Eşim ve özgürlük isteği!

Rahat bırakın en iyisi kendinizi yıpratmayn. Nasıl yapmak istiyorsa yapsın bir süre o yokmuş gibi yaşayın. İlgilenmediğinizi görünce dank eder belki. Üstüne düştükçe boğuyorsun demeye başlayacak. Evli insanın sabaha karşı eve gelmesi nedir yani birde hesap sorulmuyor.

ne mana çocukla ilgilenmiyor mu yoğun çalışıyorum diye? demiyor musunuz ulan o zaman bu çocuğu niye yaptık sen sadece teknik ekipte misin diye? aptal herif sabah 5e kadar ne yapılır erkek erkeğe ya hadi anlarım 12 olur 1 olur ya çok zorlasın içsin falan 2 olur da 5 nedir be? maç zaten 9 da bitti. Erkek erkeğe sabahın körüne kadar birbirine doyamadı mı ne yani? açıklaması neydi acaba sabah 5e kadar eve gelmemesinin çok merak ettim.

Cocugunu tek basına buyutuyrsun evde senın yukunu azaltmıyr sende calısıyrsun ev ıslerıne yardımcı degıl, cocuga yardımcı degıl, eve bıle gekmıyr sayılır sız uyuduktan snra gelse ne olur gelmese ne oluur? hayatta yukunu almayıp sana yuk yuklemekten baska bı ıse yaramadıgı gıbu yarın brgun evladının basarılarından kendıne pay cıkaracak sankı babalık yapmıs gıbı! yapılması gereken cok net. Yukunu hafıflet sal gıtsın hıc olmzsa kafan rahat olır yok ben mucadele edecegım kazanmaya calısacagım dersen bırgun o geldıgınde evde olmayın sıze hıc bı sekıkde ulasamasın mesela al evladını haftasnu sehır dısına tatıle gıt telefnu da kapat ptesı hıc bısey olmamıs gıbı gel rutınıne devam et. Hesap srmaya kalkacak kadar yuzsuzluk yaparsa ozgurlugum ozgurlugum dersın sende

Merhaba arkadaslar. Canim inanilmaz sıkkın moralim bozuk ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
6 senelik evliyim ve bir cocugum var. Konu esim ve evlilige bakis acisi. Bu konuda siz degerli üyelerin yorumlari benim icin cok onemli. Aslinda evliligimizin basindan beri var olan sorunlar aslinda daha da artmaya baslamasiyla kafam karmakarisik ve birseyler yapmam gerekiyor.
Dun esim arkadasiyla bulustu maç izlemek icin. genelde surekli bir programi vardir zaten. Ve eve sabaha karsi 5 te geldi. Gece cok kotu ruyalar gorerek uyandim bir kac kez ve hala gelmedigini gorunce aradim acmadi. Merak ettim sonucta sabahin besi. Israrla arayinca sonunda acti ve bir daha aramamami soyledi telefonda tartistik.film bundan sonra kopuyor zaten.eve geldi cocugun yanina yatmistim bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla.....
Bu arada arkadaslar esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez ve hala ozgurlugumde ozgurlugum diyor! Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ! E herkes calisiyor herkesmi boyle diyorum.ama ben senin hic bir seyine karismiyorum sende bana karisma diyor.zaten karisilacak bir seyimde yok. Evimden isime giderim isimden evime.kalan zamanimda da cocugumla ilgilenirim.
Arkadaslar inanin kafam cok karisik ne yapmam gerektigi acik ortada. degisecegine inanmiyorum cunku hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.
artik cok yoruldum. Evlilikte özgurluk anlayisi nedir allah askina ? Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
Ver özgürlüğünü

Ozgurlugune duskunse bosansaniz onun icin en guzel sey olur. Siz de kafaniza gore takilin gerekirse ev ayirin ama bosamayin. Surunsun.

Evet kapiyi acmamayi düsundum eve almamayi dusundum ama ya cevre komsular... dun gece yerince rezil olduk zaten herkes duymustur o sesleri imkani yok duymamalarina .inanin 0 kadar utaniyorum ki. Oylesine herseye dikkat eden ben boylesine bir olayla...

Senin utanacağın bir şey yok ki bence duysun komşular belki o utanır dicem de zannetmiyorum :işsiz:

Böyle evlilikmi olur?gece on ikiler bile normal defilken sabahın beside ne oluyor.bir evladınız var bu cocugundamı hatrı yok bu adamda.allah askına kendinizide cocugunuzuda kurtarın bu hadsizden.işinizde varmıs.ne hali varsa görsün.özgürlükmüş..

