- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Ahh canm yaa..benimki de ayni seninki gibi..kelin merhemi olsa basina surer..hani gezme tozma suraya buraya gitme demez..cunku beni pekbozlemz,cocugu da alip giderim obkafa dinler..ozledin mi diye sordugumda evet der ama bunu asla gostermez..bence o fotolari "sen olmasan da ailem hep yanimda" msji vermk icin paylasmis..her istedigini de yapmasi "bak seni rahat birakiyorum,sen de beni rahat birak" msji...hic takma kafaya bence cunku bunlar duzeldim deyip iki adim ileri bir adim geri kafalatindalar..madem karismiyor sana sen de gez toz..tabii kafaya takmamak elde degil ama bu sekil de sen de kendini rahatlatirsin..ve benim icin en zor olan da;yatakta ozel bir ilgi bir dokunus,bir sarilis bekleyerek sa ahlari aglayarak etmem ama onun horul horul uyuyup hicbir sey yokmus gibi ertesi gunu uyanmasi..aslinda kendi skintim icin konu acacaktim ama seni okuyup dertlesmk istedim..
.
Uyurken sarılması bile soğuk. Gezip tozmak bişey değil ama aynı evin içine girince . Sevgisizlikten sogukluktan bunalr soğur oldum. Evimi çok severdim şimdi evim den bile soğudum benim değil Herşey emanet sanki. Gerçi zaten öyle ama . Hayatında başka biri olabileceğinden şüphelenir oldum . Artık yorulduk ikimizde git gellı düşüncelerden sanırım. Hicbisey. Net değil evliliğimizde. Her defasında dile getirdi beni , istediği gibi olmadığımı , ailesinin ve kendinin hayallerini gerceklestiremeyecegimi anladığı anda itibaren soğumaya başladı
Hala evli olduğunu anlayamadım ve beni sürekli sağa sigara savurmak istedı. Ailesinin istediği yaşamı sürmemi istedi benim onlara boyun eğmeyeceğimi anlayınca kendini benden soğuttu buna eminim