kızlar merhaba forumu cok uzun zamandır takip ediyorum . fakat daha önce kendi ismimle kayıt olmak gibi bi hata yaptıgım için bugun farklı bir kullanıcı adıyla tekrar katıldım aranıza .
öncelikle uzun ilişki yaşayıp evlenenlerdende yardım bekliyorum ayrıca. Ben evleneni bugün tam 40 gün oldu . okuluydu askerliğiydi işiydi derken 7 sene sonrasında evlendik. fakat hersey bukadar mı kötü gider ? calısıyorum ve iş yerinden geç çıkıyorum eve git yemek yap sofra hazırla topla çamaşır vs anlatmama gerek yok zaten saat 11 i oturmam buluyor. bildiğiniz bunalıma girdim bir tek pazar günü tatilim var oda temizlik ve ütüyle geçiyor :/ kendime ayırıcak 5 dakika vaktim yok şaka gibi . Üstüne üstlük eşimden 2 kelime güzel söz duymuyorum kavgalar havada uçuşuyo. cinsel hayat sıfır hafta da bir oda ben sokulursam . uzun ilişkiden sonra hep böyle mi oluyo ? önceden böyle değildi hatta evlenince nasıl olucak diye korkuyodum ama suan hıcbısey işe yaramıyo gibi . psikologa falan gitmeyi düşünüyorum sinirlerim iyice bozulmus durumda