- 27 Nisan 2009
- 2.694
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.021
- 683
- Konu Sahibi homesweethome3
Gecmiş olsun. Isin zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartilacak bir durum goremiyorum. Bir onceki nesilden ornek vermissiniz ama umarim nesiller arasindaki farkliligin farkindasinizdir.
Her ikisinin calismasi demek, evi her ikisinin idare edecegi anlamina gelir. Niye idareyi tek kisiyle sinirladiniz anlamadim.
Ben maas karti ese teslim edildiginde es bu parayi zevk ve sefasi harcayacak diye kaygilanmam, ekonomik ozgurlugum elimden alinir diye kaygilanirim.
Hem calisayim, hem de maas kartimi esime teslim edip gunluk harcliklara talip olayim. Pardon?!?!?!
Abisi ve yengesi uzman doktorlar,yengeside maaşını abisine bırakıyomuş anneside babasına bırakıyomuş iki aileyede bakıyorum gayet mutlular bendemi sorun var ya
Düşündüren bikaç şey var evet kendisi gerçekten çok zevkli birisi bunu annemde babamda bilir ama diretmesi hoş olmadı,kendisi kesinlikle cimri biri değil benim için herşeyin iyisini istiyor,geçen gün makyaj alışverişi yaptık ben uygun fiyatlı markaya yönelirken sürdürmem sana onları dedi ve marka biyere girip 600 tl lik alışveriş yaptık buda belki evlenmeden önceki kandırmacadır bilemeyiz :)) beni asla mağdur etmeyeceğini söylüyor kafamda tartınca artısı tabiki fazla ama bu konudaki tartışma üzücü oldu ben çok bağırdım yanlış davrandımEstağfurullah. Ne demek sorun filan. Herkesin alıştığı bişey var işte.
Burda önemli olan; iki insan bir araya geliyor ve ikisinin de kendine ait doğruları var. Hele hele konu maddiyat olunca neler neler yaşayanlar var buralarda okuyoruz. İşte bohçaya ben markalı parfüm koydum da onlar havlu koymuş da bilmem neydi de. Bak çıkan kavgaların bile temeli maddiyat.
Bence baştan verme. Ha nolur, zamanı gelir adamın elinde olmaz sen tamamlarsın. Belli olmak o işini kaybeder evi sen geçindirirsin insanlık hali. Karı koca olacaksınız aynı gemiyi yürüteceksiniz.
Ama taaaaaa en başından " ben idare etmeyi biliyorum sana gerek yok" gibi bi algı bana çok doğru gelmedi. Gene sen bilirsin ama sonuna kadar diret. Neden sana doğru gelmediğini de anlat güzelce. Adam mutfakta saatlerce bulaşık yıkayacak olan kendisiymiş gibi taşın rengine bile ben karar veririm demiş. Bak bunlar hep ipucu.
Evlilik zor ama asla erkek egemenligi kabjl etme hersey esittir....Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..
Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..
O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu
Bende anlamadım malesef dışarda erkeklik taslıcak bi davranışına denk gelmedim ama bu neydi gerçekten anlamadımNeyin idaresi bu anlamıyorum ki.
İlla kocaya para vermek gerekecekse eft 1 dakika.
Karısının maaş kartını alınca daha çok mu erkek oluyor bunlar?
Düşündüren bikaç şey var evet kendisi gerçekten çok zevkli birisi bunu annemde babamda bilir ama diretmesi hoş olmadı,kendisi kesinlikle cimri biri değil benim için herşeyin iyisini istiyor,geçen gün makyaj alışverişi yaptık ben uygun fiyatlı markaya yönelirken sürdürmem sana onları dedi ve marka biyere girip 600 tl lik alışveriş yaptık buda belki evlenmeden önceki kandırmacadır bilemeyiz :)) beni asla mağdur etmeyeceğini söylüyor kafamda tartınca artısı tabiki fazla ama bu konudaki tartışma üzücü oldu ben çok bağırdım yanlış davrandım
Bende anlamadım malesef dışarda erkeklik taslıcak bi davranışına denk gelmedim ama bu neydi gerçekten anlamadım
Hangi konularda baskıcı arkadaşımBenim evliliğim çok zor çünkü nişanlın gibi baskıcı bir adamla evliyim.
Bu adam seni çok hırpalayacak arkadaşım, keşke evlenmesen ama biliyorum evleneceksin. Yorumlarından bile belli kanmaya hazırsın. Ben de hazırdım zamanında. Şimdi sıkıntısını çekiyorum.
Konuyu ben açtım açmaz olaydımGördüğünü tek normal zannetmiş.
Kadın kendi isteğiyle verirse verir kartını, çok da yadırgamam.
Ama erkeğin bunu istemesi nasıl itici bir durum.
Her evlilik zor degil ama bu adamla zor olur gibi.
Benzer iliskilere cok sahit oluyorum, benim yalnizligimdan coook daha sevimsiz.
Aynen oyle :)Yalnizlik da bazen sevimli hale gelebiliyor. :)