- 20 Mart 2018
- 74
- 33
- 3
- Konu Sahibi Siirsizsair
-
Kamu yoklaması şeklinde değil de dert gibi yazsanız da fikir verse arkadaşlar.Çocuk için mutsuz huzursuz olduğun bir evlilik yürütülmeli mi???
Oyle de sordum ama bi kac kisi haric kimse cevap vermedi.. cok bunaldim cok.. o yuzden boyle actim konuyuKamu yoklaması şeklinde değil de dert gibi yazsanız da fikir verse arkadaşlar.
Cocuguma haksizlik yapar miyim diye korkuyorum...hayır tabi ki, hala soruyor musunuz?
Tek korkum ona haksizlik yapmak.. anne baba ayri..Sizin mutsuz sevgisiz huzursuz yuvanizda saglam cocuk yetismez.Cocugunuz icin bosanmalisiniz asil
Nedir olay anlatın biraz.Oyle de sordum ama bi kac kisi haric kimse cevap vermedi.. cok bunaldim cok.. o yuzden boyle actim konuyu
Sorununuz nedir asilabilir belki ? Esin duzelmesi icin cabaliyor mu?Cocugunuz kac yasinda?Mesleginiz nedir?Tek korkum ona haksizlik yapmak.. anne baba ayri..
Cocuguma haksizlik yapar miyim diye korkuyorum...
Sorun kayinvalidem... esim annesi ile benim aramda denge kuramiyor.. annesi ne derse onu yapar yer icer.. bi yere gidecek olsak ailesinden izin alirz.. herseye karisirlar.. benim yuzume hicbisey soylenmez arkamdan konusulur.. iki tarafin ailesi arasinda surekli bi rekabet ortami yaratilmaya calisir. Cocugumu istedigim gibi buyutemem. Esim surekli bana trip atar annesinin doldurusu ile.. evliligimiz bombos.. cinsellik yok. Beraber bi vakit gecirme yok.. guzel bi sohbet muhabbet yok..Nedir olay anlatın biraz.
Esimde caba yok. Bebegim 7 aylik hemsireyim..Sorununuz nedir asilabilir belki ? Esin duzelmesi icin cabaliyor mu?Cocugunuz kac yasinda?Mesleginiz nedir?
Bebegin ufak,biraz daha buyuyunce ayrilmak daha zor olabilir,babaya daha duskun olabilir.Insallah en hayirli karari verirsin.Esimde caba yok. Bebegim 7 aylik hemsireyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?