Bi yontulmamış daha...
Allah yardımcın olsun , hakkında hayırlısını diliyorum:110:

Merhaba arkadaslar. Canim inanilmaz sıkkın moralim bozuk ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
6 senelik evliyim ve bir cocugum var. Konu esim ve evlilige bakis acisi. Bu konuda siz degerli üyelerin yorumlari benim icin cok onemli. Aslinda evliligimizin basindan beri var olan sorunlar aslinda daha da artmaya baslamasiyla kafam karmakarisik ve birseyler yapmam gerekiyor.
Dun esim arkadasiyla bulustu maç izlemek icin. genelde surekli bir programi vardir zaten. Ve eve sabaha karsi 5 te geldi. Gece cok kotu ruyalar gorerek uyandim bir kac kez ve hala gelmedigini gorunce aradim acmadi. Merak ettim sonucta sabahin besi. Israrla arayinca sonunda acti ve bir daha aramamami soyledi telefonda tartistik.film bundan sonra kopuyor zaten.eve geldi cocugun yanina yatmistim bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla.....
Bu arada arkadaslar esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez ve hala ozgurlugumde ozgurlugum diyor! Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ! E herkes calisiyor herkesmi boyle diyorum.ama ben senin hic bir seyine karismiyorum sende bana karisma diyor.zaten karisilacak bir seyimde yok. Evimden isime giderim isimden evime.kalan zamanimda da cocugumla ilgilenirim.
Arkadaslar inanin kafam cok karisik ne yapmam gerektigi acik ortada. degisecegine inanmiyorum cunku hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.
artik cok yoruldum. Evlilikte özgurluk anlayisi nedir allah askina ? Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
Alkol aliyor mu ozgurluk savascin :/

Bu adamin hayatinda baska biri olmadigina emin misin? Ozgurlugunu istiyorsa ver gitdin. Bosan. Gorsun o da bosanmayi. Yuklu bir tazminatla tabi ki.

Ozgurluk istiyorsa karsilikli olsun ozaman. Sizde cocugunuzu alip aksam disari cikin gezin tozun hesap vermeyin bakalim ne yapio ozaman. Kabul etmiyorsa kapinin onune koyun. Okurken bile sinirlendim.

Birazda siz eşiniz gibi davranin o da özgürlük neymiş bir görsün bakalım .Cocuğu ona bırakın gezin tozun eve gec gelin.

Allah yardimciniz olsun cok uzuldum gercekten. Erkeklerin bu ozgurluk anlayisini anlamak cok zor. Biz bu kadar huzursuzluk olmasin cocuk etkilenmesin diye sustukca tepemize cikiyorlar gercekten. Umarim hakkinizda hayirlisi olur

Sabahlara kadar eve gelmeyecektiyse evlenmeyecekti. Evlilikte boyle bir özgürlük olamaz. Gece yarisi eve gelmesi bile fazla bence. Ben bu kadar özgürlük sunamam acikcasi. Adam devamli arkadaslarla, gece tari gelmeler, sabaha karsi gelmeler... Evlilik diye birsey yokki ortada.

Özgürlüğünü tam olarak eline verin ve boşayın.
Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Hem gezip tozacak hem de ailem var diyecek. Siz çalışıp çocuk bakarken kendisi zevke dalacak. Haddini bildirin bence.

Biz de eşimle pek birbirimize karışmayız ama sabah beşte eve gelmek üstüne telefonu açmamak üstüne gelip azarlamak nedir ya. Eşinizin istediğine özgürlük değil itlik denir. Ben sana katılmıyorum lafı da tam ucuz demogoji. Zaten başında çocuk var biliyo elin ayağın bağlı üfürüyor böyle. Siz de sabah beşe kadar arkadaşlarınızla takılın bakalım karışıyor mu karışmıyor mu.

bi gün eve alma. özgür özgür takılsın. haftada 4 5 gün dışarda diyosun bi hafta zaten 7 gün.
Aynen katılıyorum :))) eşlerin özel alanları, arkadaşlarıyla beraber geçireceği zamanlar olmalı, her an dipdibe beraber olmak, herşeyi birlikte yapmak zorunda değiller ama aynı zamanda eşlerine ve çocuklarına da zaman ayırmalı, evleriyle ilgilenmeliler, konu sahibesinin eşi özgürlüğü fazla abartmış, evlilikte özgürlük bu değil.
Konu sahibesi bende oyumu eve almamanızdan yana kullanıyorum ama eşinizin şiddete meyili var mı? Varsa dediğimi yapmayın, durduk yere bir hemcinsimin kanına girmek istemem.

Yok artık kocan kafayı yemiş bence ruh ve sınır hastalıkları hastanesine yonlendır onu. Madem öyle ıstıyor ne dıye evlenmıs ? 12 de gelse haftada bir neyse de sabahın 5 i nedir tozutmuş o. Kapıyı kitle yatsın sokakta.

Back
X