evlilik, denge, dişil enerji

Mesaji alintila da gerektiginde al sana örnek diye yapistirirsin
Ay yok anacim uğraşamam okuduğunu anlamayan , güçlü kadın olmayı maddi manevi pehlivanlik zanneden bir grup var burda laf anlatmak zor zaten bikmisim yaa laf anlatmaktan konusmaktan

Bırakın amelelik hayatınızdaki erkeğe kalsın.

Erkekler gerçekten bazen amelelik yapmaya bayılıyor. Ben öyle her şeyi ben yaparım ederimci bir kadın değilimdir, alıcıyım daha fazla ama eşim bazen anlamsiz seyler yapıyor.

Gecen tatile giderken elinde birseyler var bir yandan bavulları itmeye çalışıyor ve benim elim bom boş bir kendi çantam var minik. Dedim bavulun birini bari ben iteyim ki o da ağır değil el bagaji boyutunda tekerlekli iki adımlık yer. Ben alıyorum eşim geri elimden alıyor illa kendi goturcek ve iyilik yaramıyor diye söylenmeye başladı bıraktım bavullarla.

Bende beş yıllık evliyim hala kaos, düzeltmeye çalışıyorum bende her şeyi araştırıyorum

Ya o tur seyleri birbirimize soyleriz
Alici msj attiginda o da yanimdaydi ogrenmis oldu
Ki 150 tl nedir ki markete girip 2 sey alinca 150 tl zaten
Bu benim hatam
Hep bende var bende var diye kendimdekini harcadim simdiye kadar
bu kurbanda etlerle cok ugrastim yoruldum dedim bana su kadar borclusun
Misal diyorum ki kesim parasi 2 bin tl
Dun ütü yaptim dedim ki borcun 2600 oldu bilgin olsun falan
Diyor sen para lafi yapmazdin
Dedim devir degisti artik

Evet gerçekten ya bende böyle ufak şeyleri dert etmezdim şimdi dikkatli olmaya başladım ama

Bende beş yıllık evliyim hala kaos, düzeltmeye çalışıyorum bende her şeyi araştırıyorum
Erkeklere hiçbirşeyi bol keseden vermeyin , bunu evlenen her kadın bilmeli , gereksiz fedakarlık yapmayın kimseye asla kıymeti olmaz , erkeklere fazla acımamak lazım

Ay bu tuz ile yıkama işini dişi keçiler için de yapıyorlar dişil enerjileri artsın diye

Ne yapılacağını bilmiyorum ama ne yapılmaaycağını biliyorum galiba
Yapılmayacak olanların hepsini yapıyorum da ordan biliyorum ajdkdk

Benim bu konuda çok beğendiğim bir akrabam var, çok kadınsı biri cidden
Ne yapıyor ne ediyor diye zaman zaman gözlemliyorum
Öncelikle talep eden ve alıcı konumunda evet
Yani bu kavanoz kapağı klişesi değil her anlamda eşine ben bir kadınım, şöyle biriyim
Sen bir erkeksin şöyle yapmalısını hissettiriyor
Nutuk atarak öğüt vererek değil ama.
Enerjisiyle.

Somutlaştırayım
Yüksekçe bir yerdeyiz mesela
Benim kocam beni kucakladı ben bırak ben iniyorum vs dedim
Yani tabi ki inebilirim ama mevzu o mu be manyak akdkd
Orada muhtemelen başkalarının da olması, kucaklanmak bana tuhaf geldiği için ya da her sebepse bilmiyorum inebilirim diyorum.
Verilen şeyi kabul etmede zorlanma bu yüksek ihtimalle çünkü hayatımın her alanında genelde böyleyim
Aksine akrabam ise kocasına kollarıyla kucaklama işareti yaptı ve gayet memnundu

Başka bir örn: arabaya biniyoruz daracık yer, kapı zor açılacak belli ama ben o aradan geçip biniyorum bekletmemek için
O, eşinin arabayı binebileceği konuma getirmesini bekliyor, benim gibi yara yara arabaya binmiyor prensesler gibim bekliyor akdkfk
Gibi gibi

Bir kere çok sakin biri, anda kalıyor, endişesiz ve stressiz.
Bekletmeyeyim demiyor muhtemelen içinden. Hızı kendine göre ayarlamış, içsel hıza inanıyorum ben, benim içsel hızım yüksek mesela, anında çıkayım, anında bineyim çabucak ineyim vs
Yani kafada kırk tilki de dönmeyecek heralde
Kaygılanmayacaksın, iç huzurun yerinde olacak

Ama bunun yapmacık bir hale gelmemesi de gerekiyor
Erkeklere sanki akılları yokmuş gibi kavanoz kapağını açtırmaktan bahsediyoruz ama bu çok klişe, bunu erkekler anlıyor tabii ki sadece iltifatı kabul ediyor ve çaktırmıyor.
O yüzden yavaş yavaş geçiş de önemli

Ay bu tuz ile yıkama işini dişi keçiler için de yapıyorlar dişil enerjileri artsın diye
O zamanlar tuzla yikaninca vucudum ferahliyordu resmen, esim sihhatler olsun mis kokulum cay koydum falan diyordu
Normal duslarda sihhatler olsun hayatim bi cay koy da icek diyordu
Tesaduf mu bilemedim cok da onemsememistim o zamanlar

İşte tummmm ilişki koclarinin bahsettigi şey bu ablamiz basit şeyler aslında tek yapmamız gereken biraz durulmak

Ne kadar da bizimkine benzer bi diyalog. Dışarda bişey yesek içsek sen ısmarlıyosun ben ısmarlıyorum muhabbeti.

Ben de yapmaya çalıştım ama yaptırmadılar. Mesafe koymama izin vermediler. Görüşmeye zorlayıp durdular. En son kv ile görüşmüyorum diye eşim beni ailemin yanına getirmedi. Son damla oldu. Oysa ki o da benim ailemle görüşmüyor hiç bir haklı sebebi olmamasına rağmen dişe diş kafasıyla. Kimsenin bunu dert ettiği, laf ettiği yok. Ama o, annesine köle olmuyorum diye sürekli bana bedel ödetti.

Bırak kvye laf sokmayı, azıcık keyifsiz ses tonuyla bi cevap versem mesele oldu. Kv defalarca bana hakaretler etti ben karşısında çocuk gibi ağladım ama saygısız terbiyesiz olan ben oldum.

Süper örnekler.

Benim de içsel hızım yüksek. Aşırı tezcanlıyım. Bir işim varken eşim beni bekliyorsa aşırı geriliyorum bekletiyorum diye. Bunla ilgili hiç tartışma yaşamadık ama ben yine de endişeme hakim olamıyorum.

O kadar üzüldüm ki yazdıklarına dilerim karşılarına kendileri gibi insan çıkar, senin gibisini bulamazlar bir daha umarım..

Allah aşkına bana da akıl verin biri beni her şeyi ben hallederim erkeklere ihtiyaç yok modundan çıkarsın acilen

Hepsini beynime yazdım valla okudukça bende neleri yanlış yaptığımı anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…