herkesın hayatı farklı cnm o öyle diye evlılıği kötü görme ben 6 yıllık evlıyım kocamı çok sevıyorum bırde kızımız var allaha şükürİyi aksamlar bayanlar, telefondan yaziyorum hatalar icin kusura bakmayin simdiden.
Benim size sorum şu evlilik cok mu korkutucu,zor bisey bugun 5 yillik evli kuzenimle sohbet ettik bayagi bi anlatti kaynanasiyla felan olanlari banada evlilik cok zor felan dedi. Ben zamani geldiginde evlilik olmasi gerektigini dusunen biriyim sonucta sevdigin bi insanla hayatini birlestirmek kulaga guzel geliyor fakat evlennce esin degismesi,surekli annesinin agzina bakmasi,karisini ezdirmesi gbi durumlarda olasi bi durum. Ve biten evlilik sayilarini gordukce daha da korkuyrum. Siz ne dusunuyorsunuz?
ben bosandim ama cevremde iyi evlilik ornegi de var.. eşin kompleksli, takintili, kusur arayici degilse, aile de iyi niyetliyse, sen de makul bi insansan, bence gayet guzel bsy evlilik..İyi aksamlar bayanlar, telefondan yaziyorum hatalar icin kusura bakmayin simdiden.
Benim size sorum şu evlilik cok mu korkutucu,zor bisey bugun 5 yillik evli kuzenimle sohbet ettik bayagi bi anlatti kaynanasiyla felan olanlari banada evlilik cok zor felan dedi. Ben zamani geldiginde evlilik olmasi gerektigini dusunen biriyim sonucta sevdigin bi insanla hayatini birlestirmek kulaga guzel geliyor fakat evlennce esin degismesi,surekli annesinin agzina bakmasi,karisini ezdirmesi gbi durumlarda olasi bi durum. Ve biten evlilik sayilarini gordukce daha da korkuyrum. Siz ne dusunuyorsunuz?
ben de tam aksine, kotu bakmiycam, anne gibi gorucem dedim, kadin gozumu oyacakti biraksanSorunlu evliliklerin çoğu önyargıdan kaynaklanıyor.kötu örnekler gozunuze soktukca evlilik zor hale geliyor hep fena kv ler anlatıldıkca onyargıyla evlenınce kv ister istemez fena kafın kımliğine burunuyor.hemen ornekle ilk geceyle ilgili saçma yalan yanlış anlatımlar ılkgecemin zehır olmasına yol açtı ama anlatılanların onda biri kadar bile kötü zor yanı olmadığını gördüm. O yüzden evlenecegın adamın doğru insan olduğuna inandıktan sonra onunla aşılmayacak şey yoktur
İstisnalar var tabiki:)ben de tam aksine, kotu bakmiycam, anne gibi gorucem dedim, kadin gozumu oyacakti biraksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?