evlilik bunalımı yeni evlenenler yardım lütfen :/

balayaında böyle değildi geldiğimizde hersey değişti resmen konuyu biraz daha açmak istiyorum. artık bu durumu baska yerlere cekmeye basladım baska seyler dusunmeye basladım cunku. benden önce uzun süreli 4 senelik biriyle ilişkisi vardı ve anlattıgına göre kızla herseyı yasamıslardı . sonra kızla benimde tanısma fırsatım oldu ve kızda doğruladı. cok uzatmak istemiyorum bir kere söz attık ve o dönemde benden önceki kız arkadasına dönmeye calıstı. kızın sevgilisi vardı tabi sonra kuyrugunu toplayıp kürkçü dükkanına geri döndü hata yaptım vs bilirsiniz tipik erkek cümleleri. daha sonra bana evlenme teklifi etti geçen sene nisan ayında. mayıs ayında bu facebookta hareketler dökümünden kimleri arattıgını görebiliyorduk seytan işte dürttü bi baktım kız onu engellediği için facebooktan kızı takip edemiyo ama kızın sevgilisinden sürekli naptıklarına bakmıs takip etmiş tabi ailelerde işin içinde oldugu için bir ikinciye olay cıkartmak istemedim. konuyu bi şekilde kapattık ve kızda o sevgilisiyle yaklasık 3 hafta önce evlendi. acaba onun bunalımı mı diye düşünüyorum unutamadı da bakıyo mu hala ?
Hersey acikca ortada hata etmissin

Calisan bi annenin cocuguymus.Aslinda size yardimci olmali ev islerinde,3 cesit yemek istemek yerine
L

kızlar merhaba forumu cok uzun zamandır takip ediyorum . fakat daha önce kendi ismimle kayıt olmak gibi bi hata yaptıgım için bugun farklı bir kullanıcı adıyla tekrar katıldım aranıza .

öncelikle uzun ilişki yaşayıp evlenenlerdende yardım bekliyorum ayrıca. Ben evleneni bugün tam 40 gün oldu . okuluydu askerliğiydi işiydi derken 7 sene sonrasında evlendik. fakat hersey bukadar mı kötü gider ? calısıyorum ve iş yerinden geç çıkıyorum eve git yemek yap sofra hazırla topla çamaşır vs anlatmama gerek yok zaten saat 11 i oturmam buluyor. bildiğiniz bunalıma girdim bir tek pazar günü tatilim var oda temizlik ve ütüyle geçiyor :/ kendime ayırıcak 5 dakika vaktim yok şaka gibi . Üstüne üstlük eşimden 2 kelime güzel söz duymuyorum kavgalar havada uçuşuyo. cinsel hayat sıfır hafta da bir oda ben sokulursam . uzun ilişkiden sonra hep böyle mi oluyo ? önceden böyle değildi hatta evlenince nasıl olucak diye korkuyodum ama suan hıcbısey işe yaramıyo gibi . psikologa falan gitmeyi düşünüyorum sinirlerim iyice bozulmus durumda :KK43:

İş temposu sizi mafetmiş.Maddi duruma göre ev işlerini yapabilecek en azından temizlik ve ütü için birini bulursan daha iyi olabilir

Back
X