- 19 Ağustos 2019
- 1.462
- 2.465
- 133
- 32
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Evlilikte tek stres yapman gereken konu acaba aileler karışır mı olmalı,Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bir de üzerine buradaki kocam beni aldattı, bana şişko dedi, beni dövdü konularını görünce Allah diyorum sen yardım et. Yakın çevremdeki arkadaşlarımda sürekli evlilik zor, bide çocuk yaptık ,bosanicam birgün yeter diyorlar.
Ya kızlar bende ki bu kadar stres normal mi? Her zaman çekingen ve içe dönük biriyim. Ya evliliğe alışamazsam. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Bu yazdıklarınızın cogunu bizde yasadık hatta ben diyordum ki bazen uyurken agzım hafif acık kalıyo acaba beni öyle görürse begenmezmi gibi saçma sapan seyler aklıma gelirdi.birde nasıl lavaboyu kullanıcaz off pis olursa giremem nasıl uyarırım gibi vs vs düsünceler megerse hepsi ne kadar bosmus karsılıklı sevgi saygı varsa hersey ne kadar basitmişMerhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bir de üzerine buradaki kocam beni aldattı, bana şişko dedi, beni dövdü konularını görünce Allah diyorum sen yardım et. Yakın çevremdeki arkadaşlarımda sürekli evlilik zor, bide çocuk yaptık ,bosanicam birgün yeter diyorlar.
Ya kızlar bende ki bu kadar stres normal mi? Her zaman çekingen ve içe dönük biriyim. Ya evliliğe alışamazsam. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Ev işlerine başla şimdiden, yemek temizlik falan yap kaygın azalsın. Yapamazsam diyip yapmamak çok saçma değil mi sence de? Öğren işte az buçuk.Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Annenize bagimliysaniz, uzgunum ama, alisamazsiniz. Once bagimliliginizdan kurtulun. Annesine bagimli olup da mutlu evlilik yuruten kadin ya da erkek gormedim.Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Evlilik sans isi kumar gibi bisi. Bende sizin gibi dusunuyordum. Ilk aylar esimle ayni anda yataga giriyodum 11 ay oldu evleneli.simdi ben ondan once yatiyorum o sonra geliyor yatıyor. Ayrica yemek ben yapmak istemezsem neden demez esim kalkar kendi yapar evde oldugu hergun kahvaltimizi hazirlayip uyandirir. Bulasiklari makineye atar kaldirir. Camasiri makineye atar asar. Bunlarin hicbirini ben solemem esim kendi yapar.Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
bir sene sonra durum kritigi icin yine beklerizMerhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkaç aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Sürekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şöyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak düşünür mü? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kaç kere görüşürüz gibi gibi. Ben kendi ailemi çok mu özlerim.(anneme çok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Güncel:
Konuyu ben açmıştım hortlatiyorum ama şimdi evliyim yaklaşık 3 aydır ve ne saçma sorular sormuşumevlilik cidden böyle saçma sapan soruları kafaya takacak bişey değilmiş. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?