Evlilik bunalımındayım

Sen ne is yapiyorsun konu sahibesi?
Adamin is yerine niye karisiyorsun bu kadar anlam veremedim.
Sen kendi isinle mesgul ol. Isin yoksa temizligini yap fasulyeni kir cocuguna bak kaynananla ugras..
Ayrica kocan olacak adamcagiz keske sadece kendisinden 3 yas kucuk olan is arkadasinin yaninda ezilseymis; kendisinden 30 yas kucuk olan cocugunun yaninda kahraman olarak kalsaymis...
Kinadim..

8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum
aynı saf modelden bendede var bitane seninki yine is arkadasınaymıs benimki ailesine karsı dısarıya karsı herseye karsı cok pasiff iki aglasınlar kandırır yada din muhabbeti yap kandırır diyorum din tüccaarı dolu kanma bunlara yok

Sen ne is yapiyorsun konu sahibesi?
Adamin is yerine niye karisiyorsun bu kadar anlam veremedim.
Sen kendi isinle mesgul ol. Isin yoksa temizligini yap fasulyeni kir cocuguna bak kaynananla ugras..
Ayrica kocan olacak adamcagiz keske sadece kendisinden 3 yas kucuk olan is arkadasinin yaninda ezilseymis; kendisinden 30 yas kucuk olan cocugunun yaninda kahraman olarak kalsaymis...
Kinadim..
Son cumlende ne demek istedin anlayamadim

sorunları baş başa halledin bence çocuğun yanında değil.ayrıca erkekler çocuk hep.sen haklı olarak kusurunu söylersin kusurunu olmazsa olmazı olarak görür.sizde evde kızıyorsun dışarda susuyorsun diyin.kişi olay üstüne sormadığınız sürece gitmeyin.bıkmadan kafasına girene kadar evde kızıyorsun dışarıda susuyorsun diyin.bunu bağırma azarlama şeklinde değil net kendinden emin bir tonda.

Eğer halinden memnunsao adamın arkasından bana şerefsiz diye anlatmicak kafamı sisirmicek zaten kendi isyerimdeki sıkıntım bana yetiyor.neden o zaman benim isyerimde bir sıkıntı olunca benim is arkadaşlarıma çok kızıyor.en sinir olduğum şeydir arkasından konuşup yüzüne tamam tamam demek
O zaman bu şekilde söyleyeceksiniz
Aptal demek nedir ya!!

Ne olursa olsn esime asla aptal diyemem demem.. Desem aynada kendme bakamam utancmdan hele esimin yuzune hc bakamam Allahm sen koru basit bi kelime ama izi ve acacagi sorun kapilar cok buyuk

Erkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz
Canım şu an çalışmıyorum ama eski iş tecrübelerimden dolayı yazıyorum. Bazen iş arkadaşlarımızın ne halt olduğunu biliriz ama iş yerinde huzuru sağlamak için bazı şeyleri alttan almak zorunda kalırız. Adaletsizliklerin önüne her zaman geçemiyoruz :( adam ev geçindiriyor bilmiyorum belki sende çalışıyorsun ama biraz daha anlayış. Eşinde belliki farkında iş arkadaşının yaptığı şeylerin. Bence sakinleşmeye ihtiyacınız var gergin dönemlerden geçiyorsunuz belliki.

Bence iş yerindeki arkadaşlarından çok sız eziyorsunuz kocaman adama aptal nie denir yaaa:KK12:

hatalı görünüyorsun ne o sana ne sen ona aptal vs diyemezsin.Evlilik terapitera gidin lütfen cocugunuz iccin​

8 yillik evliyim 1 tane cocugum var esimle cok kavga yapiyoruz tartismaktan o kadar yoruldum ki.cok saf bir kisiligi var is arkadasina kendini ezdiriyor soyledigimdede kabul etmiyor.aksam is arkadasi telefonla yine emir vererek konustu ve esimden 3 yas küçük esimde ona hiç birsey demedi kapatınca arkasından şerefsiz dedi.bende bağırdım aptalsin sen niye kendini ezdiriyorsun diye.Orda bana cocugumun yanında aptal diyemezsin dedi bana salak dedi tartıştık.ne saygı kaldı ne birsey kac 35 yaşında adam cocuk gibi.her tartistigimizda dışarıya gidiyor ben evde kalıyorum cikmicaksin diyorum yine çıkıyor.konuşmuyoruz su an m huzur var ne birsey yoruldum artık.en sevmediğim evlilik modeliyiz su an ben ne yapicam kendimi ozguvensiz görüyorum

Ne kadar fena davrandığının farkına var ne olur. Senin kocan sana az bile demiş. Çocuğunun yanında sen ona nasıl aptal dersin. Lütfen çocuğuna da böyle davranma.

