- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Evliliğimin en güzel yıllarında sürekli birşeyler le uğraştım durdum . Sıkıntısız hayat olmaz vs dedim . Eşim ne yaptıysa geçer bir gün dedim . Kendimce insanlık yaptım eşim düzeldi aramizda aylarca bir konusmamazlik oldu. Şimdi ise çok iyi herşey. Her istediğimi yapıyor , her istediğimi alıyor, bana yardım ediyor , beni bunaltmiyor. Bir yere gittiğimde surat asmıyor. Ama ! Aması var eşimde sevgi adına kırıntı kalmamış gibi hissediyorum artık. Eşim ailemde kalmama razı gelmezdi ilk defa izin verdi gittim kaldım 3 gün ve geri geldim. Eşim evde kaldı bu dönemde benimle fotoğraf çekilmeyen adam en yakın arkadaşıyla onlarca fotoğraf paylaştı, ailesini paylaştı durdu ve beni bi kere bile aramadı napiyosun diye ki sevgililik döneminde 1 saniye mesaj atmasam çıldıran bir adamdı. Eve geldim hiç oralı değil. Ben sarıldım . Hiç özlememiş beni öyle hissettim özleyen öyle mi davranırdı.
Barışalı oldu baya oda benim zorumla 2 kere oldu ilişki haricinde yok .
Az önce de geldi alay eder gibi istiyo musun istiyosan yapalım dedi gülerek, istemiyorum dedim o nasıl bir tavır beni istemeyeni özlemeyeni napiyim dedim.
Daha çok ararsın o zaman bundan sonra bulursun vs dedi çok meraklıyım sanki ben dedim . Sana da bahane oldu istediğin oldu dedim .
Sinirlerim alt üst oldu
Bi umursamaz tavırlar sanki yabancıyız
Bu durumda ne yapılmalı sizce?
Her istediğimı yapması falan sevgisini gösterir mi ben hissedemiyorum artık
bende çok soğudum bu hallerinden artık napmaliyim bilemiyorum
Barışalı oldu baya oda benim zorumla 2 kere oldu ilişki haricinde yok .
Az önce de geldi alay eder gibi istiyo musun istiyosan yapalım dedi gülerek, istemiyorum dedim o nasıl bir tavır beni istemeyeni özlemeyeni napiyim dedim.
Daha çok ararsın o zaman bundan sonra bulursun vs dedi çok meraklıyım sanki ben dedim . Sana da bahane oldu istediğin oldu dedim .
Sinirlerim alt üst oldu
Bi umursamaz tavırlar sanki yabancıyız
Bu durumda ne yapılmalı sizce?
Her istediğimı yapması falan sevgisini gösterir mi ben hissedemiyorum artık