- Konu Sahibi Perihosseini
Evlendiğim ilk sene erkenden uyudugum zamanlar geldi aklıma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En dert edilmeyecek sey wc kullanımı aynı eve girince anlayacaksınYav hiç bişey değil de hakkaten beni de şu aynı tuvaleti kullanmak düşündürüyorbir de ben evde erkek olmadan büyüdüğüm için
![]()
Yemek yapamazsanız bir makarna haşlarsınız veya yumurta kırarsınız. Temizlik yapamazsanız beraber alır süpürgeyi yaparsınız. Tuvaleti anneniz babanızla nasıl kullanıyorsanız öyle kullanırsınız. Hatta siz hastalanır istifra edersiniz, elinizi yüzünüzü yıkarken eşiniz temizler tuvaleti.Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bir de üzerine buradaki kocam beni aldattı, bana şişko dedi, beni dövdü konularını görünce Allah diyorum sen yardım et. Yakın çevremdeki arkadaşlarımda sürekli evlilik zor, bide çocuk yaptık ,bosanicam birgün yeter diyorlar.
Ya kızlar bende ki bu kadar stres normal mi? Her zaman çekingen ve içe dönük biriyim. Ya evliliğe alışamazsam. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Banada evlılkk zor gelıyor nedeni ise sorumlulugu çok fazla. Ama kocamıda cocugumuda sevıyorumMerhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bir de üzerine buradaki kocam beni aldattı, bana şişko dedi, beni dövdü konularını görünce Allah diyorum sen yardım et. Yakın çevremdeki arkadaşlarımda sürekli evlilik zor, bide çocuk yaptık ,bosanicam birgün yeter diyorlar.
Ya kızlar bende ki bu kadar stres normal mi? Her zaman çekingen ve içe dönük biriyim. Ya evliliğe alışamazsam. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Yani evlilikle değilde bu durum eşle ilgili. Ben uzun bir süre yemek yapamadım ya eşim yaptı ya internetten bakarak birlikte yaptık ya da hazır aldık yedik. Anne olduktan sonra düzenli girdim mutfağa onuda evladına yaptığın için inan hiç koymuyor.Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bayıldım size maşallahYemek yapamazsanız bir makarna haşlarsınız veya yumurta kırarsınız. Temizlik yapamazsanız beraber alır süpürgeyi yaparsınız. Tuvaleti anneniz babanızla nasıl kullanıyorsanız öyle kullanırsınız. Hatta siz hastalanır istifra edersiniz, elinizi yüzünüzü yıkarken eşiniz temizler tuvaleti.
Kimse sevdiği eşine sen şişkosun demez. Sağlığınızdan endişe eder sizinle diyet yapar. Gece geç saatte karnınınız acıkır da yemek yemeye kalkarsanız dur ben sana birşeyler hazırlarım der bir kase yoğurt koyar getirir.Gece geç saatte beraber oyun oynar, film seyreder veya başka şeyler yaparsınız. Uykunuz gelip yatınca da ama ben sensiz sıkılıyorum der öpüp kaldırmaya, ikna etmeye çalışır. Olmazsa da paşa paşa gider oturur. Olursa da pijamanızla bir gözünüz açık biri kapalı film izlemeye devam edersiniz. En azından bizim evde böyle oluyor.
Evlilik doğru insanla yapılınca dünyanın en tatlı şeyi, yanlış insanla yapınca da dört duvar arasında, kendi evinde hapis hayatı yaşamaktır.
Teşekkür ederim. Bende de anksiyete var. O da alıştı artık. En azından anksiyetemi açıklama durumunda kalmıyorum anlayışlı davranıyor. Bazen hala anlamıyor niye bunlara kafayı takıyorsun dediği de oluyorKonu sahibi yazında biran kendimi buldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAynı stresi ve daha fazlasını belkide ben yaşadım benim birde üstüne anksiyete ve panik atak vs gibi psikolojik problemimde vardı. Evet evlilik zorlukları olan bir durum. eşin ile alakalı birazda çok kolay olabiliyor. Çokta zorlaşabiliyor bu süreç
Ama tamamen kader şans artık ne dersen.
Kendime gelecek olursam belki Eylül’den beri ev bir şekilde temizleniyor. Çalışan biri olduğum için haftada ancak makina tutuyorum ve silmeye çalışıyorum.Akmasa da damlıyor
Eğer ev hanımı olacaksan senin için daha kolay olur korkma yani ☺ Çalışan ve maddiyatınız düzgün olacak olursa da hafta da 15 de yardımcı abla bulursun
Yemek konusuna gelince herşeyi yiyen biriyse eşin zor olmayacaktır. Zamanla da elin alışır zaten ☺ İnternet sitelerinde bir sürü tarif var ve videolu da bir çoğu yorumları okursun genel sevmişse denersin ☺ Ama yorumları okumalısın
WC konusuna gelince bunu anlayamadım açıkçası ama artık bir çok evde hem lavabo hemde banyosunda klozet var. En azından mevcutta bir ev yoksa bu detayı değerlendirebilirsin.
Aile konusuna gelince hiç ailemden uzakta kalmayan ben artık onlara gidince hadi artık eve gidelim oluyorumZamanla alışıyorsun kısaca ☺
Umarım mutlu ve sağlıklı bir evliliğin olur İnan gerisi bir şekilde halloluyor ☺
Not biraz çenem düşmüş olabilirim özür dilerim ☺ 24 saat boyunca engelim vardı bir çok konuyu okuyup yazamayınca![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin. Herkesin karşısına iyi insanlar çıksın inşallah.Bayıldım size maşallah![]()
Kocan insansa hiç sıkıntılı değil. Yemek yapma işine evlendikten sonra başladım az çok bişeyler biliyodum zaten ama tam anlamıyla kendi evimde hakim oldum. Zaten yemek uygulamaları var herşey tane tane anlatılıyo. 2 kişi zaten ev çok dağılmaz. Aileye özlem oluyo. Aynı şehirde oturmamıza rağmen 2 hafta annemi özledim diye ağlamıştım şimdi gülüyorumMerhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Ahh bekarlığım ahhMerhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..