- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Ahahha tabi ki dansHa dans mi :) coo cahilim suan abovv
Benim aklıma da biber geldi ilk yazdığında meğer dansmş. Benden bi halt olmazHa dans mi :) coo cahilim suan abovv
Ben begendim ve konu sahibine öneriyorum kuzumBende simdi carlistonu aratacaktım
:))) bence figurleri biliyosunuzdurda adini bilmiyosunuzdurHa dans mi :) coo cahilim suan abovv
Bırakın kocanız kıvırsın madem
Fake fake konuşma lütfenNasıl yani
kocan renk istiyosa ozaman dans diyip çarlistona basliyosun
ama carliston dansi suan konu icinde cok alakali bayan ustteyken zevk alamiyomus carlistondan kaynakli ay banlanicamBenim aklıma da biber geldi ilk yazdığında meğer dansmş. Benden bi halt olmaz
ama carliston dansi suan konu icinde cok alakali bayan ustteyken zevk alamiyomus carlistondan kaynakli ay banlanicam
Aslında yatakta değil normalde ama yatakta yapınca yatakta oluyoKadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi.. kocama dedimki simdi "Aşkım sen carlistonu biliyormusun??
Carliston?? Dedii
Bende bir dansmis yatakta dedim
Yapta gorelim. Bana uyar twerk gibi biseymi diyor. Pis terbiyesiz munasebetsiz..
twerk ci cikti eniste ozaman :)))Kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi.. kocama dedimki simdi "Aşkım sen carlistonu biliyormusun??
Carliston?? Dedii
Yapta gorelim. Bana uyar twerk gibi biseymi diyor. Pis terbiyesiz munasebetsiz..
Kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi.. kocama dedimki simdi "Aşkım sen carlistonu biliyormusun??
Carliston?? Dedii
Vallahi geyikten banlancaz ben kacarama carliston dansi suan konu icinde cok alakali bayan ustteyken zevk alamiyomus carlistondan kaynakli ay banlanicam
yalniz yalniz yapilan bir dans degil duruma uygun bir dans :)))Kadinlar kulubu sayesinde ufkum genisledi.. kocama dedimki simdi "Aşkım sen carlistonu biliyormusun??
Carliston?? Dedii
ahahaha nane limon kabugu zencefil birazda ok. tirtikli hahahapsuVallahi geyikten banlancaz ben kacardomates biber patlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?