- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.152
- 798
Ahahaha çok şey yapmamak lazımVayyy ànasini sen isini bilirsin yavru kusum
of canim ofAnaa niye zormus basak bikeremerkegi zor evet,ama kadini cok tadlu
Bizde koçla boğa. Ama ben daha çok sinirleniyorum , son söyleyeceğimi ilk söylüyprum tam anlamıyla kormızı görmüş boğaya dönüyorumKocla boga zaten iki zit inatci karakter ve kolay anlasamiyolar bazen ornek esimle ben bende senin gibi yeri geliyo susurm ama o lastik gibi uzatiyo ayni yani ama tavsiyem kavga ettikten sonra hic muatap olma suclu olsan bile cok ise yariyo zamanla kavga bile etmez senle
Sakin ol kuzumof canim of
sagim basak ,solum basak... inan kafayi yiycem .daha dogrusu kafayi yediricekler
benimkide be gerek var yapma yorulma derBizde aslanla oğlak. Zıt karakterleriz. Bizde biraz başka. Benim adam benden daha detaycı. Mesela gelen misafire kurabiyenin yanına ndn tuzlu bşy de yapmadın diye bana karışır. Detaylarda boğulur. Beni de boğar. Ama işte çok seviyorum ona iltimas sonsuz bende
Öküz burcuŞahsen ben terazi burcuyum. Benim ki öküz burcu. . Hiç uyusmuyoruz
Şahsen 7 yılımı birini adam etmek için harcayamamevlilikte ilk yedi yıl zor olanmış biraz tahammül biraz empati birazda zaman herşey yoluna girer merak etmeyim
düşünuyorumda bizde zamanla tartışmalar azaldı şimdi hiç yok birbirimizin gözlerine bakarak bile anlaşıyoruz
bunun burçla murçla alakası yok
bazen kendimiz adam değilizdir karşı taraf tahammül ederŞahsen 7 yılımı birini adam etmek için harcayamam
Size bol tahammuller o haldebazen kendimiz adam değilizdir karşı taraf tahammül eder
işte bu olgunluğa varabilmektir evlilikte uyum
teşekkür ederimSize bol tahammuller o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?