Evlilik çok değişikmiş

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar ben Yen'i evlendim ve gerçekten evlilik çok farklıymış, ve evlenene kadar karşınızdakini çok çok iyi tanıyamıyosunuz..
Benim eşim iyi çok şükür ama aynı evin içinde her an Yanyana herşeyi beraber yaşıyoruz
Eşi sonradan değişen var mı

Aynı evin içindeyken insan eşini daha iyi tanıyor tabiki. Daha doğal oluyorlar :KK48: Onun dışında eşim uzakta olduğu için pek evlilikten bişey anlamadım.Hayatımdaki tek değişen şey evlendikten sonra sürekli misafirliğe gidip gelmeler oluyor ve benim en nefret ettiğim şeylerden biri gidip saatlerce tanımadıklarının yanında oturmak..

Bende henüz evli değilim 2018 nisan ayında kismetse düğünümüz var..
160km uzaklıkta oturduğumuz icin nişanlımla,arada bi hafta sonları gidip kaldığım oluyor onda. Ozamanlar kendimi yokluyorum nasıl bişey beraber yaşamak,acaba evlenince nasıl olur diye :KK49: tabi o iki gün boyunca geziyoruz,akşamları film seyrediyoruz ,yemek filan yapıyorum doğal olarak. Benimki sonra dio, burcu keşke hiç gitmesen alışıyorum her seferinde sana daha cok diye.. bide sen benden bıkarsın kesin şimdi sadece hafta sonu geliyorsun değişiklik oluo sana, ilerde hergün görcen beni dio:dondurma: bilmiyorum öyle mi olur cidden, ama sevdiğim adamla bi hayatı paylaşma düşüncesi benim çok hoşuma gidio:KK45: sadece merak ettiğim şey geceleri nasıl uyuduğu , yani ben misal yattığım gibi kalırım üstümü bile acmam.. onu bilmiyorum ama dediğine göre deli yatıomuş:KK53::confused:

Sana bir sır;

Ne kadar seversen sev, ne kadar tanırsan tanı farketmez. Gerçek kimliğini evlenip dört duvar arasında yaşarken göreceksin. Annemin lafıdır bu. Ve gerçekten de haklıymış.

Ben evlenince karakterini anca anladım.

Bende henüz evli değilim 2018 nisan ayında kismetse düğünümüz var..
160km uzaklıkta oturduğumuz icin nişanlımla,arada bi hafta sonları gidip kaldığım oluyor onda. Ozamanlar kendimi yokluyorum nasıl bişey beraber yaşamak,acaba evlenince nasıl olur diye :KK49: tabi o iki gün boyunca geziyoruz,akşamları film seyrediyoruz ,yemek filan yapıyorum doğal olarak. Benimki sonra dio, burcu keşke hiç gitmesen alışıyorum her seferinde sana daha cok diye.. bide sen benden bıkarsın kesin şimdi sadece hafta sonu geliyorsun değişiklik oluo sana, ilerde hergün görcen beni dio:dondurma: bilmiyorum öyle mi olur cidden, ama sevdiğim adamla bi hayatı paylaşma düşüncesi benim çok hoşuma gidio:KK45: sadece merak ettiğim şey geceleri nasıl uyuduğu , yani ben misal yattığım gibi kalırım üstümü bile acmam.. onu bilmiyorum ama dediğine göre deli yatıomuş:KK53::confused:
Aynı senin gibiydi benim ilişkimde. Uzaktaydık. Sevgiliyken nişanlıyken gezer tozardık. Sinema cafe vs vs. Evlenince böyle olmuyor. İlk zamanlar ota moka bağırırdı. Evlenince anladım eşimde gizli sinir varmış ;)

Aynı senin gibiydi benim ilişkimde. Uzaktaydık. Sevgiliyken nişanlıyken gezer tozardık. Sinema cafe vs vs. Evlenince böyle olmuyor. İlk zamanlar ota moka bağırırdı. Evlenince anladım eşimde gizli sinir varmış :KK66:

Benimkiyle yaklaşık 2 senedir beraberiz, ve bi kere bile olsun bana sesini yükseltmedi.. tartışmalarımızın baş kahramanı hep benimdir :confused: ona rağmen maşallahı var çok sabırlı yaklaşıo.. Bende biliyorum hep gezip tozmicağımızı,şuan aynı evi paylaşmadığımız icin ve hep fırsat bulamadığımız için görüştüğümüzde değerlendiriyoruz günleri.. Bizimde şikayetimiz o zaten :KK45: artık işten sonra buluşma telaşına girmektense evde beraber olmak beraber yemek yiyip günün lakırdısını yapmak :KK19:

Bence evlilik çok guzel bisey 1 yıl 2 ay oldu çok mutluyuz öğrenci gibi derlerya öyle yaşıyoruz ve hiç kavga bile etme fırsatımız olmuyor çok şükür

Back
X