• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik de iş paylaşımı

Her işini ben yapıyorum zaten evde tm yapıyım o para getiriyor da bu kıyafetler ne diye bağırması hizmetcisinemi bağırıyor sadece onları katlasın istedim ben sevmiyorum ki yıkadıktan sonra ben katlıyorum bile zaten kirliye bile atmaz onu da ben koklayıp ayıklıyorum yemi evliyiz alışsın istiyorum
Hmm başta ben de sizi haksız bulmuştum ama bu isteklerinizde haklısınız.

Eşim de kirlisini temizini ayırmaz yatak odasına atardı. Birkaç defa uyardım baktım devam ediyor; ben de kirli sepetine olmayan hiçbir şeyi yıkamadım. Kıyafetlerini de toplamadım. Giyecek bir şey bulamayınca atarlanacak oldu. Ben de kendisini daha önce uyardığımı söyledim. Kirli sepetinde olmayan şey kirli değil demektir bu yüzden yıkanmadı kıyafetlerin dedim. O gün bugündür kirlisini götürür sepete atar.

Sizin bahsettiğiniz farklı konu sahibinin beklentisi farklı. Siz mutfakta bir şeylerle uğraşırken eşiniz de yanınızda başka şeyler yapıyor anladığım kadarıyla. Ne güzel yardımlaşırken birlikte vakit de geçiriyorsunuz. Konu sahibi süpürüp silmekten, çamaşırdan bahsediyor. Bence de işten yorgun argın gelmiş birinden bunları beklemek biraz haksızlık.
Valla bilmiyorum acaba benim isime mi oyle geldi ;) hani sanki sunu soylemis gibi hissettim : “ kocam evlenmeden once derdi ki ben sana silip supurmeye yardim ederim. Ama evlendik adam camasirini,ustunden cikardigini bile katlayip kaldiramiyor, nerde kaldi ki bana yardim edecek”

Varsayimlar Turkcesi mi oldu yoksa ;)

Valla bilmiyorum acaba benim isime mi oyle geldi :KK66: hani sanki sunu soylemis gibi hissettim : “ kocam evlenmeden once derdi ki ben sana silip supurmeye yardim ederim. Ama evlendik adam camasirini,ustunden cikardigini bile katlayip kaldiramiyor, nerde kaldi ki bana yardim edecek”

Varsayimlar Turkcesi mi oldu yoksa :KK66:
Yok zaten konu sahibinin sonraki mesajlarını gördüm, tekrar ona göre mesaj yazdım. Kendisine hak verdim. Bence de eşinin beklentileri sınırlarını aşmış.

Back
X