Bak unutma kocana sen onun karakteri böyle olduğu için cemkirebiliyorsun. Yani zaten bu kadar sessiz bir tip olmasa sen cemkiremezdin. Ya da şöyle söyleyeyim ezilen bir insanı daha da ezerek özgüvenli hale getirenezsin.

Kocani ezen tavrın var ama kocana eziksin diye kızıyorsun çok enteresan. O da çekip gitmeyi ne yapsın. Başka hareket alanı birakmiyorsun

Kocan öncelikle bir birey is yerindeki arkadaşları ile kendi iletişimini kendi belirler.

Erkek dediğin çıkar diyorsunda cikiyorda ne oluyor geliyor yine aynı.onun savlığından bıktım kac yaşında cocuk gibi.Benim o arkadaşlarıma kizmasini biliyor ama kendi yanındakine niye bakmıyor.adamın eşimi enayi yerine koymasını hazmedemiyorum kac kere söyledim bu insan bu kadar da olmaz

Canim az önce bir yorum yazdım ama başka yorumlara yanıtlarından senin için çok açıklayıcı olmayabilir diye düşündüm.

Şimdi söyle ki senin tavrın çok yanlış ve farkında olmadan onu evden gitmesi için provoke ediyorsun. Sadece evden gitmesi için değil onun bu tavrın ile öz güvenini yiyip bitirirsin. Sorunları kaçarak çözüyor. Bak hoşuna gitmeyen şey için telefonu kapatınca şerefsiz diyebiliyor. Çünkü yüzüne söyleyecek cesareti yok.

Senin yorumlarından da senin durumunun da çok vahim olduğunu çıkardım. İç görün, kişisel farkindaligin çok düşük. Sen bu adamdan boşansam başka bir adamla evlense o da pısırık olur. Evlenmeye 1000 tane adam bulsam o da pısırık olurdu.

Sen onun ezikligi, pısırıklığı, sessizliği, naifligi vs artık neyse onunla besleniyorsun. O da muhtemelen senin onu azarlamalarinla besleniyor. Eğer ikinizde bu ilişki biciminizden gerçekten rahatsız olsaydınız ya ilişkiniz biterse ya da degisirdiniz.

Eğer çocuğumuza da böyle cemkirip duruyorsaniz büyüyünce babası gibi olacaktır. En kötüsü babası ile çocuk arasındaki ilişkiyi çok zedeliyorsunuz. Buyuyunce babasına saygısı olmaz.

bana kızmayın konu sahibi ama Allahtan özgüveniniz yok bir de olsa....çocuğun yanında da siz babasını ezik duruma düşürerek iş akadaşından fakınız olmadığını gösteriyorsunuz.....eşinizin saflığı bir eksiklikmi,yada size göre eziklikmi,bunu böyle görmek yerine daha yapıcı daha destekleyici sözlerle ona yanlış yaptığı davranışları anlatsanız?bu insanın yerine kendinizi koyarak düşünün bence.. yapısı gereği iştede evdede ezik eee dışarı gitmeside normal değil size göre ne yapmalı zaman....saflığını artık sizde kullanmaya başlamışsınız,halbuki bu yapıda bir erkeğe sizin yerinizde olsam daha çok 'sen yaparsın,sen güçlüsün,sen akıllısın' diye yaklaşrdım çünkü yeterice özgüven esikliği yaşıyordur.........

O zaman bana o kisiye kızdığı zaman anlatmicak benim başımı agritmicak

telefonu kapatınca aptalsin sen diye parlak yerine "yüzüne tamam tamam dediğin bir insanın arkasından şerefsiz demen doğru mu?" Diye sorman gerekiyordu. "Arkasindan serefsiz olduğunu söyleyince ne değişti?" Diye soracaksin. "Bu şekilde yapınca tepkinin göstermedi aynı taş aynı hamam bu şekilde davranmaya devam edecek diye söylemen lazım. O sebeple bana gelip boşuna anlatma lütfen falan diye anlatirsin işte.

Eşimi işi ile ilgili hiç sorgulamam. İşteki stresi eve getir me bile demem. Anlatır anlatır ben onu pofpoflar gaza getiririm. Böyle bir konuda eşine hakaret etmen çok yersiz. Daha önce çalıştınız mı bilmiyorum ama is hayatında öyle dışarıdaki gibi çat pat ağzına lafı tıkayamazsın insanların. Birde çocuğun yanında söylemiş siniz ekstra ayıp

Sende hatalısın 'Aptal' denmez evet, çocuk olmasa bile denmez ki varmış

Back
X