- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Selinseker95
-
nereye gitmis bence carlistonu denemeye gittiArkadaşlar muz dansı diye bir dansta var ama konu sahibi artık aramızda değil neyse susuyum artık
nereye gitmis bence carlistonu denemeye gitti
yazık ölmez insallah o figurleri yapayim derkenkuvvetle ihtimal
Yazık arkasından, çarlistondan gitti demezler inşallahyazık ölmez insallah o figurleri yapayim derken
muge anliya falan cikip carlistonu oneren hanimi ariyorum falan demez insallah :)))Yazık arkasından, çarlistondan gitti demezler inşallah
cem yilmazin bi showu vardi bahattin abi ölmüsmü ama mutlu ölmüş diye :)))Yazık arkasından, çarlistondan gitti demezler inşallah
Hahahah kötü şeyler hissediyorumcem yilmazin bi showu vardi bahattin abi ölmüsmü ama mutlu ölmüş diye :)))
Burdayim arkadaşlarnereye gitmis bence carlistonu denemeye gitti
Ya peki üstündeyken neden hiç zevk alamıyorum çoğu kadında bu böyle mi
çarliston ne kız, yeni duydum. Çokmu safım acaba?en iyisi çarliston ne alttasin ne ustte :))
dans :))) konu hortladi bak şimdi :))çarliston ne kız, yeni duydum. Çokmu safım acaba?
Valla bu çalışarak öğrenilecek bişey değil ki ben başlarda başlarda dediğim bir yılı devirdik yeni yeni daha rahat davranmaya başladım şuan bir buçuk yıllık evliyim çok saçma gelicek ama yine de ara ara utandigim oluyo. Yine de en sevdiğim şey cilve yapmak sanırım çünkü benden etkilendiğini görmek hoşuma gidiyor .zaten dans etmek şuanda ben de utanırım ama farklı şeylerle de yapabilirsiniz yavaş yavaş asarsiniz .Arkadaşlar benim bir sorum olucak eşim bazen danset diyor yani ama yapamıyorum üstünde yaptığımız zamanda yani ben onun üzerinde iken zevk alamadığım için biraz üzülüyor ama elimde olan bir şey değil cilveli olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?