Evlilik cilve?

Ya peki üstündeyken neden hiç zevk alamıyorum çoğu kadında bu böyle mi

Tam tersi, ustundeyken zevkin doruguna varmalisin Dans etme konusu, butun erkekler hoslanir bence,ustunde vahsi ve seksi bir kadin olmasina. Kendini rahat hissedigin bir ortam varsa esinin istedigini kolayca yapabilmelisin diye dusunuyorum.

Valla bu çalışarak öğrenilecek bişey değil ki ben başlarda başlarda dediğim bir yılı devirdik yeni yeni daha rahat davranmaya başladım şuan bir buçuk yıllık evliyim çok saçma gelicek ama yine de ara ara utandigim oluyo. Yine de en sevdiğim şey cilve yapmak sanırım çünkü benden etkilendiğini görmek hoşuma gidiyor .zaten dans etmek şuanda ben de utanırım ama farklı şeylerle de yapabilirsiniz yavaş yavaş asarsiniz .

Bende üstte hiç zevk almam,kontrolün bende olmasını sevmiyorum galiba, sizde öyle olabilirsiniz. Esinize söyleyin başka fantaziler bulsun sevmiyorum ben dans etmeyi diyin utaniyorsaniz

Erinmedim aradim YouTube de Charleston dance diye,ya ben yanlış aradım yada bu dans o bahsedilen dans değil. Bunun cilve neresinde? Kacirdigim kısım neresi onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…