Eşim ve özgürlük isteği!

Cok net ol, sakin taviz verme.

Oldu pasam sen haftanin 4-5 gunu disari cik sabahlara kadar gez toz ben sana karismiyorum sende karisma de ee niye evlendin o zaman bekarlik hayatini yasayacaksan

Düzeldi. Anahtarı vermedi bir süre. Sen direk işe geç ben korkuyorum gece arkadanda kilitlerim dedi. Biraz sövdü arabada yattı falan ama mesajı kadının çok netti. Sonra gün belirlediler ikisidr haftada bir istedikleri gibi takıldı onun dışında çok geç gelmediler.

Valla adam haketti ama hafta 7 günse 8inde 3 4 ten aşağı gelmiyordu sorsan çok yoğundu. Birden bitti yogunluk.
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş :KK48:

Yaptigina kilif uydurmaya calisior olayi masumlastiracak aklinca..

Tamam benim esimde arkadaslariyla cok vakit gecirir ama nerde oldugunu kiminle ne yaptigini bilirim ayrica daha hic sabahin korunde eve gelmedi ya bi haltlar karistiriosa takibe al bunu bence ne yapiolar ya sabaha kadar arkadaslarinin eslerini ara..

Bana kalirsa skilmis isi ozgurluge vurduruyor boyle bi aciklama kabul edilemez cunku.

Merhaba arkadaslar dun aksam oturdum konusmaya calistim. Anlattim boyle gitmeyecegini acik acik. Zaten yeterince yalniz oldugumu bu durumun beni cok rahatsiz ettigini yoruldugumu...
Hic bir sekilde yalnis yaptigini kabul etmiyor. Vijdan yaptigini dusunuyorum artik. Beni ve cocugunu kaybetmek istemiyor cunku evi duzenli esyalar temiz utulu surekli evde birilerinin olmasi ona huzur veriyor fakat o hep gezsin gununu gun etsin cani isteyince bizimle vakit gecirsin. Anlayacaginiz bittiginde kendi yasami daha kotu olacagini bildigi icin bitmesini istemedigini dusunuyorum. Sadece kendi cikari icin. Birde cevreye karsi imaji icin. Yani hakka giriyor. Ama bukadar egoistlik yapan bir kisi bunu mu dusunur allah askina. Su anda kesinlikle o yokmus gibi davraniyorum. Kendi capimdayim birazdan cocugumu disariya cikartacagim egerki kendisi bildigini okuyorsa bende okurum hic sorun degil. Ama resmen tribunlere oynuyormusum gibi geliyor.Su anda konusmuyorum cunku ayni dili konusamiyoruz konusmayida asla dusunmuyorum. Simdi benim bosanmami bekliyor akli sira cevreye ve ailesine ailmr aslinda ben birsey yapmiyorum o istiyor demek ıcin bence.

Bazi arkadaslarda sormus 5 kadar ne yapilir disarida diye.evet haklisiniz sonuna kadar. O saatte sadece uygunsuz yerlerin acik oldugunu herkes bilir. Bunu bilmek icinde muneccim olmaya gerek yok. Asla ben kotu bursey yapmiyorum diyor ama guvenemiyorum ne yazikki. Saat beste telefonumu neden acmiyosun neden bir daha arama duyosun o zaman neden gelince ozur dileyecegine kavga ediyosun rezil ediyosun millete?

Back
X