evlilik bumudur

Bizde koçla boğa. Ama ben daha çok sinirleniyorum , son söyleyeceğimi ilk söylüyprum tam anlamıyla kormızı görmüş boğaya dönüyorum

Bizde aslanla oğlak. Zıt karakterleriz. Bizde biraz başka. Benim adam benden daha detaycı. Mesela gelen misafire kurabiyenin yanına ndn tuzlu bşy de yapmadın diye bana karışır. Detaylarda boğulur. Beni de boğar. Ama işte çok seviyorum ona iltimas sonsuz bende

benimkide be gerek var yapma yorulma der

evlilikte ilk yedi yıl zor olanmış biraz tahammül biraz empati birazda zaman herşey yoluna girer merak etmeyim
düşünuyorumda bizde zamanla tartışmalar azaldı şimdi hiç yok birbirimizin gözlerine bakarak bile anlaşıyoruz
bunun burçla murçla alakası yok

Belkide evliliginiz henuz oturmamistir. derler ya evliligin oturmasi zaman alir diye

erkekler duz mantik. sen ayakkabinin rengine modeline bakarsin o ayagim yere degmesn yeter der ornek bu tabi... o yuzden zamanla oturcak inan. evlilikte iki kisi hamur gibi dusun. birbirlerini yogururlar sekil verirler. kolay degil ev dahil hersey paylasilio ve hayatinin hicbi doneminde kimseyle bu kdr yakin olmuyo iki taraf da.

Birbirinize çok mu müdahale ediyorsunuz çocuk gibi? Ya da bir taraf sürekli diğerinin rahatsız olacağı şeyler mi yapıyor? Her gün kavga etmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bence normal değil, her kavga, biraz daha soğuma bence. İkiniz de daha ılımlı olmalısınız.

Tartıştığımız tek konu; ben tez canlıyım, eşim degil. Başka bir konuda herhangi birşey tartışma ysşamadık desem yeri.

Ben başak burcuyum çokta inanmam genellemelere ama , kardeşim koç ve hayatta anlaşamıyorum kardeşimle.
Ben tamamen plancı programcı detaycı mantıkçı ( törpüledim bu yönlerimi zamanla ) , kardeşimde kafaya göre yaşar herşeyi,basit sıradan dümdüz.ne olcaksa olur der.kafaya koydugnu yapar kurtludur yerinde duramaz falan.yani burçlar yanlış sanki sizin:)
Evlilikte iki tarafta sivri yönlerini törpülemezse kavga eksik olmaz.
Siz biraaz ona uycaksınız ,biraz o size başka yoku yok.

Şahsen 7 yılımı birini adam etmek için harcayamam

Bunun burçla ilgisi yok :) ben de koç burcuyum ama düz değil detaycı ve ince ayrıntılı düşünürüm.. inatçıyımdır fakat illa bana uyulacak diye bi kuralım yoktur.. doğru olan kimse o taraftayım ben..

erkek kafası düz mantık.. kadınlar ayrıntıcı.. dünyanın kanunu, yaradılışımız bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…