- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi comeback06
Gelip benim katlayasım geldi çamaşırları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki şöyle. Ben evi silip süpürüyorum. Yemek yapıyorum. Eşimin görevi de ayçekirdeği çitlemek. Tek tek... sabır gerektiren bir iş. Bazan acıyorum ona. Ne kadar sıkıcı...kocam evlenmeden önce yardım ederim sana bir bi süpürür silerim diyordu hiç birini yapmıyor tamam çalışıyor diyorum kıyamıyorum ama sadece kıyafetlerine ellemiyorum kendi katlasın etsin diye onu da yapmıyor ve bana bağırdı bu kıyafetler nie hep burda diye sığmış hepsini üstüste zaten çok dağınık biri ev hanımları kocanıza evde iş yaptırıyor musunuz ? Kendi yapıyor mu ya da
Yemezler
Neden bencilce olsun ki? Siz de can tasiyorsunuz. Ev hanimi olsaniz aksama kadar yatilmiyor ki. Bu evin birsuru isi var. Aksamlari dinlenmek ev haniminin da hakki. Ki zaten uzerinden cikardigi kiyafeti bile katlayamayan insana is yapmak benim zoruma gider acikcasi. Dusunun bir gozunuzun onune getirin aksama kadar evi temizle, yemek yap,cocuklara bak, banyonu yapip sofrani kur ama adam gelip ben 8 saat calistim deyip uzerinden cikardigi kiyafeti donu corabi yere atsin katlama zahmetine girmesin. Hos bir goruntu degil. Yoksa kimse kocasina aksam supurge yap cam duvar sil demiyordur saglik sorunu hamilelik vs yoksa.
Su anda kiyafetini katlamayan adam bebek olunca da asla yapmaz aha buraya yaziyorumEvde bebek bile yok yahu. Benim annem babam da ben çalışıyorum diye iş yaptırmazlardı,60 yaşında insanlar üstelik. Çalışıyorsun yoruluyorsun derlerdi.
Valla benim de eşim çalışmasın bende elimi bir şeye sürmem. Burada da konu açsam eşim çalışmıyor bide eve gelince benden yardım bekliyor desem en az 10 kişiden 8 i boşa bu adamı der![]()
Su anda kiyafetini katlamayan adam bebek olunca da asla yapmaz aha buraya yaziyorumkadin calisinca eve gelip is yapiyor her kosulda. Esi calissin veya calismasin. Ama erkege neden kiyamiyoruz? Onlari rahata alistiran da biziz sonra sikayet etmeyelim de
sorun olmaz yani.
Erkekler eslerinin calisip calismamasina bakmaz yardim etmek icin. Bir erkek inceyse yardim eder. Bence gerisi hikayeinsallah sizin gonlunuzce olsun
![]()
Şuan ev hanımıyım. Eşim ancak ben hasta olursam istediğim şeyleri "mecburiyetten" yapar. Yoksa köşesinde saksı gibi oturur. Mümkün olsa tuvaleti de ayağıma getir diyecek
Mabad ını ancak tuvalete gitmek ve uyumak için kaldırır.
Valla bukadar miskin olmasına kızıyorum çünkü dükkanı var bütün gün oturuyor biliyorum.
Ben de 15 de bir yardımcı alıyorum ohh temizlik işini yaptırıyorum. Onu da tembel kocama kitledim
Yemek yapıyorum 2 günde bir. Ertesi gün de yiyoruz.
Bi de günlük ev toparlama rutini.
Bu arada sigortamı da eşime odetiyorum.
Anneannemin bir sözü var: "kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın, başka çorbalara daldırmasın diye"
İşte aradığım hayat![]()
Hah. Agzin bal yesinbu herifleri bu hale sizler getiriyorsunuz, anneleri getiriyor, babaları getiriyor.
Niye pis kiyafetleri gardroba koyalim ki? Kirli sepeti varpis kıyafetleri gardıroba koymak güzel görüntü ama ?
bir kere giyilip ikinciye giyilir belki diye kapı arkasına asılabilir kıyafet diyorum gardıroba koyulmamalı bence diye düşüncemi belirrttimNiye pis kiyafetleri gardroba koyalim ki? Kirli sepeti var
Ben de kapi arkasinda kotu goruntu yapiyor diye dusuncemi belirttim.bir kere giyilip ikinciye giyilir belki diye kapı arkasına asılabilir kıyafet diyorum gardıroba koyulmamalı bence diye düşüncemi belirrttim
Sizin bahsettiğiniz farklı konu sahibinin beklentisi farklı. Siz mutfakta bir şeylerle uğraşırken eşiniz de yanınızda başka şeyler yapıyor anladığım kadarıyla. Ne güzel yardımlaşırken birlikte vakit de geçiriyorsunuz. Konu sahibi süpürüp silmekten, çamaşırdan bahsediyor. Bence de işten yorgun argın gelmiş birinden bunları beklemek biraz haksızlık.Elbette is bolumu o sekilde oluyor ama dusunun ev hanimi olunca butun gun cocuklarla ve evin isiyle ugrasiyorsunuz,e aksam dinlenmek sizin de hakkinizyani ben cay koyacagim pasta borek servis yapacagim esim de koltukta yayilip karnini kasimasin diyorum
bir portakal yikamak,kesmek dilimlemek zor degil. Yahut iki tabagi bulasik makinesine atmak misal. Ben de erkek eve gelince hali cam duvar silsin hadi demem de,yayilip yatmasi da yanlis. Yani benimki bana gore sizinki size gore dogru tabii
![]()