- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 18
- 35
- Konu Sahibi Selinseker95
-
ama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok kiVallahi geyikten banlancaz ben kacardomates biber patlican
Nurhan damcıoğlu mesela :)Eski türk filmlerinde yaparlardı hep çarliston yav izlemişsinizdir mutlaka. 70'lerin türk filmlerini izlemeyen yoktur di mi? Yoktur yoktur
yokturda adina bakmamistir kimseEski türk filmlerinde yaparlardı hep çarliston yav izlemişsinizdir mutlaka. 70'lerin türk filmlerini izlemeyen yoktur di mi? Yoktur yoktur
Allah icin cok uzulurum yeni banlandim kurtuldum olmasa iyiydiiama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok ki
hahahaKonu sahibi, halk oyunları deneseniz bir de?
Yok ayol o kanto.Nurhan damcıoğlu mesela :)
Abla bu bir uyari mi yoksa cıkıs yapayim mi hic yoktan dısardan takilirim :)Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten
sivas halayiKonu sahibi, halk oyunları deneseniz bir de?
birde bana siz oylemi yaptiniz ilk diye sormusama zaten konu fake bizim bi suçumuz yok ki
Ay bak şimdi geldi aklıma :))Yok ayol o kanto.
Hani zengin çocukları evde çılgın parti verir, salonun ortasında sigara içerek dans ederler ya ordaki dans işte.
Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten
Bence bu cok basarıli denerse sonuc elde ederAma mune ablacım, konu sahibi dans sormuş. Bu da dans değil mi?
Şimdi hepinize halay çektireceğim geyikten
Biber denince aklaaa hemenn onun adı gelirrr çarlintonn çarlistonn çarlistonnnnnKonu fake mi emin değiliz değil mi? Emin olmadan geyik yapıyorsunuz sonra savunma :)
Siz daha çarlistonu biber çeşidi diye biliyorsunuz yahu:)
Biber denince aklaaa hemenn onun adı gelirrr çarlintonn çarlistonn çarlistonnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?