli olan saygı çerçevesinde sorunları konuşup orta yol bulma çabasında olmak.
Evlilikte iki tarafın da "olmazsa olmaz" dediği kırmızı çizgileri olmalı, bunlar dışındaki konularda ise sevdiğinin hatırına müsamaha göstermelidir diye düşünüyorum.
Biz 6 yıldır tanışıyoruz, 3 yıldır evliyiz. Bir kere bile tartışma esnasında sesimizi yükseltmedik. Ortada mesele varsa bunu ego savaşına çevirip illa ben haklı çıkayım derdine düşmedik. Çünkü önemli olan haklı olmak değil mutlu olmaktır. Bazen kazandım zannederken bile kaybediyor olabilirsin.
çok güzel yazmışsınız. biz de nerdeyse 1,5 yıldır evliyiz, 1 kere bile sesimizi yükseltmedik. eşim kabuğuna çekiliyor, benim huylarım zor ama küslük/gerginlik asla gelemiyorum. hemen şirinlik vs yapıp gönlünü alıyorum en fazla 5 saat küs kalmışızdır. önemli olan mutlu olmak dediğiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?