- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Perihosseini
- #41
O nasıl hayalmiş yabende çok kullandım ortak WC ama sevdiğim kişi benden asla tiksinmesin, bıkmasın , herşey dört dörtluk olsun vb mükemmeliyetçi bir kafaya büründüm.
Peki karsindaki kisi de senden mukemmel olmani bekliyor mu?
Hosuna gitmeyebilir ama bir kac örnek vereyim.
Hamilelikte araliksiz 2 ay istifra ettigim bi donem oldu. Uykuda birden gelirdi banyoya kossam da yetisemedigim zamanlar oldu ortalik batti.
Hamilelikte asla mutfaga giremedigim 1 aylik bir donem oldu. Ben grissini yedim adam ne yedi bilmiyorum. Bakmaya duymaya tahammülüm yoktu.
Tabi ki kilo aldim. Kolay verdim ama vucut bir sure sarkik kaldi. Dikisim acildi. Tas gibi memelerim vardi
Suan orantisizlar.
Tam esim gelecegi sirada oglum omzumdan asagi kustu kim bilir kac kere. Esime surpriz karsilama :)
Oğlum emmedigi icin kac kere memelerimden sut sızdı allah bilir.
Mamayi vurup üstüme basima sacima mi sacmadı...
Bunlar sadece saglik bir gebelik ve dogum surecinde olanlar.
Bunun hastaliklari var.
Lohusa depresyonu donemi var
Varlik yokluk donemleri var
Bir kere düsük yaptim o dönemler var.
Yani evliligin ilk zamanlari her sey pırıl pırıl, cok ozenli olsa bile hayat öyle bir sey degil.
En basiti bir ishal, bir zehirlenme yani biliyorum hos degil anlattiklarimin hic biri ama sonradan görecegine bastan bil istedim.
Karsinizdaki adami iyi tartin. Onun da sizin gibi beklentileri varsa evet evlilik cok zor. Bunların normal oldugunu, birbirinizi bu halde de çok seveceginizi dusunebildiginiz an hazirsiniz. Suanki fikirleriniz hayati paylasmaya hazir olmadiginizi gosteriyor. Evliligin eglenceli, gosterisli, guzel yanlari ok ama zorluklardan sinifta kalacak gibisiniz.
Burda kocam yemegi begenmedi ablasinin yaptigi tatlidan 2 kere yedi diye konular goruyoruz. Ee begenmediyse begenmesin canim ben onun yaptigi her yemege 10 puan mi veriyorum?